אני הימרתי הימור משלי שאיסלנד יהיו ראשונים כי היה להם שיר יפה קליט באנגלית ופשוט נוגע ללב טאטו מקום שני בגלל שאי אפשר שלא הרי בכל ארץ יצביעו להם קבוצה גדולה של אנשים בגלל הפרסום שלהם באמ טי וי מקום שלישי הימרתי על טורקיה כי כל השילוב בין ריקודי בטן לאנגלית יחסית טובה לא כמו הניסיון של הזמרת מבוסניה הרצגובינה לתת הופעה באנגלית מי יודע מאיפה... מקום רביעי הימרתי גרמניה אולי כי השיר הזה היה קיצ'י ומרקיד משמחה... במציאות טורקיה היתה מקום ראשון טאטו שלישי אם אני לא טועה איסלנד בעשיריה הראשונה עוד אם אני שוב לא טועה גרמניה בסביבות המקום השלוש עשרה פלוס מינוס אולי בול אישית הכי אהבתי את ההוא על הפסנתר מנורווגיה השיר היה מדהים...הוא גם...
האולם והתפאורה היו מוצלחים מאוד לעומת שנה שעברה זה היה פנטסטי גם הגימיקים בהופעות על הבמה למשל אצל טורקיה הקשירה עם הסרט הענק הריקודי בטן על הבמה ... מה שהיה הכי טוב אצלנו זאת ההופעה לדעתי העזתי להסתכל רק בגלל שההופעה לא היתה משהו נוראי... השיטה של האירוויזיון משתנה לא בידיוק הבנתי את השיטה החדשה עד שנה הבאה אולי אני עוד יספיק ללמוד אותה...אם אני יחייה (*_*)
ומה לא היה הוגן-../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo54.gif
לא משנה כמה השיר שלך חרא יכולים לתת לך דוס פואה רק בגלל שאתה מהארץ השכנה למשל יוון וקפריסין... אבל מי המשוגעים שנדלקו על הגימיק של אוסטריה???? איך זה קיבל יותר מאיתנו?? ומה ששימח אותי והאמת אין לי מושג כל כך למה- זה שאף אחד לא נתן אפילו נקודה לבריטניה...