הארות, הערות וכו'..

linoysh

New member
הארות, הערות וכו'..

אני כעת בשלב צילומי התיקים שלי, ממש בהתחלה של פתיחת החנות. העלאתי תיק אחד, רציתי לשמוע מה דעתכם לגבי הצילומים, הבאנר.... לפני שאמשיך בכל הכוח.. :) תודה רבה לכל המשיבים..

nonibam

New member
דעתי...

התמונות מטושטשות והקיר נראה קצת צהבהב - נסי שוב
זה מתסכל - אני יודעת, אבל צריך לצלם מלא (אבל מלא) תמונות עד שמצליחים לפצח את הקוד הסודי של התמונות. הבאנר מקסים בעיניי אבל נראה מרוח... האווטאר קצת ילדותי בעיניי לתיקים שלך... חפשי חנויות תיקים אחרות ותראי איך הן מצלמות, מה מושך אותך / עושה לך את זה ותקבלי השראה... בהצלחה!!!

ענת זך

New member
דעתי:

גמני חושבת שהתמונות לא משהו...סורי.... יש יותר מידי ניגודיות בצבעים (לדוגמא עם הבחורה) והקלוז לא ממש מחמיא לתיק. (יצא דהוי כזה) צלמי בתאורה טובה יותר, אולי במצלמה טובה יותר. התיקים יפים וחבל שהצילום יהרוס לך. אני הייתי מצלמת בנוף אורבני, ברחוב, בחוץ על בחורה שלבושה יפה (כמובן בלי הרבה בלאגן מסביב) וגם נותנת כמה קלוזים טובים. בהצלחה.

היי לינוי

אתחיל דווקא בפריט שהעליית ולטעמי התמונה שעל ה"דוגמנית" ממש ממש טובה, התיק נראה טוב ו"קול". התמונות האחרות שבנן עשית תקריב, לוקות קצת, בייחוד הראשנה כרגע שהתיק "יושב" לא טוב בפריים שלו. שימי לב, הוא למעלה מידיי. גם בתמונה השנייה, שהיא דווקא בסדר להתחלה, גם חתוך לא טוב, תראי בעצמך, למטה הרבה רווח ולמעלה חתוך. יותר מידיי קרוב זה לא תמיד טוב, תלוי בצילום. תנסי שוב ותלמדי מחנויות אחרות על זויות צילום. לגבי הלוגו והבאנר, אהבתי. אני לא יודעת אם הם מתאימים או לא, כי צריך לראות עוד מוצרים ולהבין למה קישרת לתמונות שבבאנר ובאוואטאר. אני מציעה לך שפשוט תעלי עוד מוצרים ואז תוכלי לקבל יותר טיפים. בהצלחה!

driaaa

New member
כדי לצלם מקרוב

עליך להעביר את המצלמה למצב "מאקרו" ואז לא ייצא מטושטש. לגבי התגיות - הוסיפםי גם את התגית vegan לאנשים שמחפשים דווקא דברים שאינם מעור. ואולי כדאי להוריד את התגית leather אם את מוכרת משהו שאינו עור.

glassarah

New member
המילה vegan

מתייחסת למוצרים שאינם מהחי בכלל, כך שהיא טובה בשביל ה-faux leather אבל לא מתאימה לצמר (אלא אם זה לא צמר של כבשים, ואם זה לא אז רצוי לציין גם את זה). לא ראיתי את הצילומים הקודמים אבל עכשיו החנות נראית טוב לדעתי. שיהיה בהצלחה!

למעלה