האריות של שלי הכובשת- פרק 46- פריצה מהאגף

YossihNew

Well-known member
|זורו|

אז מי גנב את הכדורים?

איך יהיה לנטע בעבודה?

ואיזה סוד יש ליניב חצי?

YossihNew

Well-known member
מי אבא שלך? אוי, פתאום קלטתי שהסדרה החדשה של בן, היא תעלה עוד שבועיים. המשמעות היא שנצטרך לראות את בן משחק פושע במשך שבוע שלם במקביל לשלי. קבסה? קבסה? הכל בסדר? לא יכול להיות... לא ידעתי. לא ניחשתי. לא פלא שהיא קוראת לעצמה קבסה. שלי פרצה למגרשים לפעמים.

זה סתם איזה ילד. אוסף של מעוינים זה מעניין. מה אספת? אה, אני זוכר. הבלשיות השממיות. מועלם? עזוב, המפרץ גמור. כן, כמו מנחחחחחחחחחם. זמבורה נשמע לך כמו שם משפחה? כמו ליעם, הוא היה נמוך. סיגי קורעת אותי, אני מת עליה.

הנה, עכשיו נכיר את דורון. באה מהעוטף, היה שם טבח, הבנו. נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני לא לספר לחברה שלך על תלמידה חדשה, ועוד לספר... רגע... לא לספר? לחברה שלך על זה? אה... הסתבכתי עם המשפט. נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני לעשות את העבודה עם מאור, ועוד לספר לחברה שלך על זה?! די, היא עוברת לכדורעף!

אחלה עבודה קיבלתם. את באה מארגנטינה במקרה? די, איה עוברת לכדורעף.

הכל עומד בסטנדרט, דדש. את הרי מושלמת. אני הייתי בהלם, סיגי. חבל, פקאן זה טעים. אבל בדיוק התחיל חודש חשוון ללא פקאן. אחרי סרטון מעליב, בחייאת. נראה להם שהיא תחזור? מה כולם נגד פקאן... דדש, אני אקח.

אני אישית מגיש עבודות בזוגות כשרק אני עושה. הגשתי. אני כבר לא בבית הספר. יופי, ושלי עפה מפה בגלל מה שקרה. נכון?

סיגי, הזמבורה שלך על נטע. לא, ברור לי שצובעים לאליה את הגבות ואז פשוט מצלמים סצנות מגרש, אבל זה הזוי שסיגי צובעת ומורידה. דורין, את פולשת לשטח של דדש? אולי תמכרו יחד גלידה ולימון? אחרי הכל אתן חברות הכי טובות. אני אומר לכם, לא נשמע, בסוף זה כמו המ"ם האחרון של צ'צ'ה. אז כן נשמע? דורין, אני חוזר לזה שתשתפי פעולה עם דדש...

היא פרצה וכתבה מחדש? אני לא יודע מה זה מזכיר לי, בחור שפורץ ואז מתקן דברים על לוח.

נקווה שאיה תצליח בכדורעף יותר. ושהכוח ירושלים יצליחו יותר.

טוב, אז התוכנית של דורון עבדה לא רע. אגב, למה יש דורון ודורין? זה לא עובד ככה.

כן, זה הגיוני. אולי פלה או מרדונה. כמעט, הילי. טעית באות. ראית?

כן, נכון, הוא צפר. שכחתי. היי סיגי. איזה פוסטר מזעזע. אז למה כולם ממשיכים לקרוא לו חצי? מסכנה סיגי. בואו, לשניכם יש כינויים.

אני לא מאמין. זה היה פיזנטי כל הזמן הזה! מה, אני מזהה את הקפוצ'ון בכל מקום. ותומר עזר לכם?

מי? מה? על מה מדובר? מוזרה אך קסם. לא, לא קסם, קסם זאת אחרת.

שתוקקקקקקקק! סליחה. זאת תגובה לפיתומים. כן, הוא גבוה. זה ליעד קטורזה מדבב את הדמות? רק תעשו טובה, את הבובה לא להביא לדייטים. הם התחבקו. יפה.

הילי לועעעעעעעעעסת. טוב, עכשיו לאיה ולכדורעף. שקט, הילי.​

שיר m

Well-known member
פרק נהדר
אני ממש מחבבת את סיגי העונה
הילי קורעת בסוף
וגלידה פקאן זה הכי טעים!

למעלה