האריות של שלי הכובשת- פרק 44- הפוף של ציקי

YossihNew

Well-known member
|ישן|

אז האם נווה יצליח לצאת מהתיאטרון לסייבר?

איזה רעיון יש לציקי?

ולמה הילי ועדן רבים?

שיר m

Well-known member
לא מתה על זה שאבא של הילי מחליף את צ'צ'ה
פרק חינוכי מדי, אבל בסדר, הם חמודים
בא לי פוף עם יד

YossihNew

Well-known member
עדן, גם אתה פישלת במשחק הקודם. אבל היא באמת צורחת מדי. ציקי, אתה יותר מדי מכור לקוריאה.

יופי שהשלט של בדרה עוד שם. הילי שונה אחרי האימונים. נווה, סתום. גדול! כולם בסייבר! נווה, אפילו בזה אתה מפספס. הילי מסגבירה לו.

מגמת תיאטרון זה יפה. אתם כבר י'? נווה, זה בסדר. כולנו כבר צוחקים עליך כשאתה מרים ידיים במגרש והכדור עובר. זה באמת לא בריא, יש אלרגנים. אבל זה טעים. אסר-סטיבי. זהירות, אחרת איה תעבור לנבחרת כדורעף. לבני בנות משהו... טפי. אסר-סטיבי.

כמה?! ולקפריסין? מתי מפגישים בין צדיק לדודי מלבד בבית? סתם זה כיף לשמוע אותם מדברים. הוא בגילו צריך להיות גרוש, להתחיל פרק ב'. צדיק צריך גם לעבור למכור קרח במקום מקררים. בובות? שימו אותן בכל מיני מקומות, שיראה מלא.

מי... אה. היי, בדרה. בדרה עצמו לא אסרטיבי. גם לכם יש ורד מנהלת? איפה גיתית כשצריך אותה? הילי טובה בזה, כן. בן יצליח בזה.

שלום, מלכנו עורך הדין. אני מצר על זה ששיר ירדה עליך, אתה מלך. כן, אני... הבנתי. אני חושב. לא.

אתה חוזר על טקסט, נווה. הו, הנה החדשה. סליחה, ירון, שפקפקתי בך, אתה בנית את העלילה יפה, זה הגיוני לגמרי שהיא נכנסת עכשיו. נווה, עקפו אותך, יצאת פראייר.

דורין קוראת ואני אבוא.

מה זה? מה אלה? זה נדוש. מה נעלה יותר- במדרגות או במעלית? אופליה? עד לאן הגעת? מסך, מסך, לא קאט. מה היא אומרת? היא לא אומרת? לא הבנתי, אין מגמה? אתה צודק, אתה גורם לי לדיס. אני לא אוהב אותך. אני לא אוהב אף אחד מכם. בעיקר אותה, היא מוזרה. תגידו, אי אפשר לתת לה משפט אחד? מה זה, זה גרוע יותר מאביטל! נווה בן הרוש!!!!!!!! זה נראה לך הגיוני... סליחה, זה נפלט לי.

הוא גם ככה לא מתפקד. שימו את ציקי, זה אותו דבר. אלה דיברה? יהונתן בר אילן, הבנתם את הבדיחה? חה חה. נווה בן הרוש!!!!!!!! זה נראה לך הגיוני להגיד שהווירדו הזה מכיר אותך הכי טוב, ועוד לספר לחברה שלך על זה?! לא כולנו, נווה. לא כולנו.

זה נראה כאילו השמש עליו. שוב השותף נכשל... מפתיע... מצוין, ארגז ידיים לשעת חירום. מה תעשה? זה כמו בריאת האדם של מיכאלנג'לו.

הילי הייתה צריכה להיות המנהלת. אתה?! כועס עליה?! לא, סליחה, זה יצא.

מתקן ידיים, ציקי? פוף עם ידיים? מה אתה רוצה? תחליף לנווה? הפוף עם הידיים יספוג יותר. איזה משפחה מוזרה.

היא קפטנית. מי היה מאמין שבעונה הראשונה הם החליטו לא להיות זוג. החלטה הזויה כבר אז. מזל שזה לא שוודי. הילי לא אמרה ללעעעעעעעעעעעוס כל הפרק.​

למעלה