שלום רות
לגבי התלבטותך... אני באופן אישי הייתי בוחר דווקא כן ללכת על בובת אריה שלדעתי לילדים יהיה הרבה יותר קל להתחבר אליה אם תיצרי ראש עם רעמה עבורך זה עלול להרתיע ולעיתים גם להפחיד ילדים מסויימים, גם כך יש ילדים שפוחדים מראש מדמויות שונות ואריה גדול יכול להראות להם מאיים ואז זה ממש לא נחמד ויוצר בעיתיות כבר בהתחלה נכון, זה לא אמור להיות
השיקול ביצירה ותמיד יהיו כאלה שיפחדו ממשהו, אפילו מבובת אריה אבל אם את לא מגלמת אותו ולמעשה משמשת כ " מתווכת " בינו ובין הילדים את למעשה פנויה להתמודד ולפתור מצב כזה, אם חלילה יקרה ולקרב אותם וזה גם מתחבר יותר טוב שהאריה יהיה בובה ואת תהיי האמא שלו ( גם יהיה הגיוני מבחינת הפרשי הגדלים בינכם ) לאמא אני מציע לך לבנות על קשת רגילה ( כזו שקונים לשיער ) אוזניים של האמא מצדי הקשת, להוסיף על הרווח בינהן חתיכת פרווה קטנה או זנב חתול בצבע מתאים כשיער ואם תירצי את יכולה להוסיף על זה...נו ברחה לי המילה... מעיין " עניבת פרפר " כמו שיש למיני מאוס או לקלרה של חנה לסלאו ותוסיף צבע וקלילות. אם בא לך את יכולה לעשות מחתיכת פרווה רק סינר שמתלבש מהראש שיהווה את ה"גוף" שלה, זה לא חייב להיות עד הרצפה או הרגליים, מספיק עד האגן כך שיכסה את הבטן ולקשור כמו סינר מאחור, אם תירצי להשמין אותה תוכלי לתפור כרית או ספוג מתחת לפרווה באזור הבטן. לא יודע על איזה גילאים מדובר אבל עוד טיפ קטן לסיום: אם הם בגיל המאפשר זאת אולי נסי לשלב ילדים בתפקידי הילדים ביער. זו כמובן דעתי האישית אבל אם תתחברי לחלק ממנה, לכולה או שזה יגרום לך לפתח מהדברים רעיונות שיותר יתאימו לך - אני אשמח שהועלתי במשהו. שבת שלום