האריות של שלי הכובשת- פרק 47- דורון

YossihNew

Well-known member
:-(

אז למה דורון גנבה את הכדור?

מי מתחברת איתה?

איזו בעיה יש לבן?

והכי חשוב- מה תהיה הסיסמה לפוף של ציקי?

YossihNew

Well-known member
דולבבבבב! אה, דורון, סליחה. הילי, איפה הצ'יפס. לא, אתם לא ספרייה עירונית, אני יודע.

וואו! יעקב חברוני! וואו! מלמדים אותם תושב"ע. שמואל א'. שמואל ב'. אה, אז הוא אשם בכל. פופים זה אויב גדול. לשבת על... כן. תן לי יד, או משהו.

לעדכן את דורין בדורון? בן לחוץ. תכף גם תצא לו סדרה. כן, אימא שלו באמת... שכחתי מזה כבר. אבל תאציל קצת סמכויות לקבסה.

ורק ציקי נשאר לבד. חבל. אפילו בקרב בני זוג זה משפיע. החברות שלכם זה לא חידון קהוט. לא?

ואימא שלה בדקה אם היא באמת בחדר? דווקא עין הבשור יצאו יותר בסדר. אם אני לא טועה הדפו את המחבלים שם.

כולם מרססים פה. דולבבבבבב! סליחה. זה יוצא לי. איה, קחי את האשמה. את יודעת, כמו דני ואלינור.

אני מסכים, אלה. אני מסכים. אלה יותר כריזמטית. יופי, למה אתם גונבים לי? זה אלמנט חשוב בפאנבויז. נווה, אתה דפוק. אוקיי, אתה ממש דודו פישר. תלבש גם צלב? מעכשיו אני אקרא לך 24601. ובחלומות שלך הזוג ת'נרדיה זה תפקיד קטן! אני מרחם על מי שתהיה קוזט! ויום אחד אלה תדבר. תתכוננו כבר מעכשיו. אנשים כאן לא מדברים.

כן, שכחתי מאימא שלו.

קוסם. עולה לי קוסם. זה יכול לעבוד, לא? כן, הבנתי, טחינה. סיגי, יש לך תובנות מדהימות. פעם הייתם מדברים לאט. מדברים בשקט. היית מסתכלת לו בעיניים כשהוא דיבר איתך! מרים זה יפה.

בן ממהר ממש. תאציל קצת סמכויות לקבסה, בחייך. מעניין מה יהיה עם העלילה שלה עם ההורים שלה. אז בן... תן לקבסה.

לא באופניים, יא טמבל!

אבל למה הוא עושה את זה כמו אורי זוהר? למה? ציקי באימון בכלל? טוסטר משולשים. טוסטר מרובעים. עם... יניב.

תרגילים לא במתמטיקה, כמובן. בדרה מרגל, כמובן. לא יפה, בן. לא אתה לא מסתדר, בן. בחייאת. בן אדם שמסתדר לא שובר יד.

נווה, בא לי לתת לך סטירה. אבל איה, למה לא לקחת על שמך את הוונדליזם?! דני עשתה את זה.

הנה, איה לוקחת את האשמה. נכון? כן, אני יודע. ירון לוקח מהבאר. כי... דולבבבבבב. כן, סטיבי מעצבן. ברור, ברור. אנחנו גם יודעים למה זה ייקח לה שעתיים. נכון, איה? נכון, דורון?

אה. לבן יש אימא. מעניין. איפה אבא? מוכרת לי השחקנית. צריך לצלצל את העירייה, לבקש שיכסו את הבור.

היא מדברת?! לא ידעתי. אין כמו לצבוע קירות כדי להתחבר. תאמינו לי. לא חברה שאת יכולה לד... אני לא מבין.

יופי שאין מגדר באנגלית. ציקי יכול להמשיך לקרוא לכל אחד קואץ'. יופי שאין מגדר באנגלית. ציקי יכול להמשיך לקרוא לכל אחד קואץ'.​

למעלה