הארטאגראם חדש

Rose131

New member
הארטאגראם חדש

HEARTAGRAM HIM-ORNAMENT CONTEST Make you own Heartagram or HIM inspired ornaments. To the very best this season you will win a piece of the (Killing Loneliness) wall from the video signed by Ville Valo! The Heartagram.com team will select 5 winners! Send all photo submissions to: [email protected] Please send the follow information with your entry: Name: Address: E-mail: Heartagram.com user name: *Contest Ends 12/18/08 *One entry per person.

Rose131

New member
תרגום

הכינו הארטאגראם משלכם או עיטורים מושראים(יענו, שקיבלו השראה) מHIM. הזוכה יזכה החתיכה מהקיר שצולם בקליפ של killing loneliness חתומה על-ידי וילה! הצוות של האתר יבחר 5 מנצחים! שלחו את כל התמונות אל: [email protected] עם המידע הבא: Name: Address: E-mail: Heartagram.com user name: תחרות מסתיימת ב18.12 [תודה על ההתראה באמת!] שליחה אחת לאדם. נו, מי רוצה להכין משהו? יכול להיות ממש מגניב:)

5ifi

New member
מה רע?!

אני רוצה חתיכה מהקיר הזה... אבל אין לי רעיונות! למישי יש? אני אשמח לצייר!

Tender Thunder

New member
שבנוי משני לבבות?

השוני הדק בין הצורות הורס את המקוריות של זה , אלא אם יש לך איזה רעיון מקורי לשלב בזה :)

אפשר גם מגן אברהם או מגן שלמה

כשחושבים על זה -יש לנו כאן ממש סדרה-מגן דויד,האנטאגרם, מגן שלמה, מגן אברהם. במקור המגן דויד השאר הם סמלים נגד עין הרע,אז אפשר לשים איזו עין או חמסה בתוך האנטגרם ולהפוך אותו למרוקאי..אפשר גם לשים דג..[ואז הוא יטה לצד הטוניסאי משהו..]

למעלה