האריה (המסומם) של פלאנדרס?

ido mazor

New member
האריה (המסומם) של פלאנדרס?

אתמול יעל שאלה אותי איזה רוכבים אני אוהב. ראשון ציינתי את יוהאן מוסיאו, האריה של פלאנדרס, מנצח (בין השאר) של 11 מירוצי גביע עולמי ואלוף עולם לשעבר. האיש שהכי אוהב לסבול בבוץ והפאווה של פאריס-רובא. האיש והברך.... היום פירסמו סייקלינג ניוז (בעקבות העיתונות הבלגית) את הודעות ה- SMS של מוסיאו עם הוטרינר, שלפי ההאשמות סיפק לו סמים. ואם היו שואלים אותי היום על מוסיאו?
מה הייתי עונה? האם הוא עדיין האליל שלי? קשה קשה.

עפ"י ידידי שהוא רופא-ספורט מצרפת 95

אחוז מן הרוכבים ב"טורים" הגדולים משתמשים בחומרים אסורים כאלה ואחרים, כולל ארמסטרונג. ואני מאמין לו.

ido mazor

New member
כן, אבל לשלוח SMS?

נניח שמוסיאו מסומם כמו כולם, אבל להיות מסומם ומספיק אידיוט כדי להתכתב עם הווטרינר ב- SMS?

cobra_1

New member
נתח שוק../images/Emo182.gif

עמנואל,הדוד רופא התכוון כנראה לכך ש5% לא קונים ממנו את החומר... כי זה לא 95% ולא נעליים," או שאתה לוקח או שאתה לא שם" וזה לא אני אמרתי,

ה5% הם אלה עם פיגור של שעתיים בשבוע

הראשון של ה"טור"... בכתבה שראיתי בFR2 לפני כשנה, היו עדויות של רופאים ורוכבים מקצוענים לשעבר, שסיפרו על זריקות זעירות תוך כדי רכיבה. על מזוודות קטנות שנשאו ברוכבים. על כדורי שינה שנלקחו ע"מ להתגבר על המרץ העודף. היה רוכב שסיפר שלאחר הקטע היומי, הוא נכנס לחדר במלון ודיווש על טריינר עוד שעתיים, כדי "להפטר" מעודף האנרגיה.

צודק, ולדעתי זה ברמה יותר גבוהה

בדרגים היותר נמוכים, עם כל הרוכבים שרוצים להגיע למעלה..

אני חושב שלא צריך למחוק כל

כך מהר את ההיסטוריה של מוזיאו. מוזיאו הוא רוכב ענק, הוא אגדה, הוא הגיע להישגים שמעטים הגיעו אליהם (בתחום המרוצים החד יומיים). מאוד קל לבוא ולפסול את מוזיאו היום, אבל צריך לזכור משהו. מוזיאו לא נתפס בבדיקת דם אחרי מירוץ, לאורך הקריירה הארוכה שלו הוא היה נקי (לפחות ע"פ הבדיקות). אני לא יודע מה האמת בפרשיית החומרים האסורים בה הוא הסתבך בסוף הקריירה שלו, אבל מבחינתי במידה וההאשמות נכונות (וכל עוד מוזיאו לא יודה בדברים נוספים), מוזיאו עשה טעות. מוזיאו עשה טעות, שככל הנראה נבעה מכך, שבעונות האחרונות שלו הוא כבר לא היה חזק פיסית כפי, שהוא היה בעבר. מוזיאו ידע שהוא כנראה יתקשה לשוב לנצח במרוצים הגדולים, והלחץ הזה והפחד הזה, גרמו לו לטעות. אל תמהרו למחוק את הישגי העבר שלו כל כך מהר, מגיע לו שניתן לו הזדמנות הוגנת להגן על עצמו.

למעלה