האריות של שלי הכובשת- פרק 45- בן המאמן

YossihNew

Well-known member
|כתר|

אז למה קשה לבן בתור מאמן?

מה הבעיה של הילי?

ומי תבוא לעזור לה, לאחר שהיא כבר הבינה בדברים מתוקים?

YossihNew

Well-known member
עדן תמיד מפשל. מזלו שיש את הילי.

לא, יניב לא יבין. זה לא תרגיל עבורו.

אני לא רוצה להיות כשהילי וקבסה יריבו.

למי מסרת? נווה, בחייאת, יא מסננת. "זה לא נורא" זה לא צ'אנט טוב. אם יש מולך אוהדים מניאקים, הם צועקים "זה כן נורא". בדרה תפס צמיחת גדילה, אגב.

כן, בן נוטה להלחיץ. יניב, אתה מטומטם בלי קשר. מה שש?! חושך מצרים! דדש מסוכנת, כן. לא, היא לא תבין. תאמינו לי.

אולי תאיימי לסחוט אותה בתגלית על הרומן שהיה לה עם האבא שלך. האבא האמיתי שלך. זה ששיחק את הפושע, לא את העורך דין (ויש הבדל בין עורכי הדין שהוא שיחק, אחד כלומניק מסנגוריה ציבורית, שני תותח על). כן, ניחשתי שזה המצב. את תמיד יכולה להחליף לאימא השנייה שלך. ולאחות המדהימה השנייה שלך. אה, בכאוונה. נטע משתפרת כל יום. כמה?! ובקפריסין?! לא, מה לה ולחנויות לממכר דברים מתוקים?! והטולי אייס קרים עוד לא קיים. היא גם לא יכולה להכין גלידות, זאת נועםםםםםםםםםםם מכינה.

קוקוס וסוכריות? זאת אפילו לא אותה תוספת בכדורי שוקולד. בטח, דובון אכפת לי. לא, אני מאוד אוהב אותה. עמוק בפנים. זאת לא דמות ראשונה שאמרו עליה את זה. איפה חווי באמת? רגע, דדש, את חייבת להתרגל אליה. נטע מועמדת לשחק תפקיד בפאנבויז ואת תצטרכי לשחק איתה! את יודעת ששמור לך תפקיד שנים! נכון?! נכון?! אני לא רוצה לזרוק את התפקיד לשיפי! אוקיי, אולי נטע לא תשחק, אמרתי שאופק תשחק. אופק מושלמת. איזה מגבונים?! מה פתאום. אה, התוכי. נו, דדש? למען המשחק של בית"ר יימח שמם שהיית עם הבן של שמרית ואבא של הילי ואבא של שלי?

כל סדרה בחינוכית יש להם מגמת תיאטרון. אפילו בבנץ. לא, היא מלחיצה אותי. אתה סתם מעצבן. היא תמיד אומרת? תגידו, למה הבמה מוכרת לי? רגע, זה החוג של מיכאל בכלל... זאת הבמה שלו... ולמה החמת חלילים? אני לא מרגיש שאתה מתבטא בשער, נווה. למרות שכולנו נגד ספורט. שוער די גרוע, נווה. אלה אמרה לא, לא? מה זה הדבר הזה?

נו, בן, אתה יודע שהוא חלש בזה.

עדן גרוע לאחרונה.

הילי, זה נווה, זה היה פוגע עם חומת סין.

טוב, בגלל זה היא לא ניהלה את הטולי קופי ואייס קרים. בן, אתה ממש פושע ולכן תגיע לכלא בסדרה הבאה. צודקת, דדש. אגב, בתכל'ס דדש מחליפה את צ'צ'ה. שזה בעייתי מצידי. במה אני אמור לתמוך? בורקס? גלידה? בנץ לא ידע במה לתמוך, אז אני אדע?! טעם מאוד מיוחד.

נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני להגיד שיש לך כימיה טובה עם הווירדו, ועוד לספר לחברה שלך על זה? תתבייש, היא תעבור לבנות בני רעננה. טפי! לצעוק עליה "חוליגנים, אפריקנרים, אזייתים!". יש אנשים שכדאי שלא יהיו בטוחים. איה לא שמה על אף אחד. מה אתה, דוד?! יהונתן ויהונתן?! נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני להגיד שעם הווירדו אתה יכול להיות משוחרר, ועוד לספר לחברה שלך על זה? הוא יגיד שאתה מסננת, נווה.

בדיוק כמו הטולילנד. בערך. הנה טולי יוצאת לה. כן, היא מעולה, כולנו אוהבים אותה. כן, את יכולה אם רק תרצי מאוד. כן, את יכולה, תגשימי משאלות. בגביע. בגביע!

שמישהו יגיד לי איזה משחק זה.

סיגי, אין לך חרוז. אז למה המילון...? מה זה?! מה אלה?! למה היא?! איך זה?! האמת שהוא צודק. באופן כללי נווה צריך לעזוב. וצריך גם שאיה תצלם את זה.

הרוח של שלי הייתה פה כרגע, מישהו שם לב? לא! ליניב קשה כשמפילים עליו מידע?! לא ידעתי. הילי היא הקפטנית אחרי הכל. רגע, איפה ציקי?

ניצחון ראשון של בן כמאמן. כן, בן כוכבי. כן, אנחנו יודעים. יהונתן. דיברנו עם החברה שלו. היא פטפטנית. כן, איה. כבר שקר- לא שמעת את החברה שלו מדברת.

אני רק אגיד לרועי שבן ושלי לא היו יחד לא משנה כמה הוא רצה. אבל מיכאל מה?

מה זה? מי זה? דורין, זאת את? לא? יש פריצה! ציקי? ראיתי חלקיק פנים מציקי. סתם, זאת ההיא, דורון. בטוח.​

שיר m

Well-known member
איה, יש לך מצלמה ביד! היית צריכה לצלם
אהבתי את תמר והגלידה
בכלל פרק טוב

למעלה