האריה שאהב תות - לא פשוט ?!

ruthronen

New member
האריה שאהב תות - לא פשוט ?!

שלום חברים, ביום חמישי אני צריכה להכין הצגה של האריה שאהב תות, יש לי פרווה שמתאימה לרעמה של אריה, אני מתלבטת אם להכין בובה או להכין יותר תחפושת רק לראש שיתאים ... מי יכול לתת לי טיפים ??!!! תודה ושבת שלום רות בארץ הסיפורים

גליתוי

New member
היי רות

יש לי מן רעמה כזו עשויה מספוג שמלבישים על הראש אפשר להכין בקלות, אם אמצא את הקבל של המצלמה .... אז אוריד לך תמונה.

שלום רות

לגבי התלבטותך... אני באופן אישי הייתי בוחר דווקא כן ללכת על בובת אריה שלדעתי לילדים יהיה הרבה יותר קל להתחבר אליה אם תיצרי ראש עם רעמה עבורך זה עלול להרתיע ולעיתים גם להפחיד ילדים מסויימים, גם כך יש ילדים שפוחדים מראש מדמויות שונות ואריה גדול יכול להראות להם מאיים ואז זה ממש לא נחמד ויוצר בעיתיות כבר בהתחלה נכון, זה לא אמור להיות השיקול ביצירה ותמיד יהיו כאלה שיפחדו ממשהו, אפילו מבובת אריה אבל אם את לא מגלמת אותו ולמעשה משמשת כ " מתווכת " בינו ובין הילדים את למעשה פנויה להתמודד ולפתור מצב כזה, אם חלילה יקרה ולקרב אותם וזה גם מתחבר יותר טוב שהאריה יהיה בובה ואת תהיי האמא שלו ( גם יהיה הגיוני מבחינת הפרשי הגדלים בינכם ) לאמא אני מציע לך לבנות על קשת רגילה ( כזו שקונים לשיער ) אוזניים של האמא מצדי הקשת, להוסיף על הרווח בינהן חתיכת פרווה קטנה או זנב חתול בצבע מתאים כשיער ואם תירצי את יכולה להוסיף על זה...נו ברחה לי המילה... מעיין " עניבת פרפר " כמו שיש למיני מאוס או לקלרה של חנה לסלאו ותוסיף צבע וקלילות. אם בא לך את יכולה לעשות מחתיכת פרווה רק סינר שמתלבש מהראש שיהווה את ה"גוף" שלה, זה לא חייב להיות עד הרצפה או הרגליים, מספיק עד האגן כך שיכסה את הבטן ולקשור כמו סינר מאחור, אם תירצי להשמין אותה תוכלי לתפור כרית או ספוג מתחת לפרווה באזור הבטן. לא יודע על איזה גילאים מדובר אבל עוד טיפ קטן לסיום: אם הם בגיל המאפשר זאת אולי נסי לשלב ילדים בתפקידי הילדים ביער. זו כמובן דעתי האישית אבל אם תתחברי לחלק ממנה, לכולה או שזה יגרום לך לפתח מהדברים רעיונות שיותר יתאימו לך - אני אשמח שהועלתי במשהו. שבת שלום

ruthronen

New member
תודה רבה לכל המגיבים

היי , דודי אתה באמת צודק לגביי הענין שהילדים יכולים גם להבהל... אם אהיה אריה ... כדאי שאכין אריה בובה או שלמשהו יש המלצה איפה אוכל לרכוש שכזו, מספיק מרשימה ולא מפחידה מידי... ( בשבילי, להכין זה אמנם אתגר אבל לא כל כך פשוט... אבל מקווה שבעזרת טיפים שלכם אצליח...) פרווה השגתי שממש מתאימה לזה... שאלה נוספת.. למי שבא, מקווה שאני לא מעמיסה עליכים.. האם יש מוסיקה שלדעתכם יכולה להתאים ושכדאי לשלב אותה ? חוץ מזה שאני מתכוונת לחלק לכל הילדים תותים והם יגישו אותם לאריה בהמשך ההצגה.. וכמובן לשאול בתחילה את הילדים איזה אוכל הם הכי הכי אוהבים וכו'... שתהיה שבת שלום.. רות רונן

../images/Emo13.gif שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

שמח שהועלנו וכמובן שנשמח לשמוע איך היה ואת חוויותיך שבוע טוב ומוצלח

למעלה