הארוויזיון

Major Thom

New member
הארוויזיון ../images/Emo12.gif

כן, כן, אותה תחרות משמימה של מוסיקה עצובה עד עצובה מאד.. מי רואה, מי מתעלם, ומי הולך ללחוץ על ה-mute בשיר של שרית חדש? אני מאד גאה בעצמי על זה שהצלחתי להמנע מלייט א קנדל (
?) עד עכשיו (אכן! אין לי מושג איך השיר הזה נשמע!), ולכן אני אהיה מאלה שילחצו על ה-mute וכו´ וכו´.. אבל זה עדיין יהיה משעשע. ארווזיון. גם כן.
תכנית pre-ארווזיון עצובה בערוץ 1
p.s. - הממ.. אני שוברת שיאים בקטע של ההודעות העצובות. אני כלכך גאה בעצמי (not)..

Eclipsed 0

New member
שמעתי את השיר...

לא משהו.. אבל הפסקתי לראות.. אני לא מתכוונת לראות ואחר כך לשבת והתלונן כמה שהמוסיקה מעצבנת.

naps

New member
סתם.....

זה מה שהארוויזיון בשבילי- סתם. מבחינתי מי שיוצא לו ורואה את זה- סבבה. אני לא התישבתי לראות את זה. ראיתי סרט עם ידידה שלי וכשהוא נגמר זה היה בדיוק לקראת סוף ההצבעה, אז הסתכלנו מי מנצח וזהו... הדבר שאני מתבייש בו זה שהקלטתי את זה. ידידה שלי עושה שבת והיא ביקשב שאני אקליט לה. סרבתי מטעמים עקרוניים. היום בצהריים היא התקשרה ואמרה שהיא לא מוצאת אף אחד שמוכן להקליט לה וממש התחננה שאני אקליט לה אז בסוף הקלטתי. עשה לי רע לכוון הקלטה בוידאו כשאני יודע שזה הולך להקליט את הארוויזין....
לסיכום אני יכול להגיד שאני הכי מתאים ל"מתעלם"... אורי עכשיו מתנגן: מוניקה סקס- פרפר. אני כל כך אוהב את השיר הזה.

למעלה