הארוויזיון...

pinoki

New member
הארוויזיון...

או בעיברית יפה האורביזיון... מה דעתכם
זה באמת היה צריך להיות ככה
האם ההופעה הייתה תואמת לניקוד, ולמקום שקיבלנו
שפכו את לבכם...א נ י בכל מיקרה מאודדד מרוגזזת

מאטריקס

New member
מרוגזת על מה ?!

חשבת שהשיר הנורא הזה יזכה ?!
היה בכלל חבל שהטיסו אותו לשם, היו צריכים להטיס את אינטרנשל שוב או מישהו ששר קצת פחות מזרחית מול כל אירופה.

pinoki

New member
בכלל לא חשבתי שהוא יזכה...

אבל אהבתי אאת השירררר ובמיוחד את ההופעהה חשבתי על מקום יותר מכובד ממה שקיבלנו

swirrrly

New member
נכון, לפחות הוא לא זייף.. ../images/Emo118.gif

וחשבתי שזה טוב שטורקיה ניצחה לפחות.. לפחות הם..

הימרתי אבל המציאות היתה אחרת../images/Emo54.gif

אני הימרתי הימור משלי שאיסלנד יהיו ראשונים כי היה להם שיר יפה קליט באנגלית ופשוט נוגע ללב טאטו מקום שני בגלל שאי אפשר שלא הרי בכל ארץ יצביעו להם קבוצה גדולה של אנשים בגלל הפרסום שלהם באמ טי וי מקום שלישי הימרתי על טורקיה כי כל השילוב בין ריקודי בטן לאנגלית יחסית טובה לא כמו הניסיון של הזמרת מבוסניה הרצגובינה לתת הופעה באנגלית מי יודע מאיפה... מקום רביעי הימרתי גרמניה אולי כי השיר הזה היה קיצ'י ומרקיד משמחה... במציאות טורקיה היתה מקום ראשון טאטו שלישי אם אני לא טועה איסלנד בעשיריה הראשונה עוד אם אני שוב לא טועה גרמניה בסביבות המקום השלוש עשרה פלוס מינוס אולי בול אישית הכי אהבתי את ההוא על הפסנתר מנורווגיה השיר היה מדהים...הוא גם...

המשך-../images/Emo66.gif../images/Emo54.gif

האולם והתפאורה היו מוצלחים מאוד לעומת שנה שעברה זה היה פנטסטי גם הגימיקים בהופעות על הבמה למשל אצל טורקיה הקשירה עם הסרט הענק הריקודי בטן על הבמה ... מה שהיה הכי טוב אצלנו זאת ההופעה לדעתי העזתי להסתכל רק בגלל שההופעה לא היתה משהו נוראי... השיטה של האירוויזיון משתנה לא בידיוק הבנתי את השיטה החדשה עד שנה הבאה אולי אני עוד יספיק ללמוד אותה...אם אני יחייה (*_*)

לא רציתי שהבלגים ינצחו../images/Emo54.gif

חוץ מזה מי יודע אולי שנה הבאה אני נוסעת לטורקיה...

ומה לא היה הוגן-../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo54.gif

לא משנה כמה השיר שלך חרא יכולים לתת לך דוס פואה רק בגלל שאתה מהארץ השכנה למשל יוון וקפריסין... אבל מי המשוגעים שנדלקו על הגימיק של אוסטריה???? איך זה קיבל יותר מאיתנו?? ומה ששימח אותי והאמת אין לי מושג כל כך למה- זה שאף אחד לא נתן אפילו נקודה לבריטניה...

swirrrly

New member
אייייייייייכס ../images/Emo118.gif

הוא זייפןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כל פעם שהוא סיים שורה, הוא הוציא פתאום איזה צליל גבוה חרקני דוחה כזה..

swirrrly

New member
מהההההההה???!!!! ../images/Emo118.gif

הוא כל הזמן זייף!! את מדברת על הבלונדיני ההוא??!!! איכס הוא זייף, והיה להם שיר משעמם..!!

pinoki

New member
שאלה מאוד חשובההה

נכון... השיר השני.. היה איזה אחד, קומיקאי כזה, שר שיר סתום, שבטוח העברתם ערוץ... מעניין איזה מקום הוא לקח... מישהו יודע

swirrrly

New member
את מדברת על אוסטריה? ../images/Emo118.gif

אם אני לא טועה הוא היה בעשירייה הפותחת..

למעלה