הארוח של גלי עטרי בתפוז

הארוח של גלי עטרי בתפוז

לא יודע כמה מכם ראו את הארוח, בכל מקרה מומלץ לקרוא אותו. שאלו שם את גלי כל מיני שאלות מעניינות, והתשובות שלה עוד יותר מעניינות. לחצו כאן לקריאת הארוח אגב, מחר קורין אלאל מתארחת בתפוז, יש לכם משהו לשאול אותה? לחצו כאן למידע נוסף

hilali1

New member
היי תודה!

באמת לא ראיתי את זה אף פעם... אולי שהיא תבוא שוב? עברה שנה...

שרית7

New member
אחלה אירוח צריך באמת ליזום שוב

זו הזדמנות נהדרת לאנשים להכיר את גלי וגם לדבר איתה. צריך רק לקוות שלא יתגלגלו חלילה חלאות למיניהן... מה שקראתי פה כולם היו חמודים ופירגנו מאוד לשמחתי

שלמונזה

New member
אנחנו נשמח לארח שוב את ../images/Emo168.gif

את גלי בתפוז. אני בהחלט מעוניינת לעשות את זה. בשביל זה אני צריכה להתחיל אבל ליצור קשרים...

חלאות למיניהן

תפוז לא נותנים לאמנים לקרוא הודעות שהן לא במקום... כך שאין מצב שזה יקרה בקשר לאירוח חוזר: באותו זמן שגלי התארחה היה עניין, גלי הוציאה דיסק חדש ואנשים רצו לשאול על הדיסק החדש... עכשיו, על מה ישאלו אותה?! בגלל זה אני חושב שכדאי לחכות עם הארוח...

שרית7

New member
דווקא אני לא מסכימה כל כך...

מי שגלי מעניינת אותם תמיד יהיה לו מה לשאול ומי שמכיר אותה הרבה פעמים שואל גם שאלות שקשורות בעבר ולאו דווקא שקשורים בתקליט לפעמים גם דברים אישיים. חוץ מזה שיש כאלה שרק רוצים הזדמנות לומר מילה טובה וזה בכלל נהדר. אני רגועה עם החלאות אם באמת תפוז קוראים את ההודעות לפני שהן מגיעות לגלי זה נהדר חשבתי שזה כמו מסנג'ר שהשאלה והתשובה מגיעה מיידית. כמו צ'ט

שלמונזה

New member
זה מה שאני אומרת לו כל הזמן ../images/Emo168.gif

ואז הוא מסכים איתי, ואז הוא אומר דברים אחרים... אני בעד אירוח של גלי, ואני אנסה לראות איך אני יכולה להביא אותה לכאן לאירוח ומתי.

"ואז הוא מסכים"../images/Emo3.gif

כי אני יודע שלא תוותרי
אתם רוצים, תביאו אותה, אני כמובן לא אעצור אתכם
אני מאוד אשמח אם היא תגיע לכאן
ומקווה שיהיה באמת הרבה עניין

שלמונזה

New member
זה לא שאני באמת שואלת אותך ../images/Emo168.gif

האתר זה הממלכה שלך הפורום זה ההמלכה שלי... כאן אני עושה מה שאני רוצה! (תעשי רק מה שאת חושבת רק מה שאת אוהבת) חולה עלייך!

תודה ../images/Emo13.gif

תודה על העידכון , מעניין !!! לא ידעתי, בסוף הפורום מישהי בשם כוכבית רשמה לה משהו, טוב לדעת שיש עוד כוכבית שאוהבת את גלי ...

קורין בסוף לא התארחה

אני רוצה להפנות את תשומת לבכם, לשרשור הארוח שפתחו בפורום היום בשעה 12:00, הבהלת הפורום הודיעה רק ב-16:00 שהארוח נדחה "מסיבות טכניות". שימו לב שעד השעה 4, נרשמה רק שאלה אחת
אף אחד לא רשם שאלות, ולא כלום. קורין היתה מגיעה ב-7, ולא היו לה שאלות... אתם לא מפחדים שזה יקרה עם גלי?!

actress

New member
כי תמיד אנשים כותבים שהאומנים עצמם

מגיעים יש כאלה שביישנים ויש כאלה שכותבים.

למעלה