הארוויזיון

הארוויזיון../images/Emo7.gif

טוב אז אני חושבת שלפחות חלק מפה יצא לראות את המצב המביך,המעציב והכואב שהיה לנו בו... מקום אחד לפני אחרון... וגם חתכו לנו חצי מהפה למי ששם לב.. אני לא יודעת מה אבל אני רוצה לעשות משהו עם המצב למרות שאני יודעת שאני לא יכולה לעשות כלום ממש עצוב לי... חשבתי אולי נגיע למקום 16 14 אבל 23??? ועוד אח"כ הגיע זמננו לתת נקודות ונתנו 12 נקודות לרוסיה... יותר נכון הרוסים נתנו נקודות לארץ שהם חושבים שהם חיים בה בישראל יש יותר מ-50% רוסים... אז מה הסיבה שהרוסים לא נתנו לנו נקודות??? תחשבו על זה......

idanshaf2

New member
../images/Emo4.gif

קצת כואב לי לשמוע אותך אומרת את זה.. כי זה דיי עומד על גבול הגזענות.. מה הקשר בין העובדה שיש 50 % עולי מחבר העמים במדינה לזה שנתנו 12 נקודות לרוסיה.. אולי פשוט השיר שלהם היה טוב?? זה מוכיח שהאירוויזיון כבר ממזן הפסיק להיות תחרות שירים נחמדה והפך להיות משהו מגעיל ופוליטי שצריך להיפסק ומיד... הרי כבר לא ממש משקיעים בשירים ששולחים וזה כבר לא מה שהיה פעם.. אז פשוט חבל לבזבז על זה את הכסף והאנרגיה.. ושוב נורא חבל לי שככה את חושבת...

anat135

New member
עצוב, אבל -

כמו שאמרו כבר לפני, אירווזיון הפך למשהו שונה לחלוטין מהדבר שהוא קם ב1956. פעם, היו שופטים על הלחן של השיר, מילים, עכשיו זה רק גימיקים. מדינה אחת באה עם זמרת שהחליפה בגדים באמצע הריקוד, והשיר הזוכה היו .. "מפלצות" (סלחו לי על המילה.) אני פשוט חושבת שאם מישראל הייתה יוצאת להקה כזאת של מפלצות, אם בכלל למישהו היה אכפת מזה, לא היו מוציאים אותם. וזה עוד דבר שלא כ"כ אכפת לאנשים מאירווזיון, פעם זה היה גאווה אם היית במקומות הראשונים, עכשיו, כולנו יכולנו לראות את זה..

תשובה...

אני חושבת כלומר אני דיי בטוחה מתוצאה של ראות עיין שיש מספר אנשים מרוסיה שחיים במדינתו שעדיין מתנהגים כאילו הם נמצאים ברוסיה... ביום העצמאות שלנו שנה שעברה ראיתי אנשים יוצאים לרחוב עם דגל של הצלב האדום... ואלה בטוח הצביעו לרוסיה... ואני בטוחה שיש דיי הרבה כאלה אצלנו... אני לאחושבת שזה איזה שהיא גזענות...

yaelhr

New member
וואלה..

כנראה שאני יהיחידה שכבר לא אכפת לה:X כמו שעידן אמר, האירוויזיון הפך להיות תחרות פוליטית מתסכלת עד מאוד. אנשים כבר לא מצביעים באמת לשיר שהיה הכי טוב, ובהתאם לכך, גם הארצות אינן משקיעות כבר בשירים שהן שולחות. זאת תחרות משעממת, שלמען האמת לא מעניינת אותי בכלל. אפילו טיפה שיעשע אותי לשמוע שהשיר היה כזה כישלון, שקיבלנו רק 4 נקודות מצרפת

Rioter

New member
מקום שני באירוויזיון

מהסוף. היה חרא אירוויזיון, שירים לא מרהיבים במיוחד, והמפלצות מהפאוריינג'רס האלו זכו. איזה יופי ><

Take a sad song

New member
אמממ. [ומשהו בנוגע לפינלנד]

קודם כל, מה שאמרת עם הרוסים..זה פועל ככה כבר שנים. אחוז המצביעים האמיתיים[ והכוונה באמיתיים זה כאלו שמסתכלים על השיר-ביצוע,לחן,מילים..הכל] קטן לאללה. הרוב זה מטעמים אישיים. לאדי היה מגיע מקום יותר מכובד, ככה משהו באמצע, ולא יצאנו מקום לפני אחרון רק כי "הוא מישראל, הוא שחור.." ושאר הבולשיט שקראתי ביאנטרנט עד כה. השיר היה דיי מסריח בנוסף. אבל זה מה שיצא ובאעסה אבל נעבור את זה. לא כל שנה מגיעים למקום 4. ובנוגע לפינלנד!!! שבחרתם לקרוא להם מפלצות אז וואלה- הם שיחקו אותה בענק הם הביאו משהו אחר לגמרי לאירווזיון <וצריך גיוון, כמה שירי פופ אפשר לשמוע ברצף..? זה פוגע בשמיעה> היה בשיר שלהם הרבה פוזה[התחפושות], קצת מטאל, קצת רוק וקצת פאנק. והמקוריות שיחקה לטובתם, והגיע להם. להת'

anat135

New member
לא מסכימה- אבל

לא מסכימה, כי עם כל הכבוד לבגדים עם השירה שלהם היתה בסדר, לא היתה לי בעיה.. הבעיה היא אחרת כמו שכבר אמרתי לפני זה. אבל על טעם בשירים אני לא אריב איתך...

אני חושבת ש..

הסיבה שלא קיבלנו נקודות.. היא שאכן השיר שלנו היה גרוע. לא ראיתי שירים אחרים כ"כ, כי יצאתי לי בטעות לדפדף ולראות את הארוויזיון.. אבל השיר שלנו לא היה כ"כ מוצלח.
כפי שנאמר מקודם, באמת שהכבוד לארוויזיון ירד.. וכל האכפתיות וההכנות. השירים ירדו ברמה, וכל עצם התחרות הזו כבר לא מה שהיה פעם. רוח התחרות השתנתה. צריך לעשות משהו.
יומנעים.

למעלה