האריות של שלי הכובשת- פרק 49- ז'אן ולז'אן

YossihNew

Well-known member
🇫🇷

אז האם דורון תצטרף סופסוף לאריות או שהיא נאמנה לעקרבים?

איך יהיו האודישנים במגמת התיאטרון?

ו... מי זה בכלל שניר?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מה אתה עושה? מה... נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני לשחוט ככה את עלובי החיים? ועוד לספר לחברה שלך על זה? גם דודו פישר חלם. ועדיין הוא לא הסתובב עם צלב על החזה. יופי שדורון לא באמת מחליפת שלי. זה לא היה טוב אם היא הייתה מחליפת שלי...

תזרקי את הגלידה, נטע. תזרקי את הגלידה בכעס. אבל היה שוקולד ב... זה. אח, שיר אברמוב. אני חשבתי שקוראים לו עומר. הזוי. מה, גם לטובת עמליה? אגב, יותר מדי בנות מה הבעיה לאחרונה בתפקידים אחרים, חסרות אריאל שהיא מאיה ועדי שהיא רותם. מילא נטע שנשארה דומה ודנה שהיא לפחות עדיין בחוג שיש שתי בנות שרוצות להעיף אותה, איה, אבל מסכנה ירדן, הפכה לניקול. נטע קורעת אותי. ואני לא יכול להגיד איזו שחקנית היא מזכירה לי. מישהי מהבמות? מהצגות? אני אצטרך לחשוב.

יותר מרגרינה מנווה? אבי הדחליל זה מוזר. מי אבא שלה? חיים זנאתי? בבקשה שכן, כי אז זה מצחיק כפליים. כן, כן, כולנו מכירים את זה. גם אבא של שלי, גם אל באנדי, גם ליאור אשכנזי כשהיה אל באנדי, לכולם יש את הסיפור הזה.

מה די נו? מה את אביטל? איזה רחמים, הם צריכים... כדור שני... או משהו...

יגיל, לא? לא אמרנו יגיל? אין מצב, נו, דדש לא מדברת ככה. אה, זה הגיוני. ידין! יש אנשים שלא מבינים אותך, דדש. את כמובן לא מבהילה. לא אמרנו שרון?

לא מתאים, בדרה. סליחה. איה, תפני לחברים מהבית?

אולי הוא יגיל בכלל. מדהימה בטירוף. אחיותיו? זה לא שניר, נכון? אה, זה כן. זה לא?! אה, זה. צא, צא. נטע כזאת אייקון.

כן, כן, קעקעו אותך, נתנו לך מספר, לקחו את ולז'אן וכזה. אפשר לקעקע לך מספר על החזה? זה אליקים? מוזר. כמעט כמו אלה. אז גם אתה תלך לכלא ל-19 שנה ותשחרר אותנו? נווה בן הרוש! לא, השם המלא. אין פייר עגלון. אין דבר כזה. אתם משקרים כולכם. אין איזה עבריין אילם או משהו? נווה אתה גרוע. אה, סליחה, זה אני לוחש לו.

איך היא תמיד אומרת באמת? אבל הוא לא שר בשיר האסירים? נו באמת, זה העביר את נווה ועוד לתפקיד ז'אן ולז'אן?! זה לא הבאר פה, להרגיע את המדע הבדיוני!

איה, לכי לשחק כדורעף. כפסע מחזרה. כפסע. אה, בקרנפים. התקרנפת.

שיר כל כך מוכשרת. לך מפה. כלומניק. צריך למצוא לה חבר חדש במתוקים. שירון ידאג לזה.

אתה מתכוון ללאמין ימאל? לא משנה, שיבוא זינאדין זידאן וינגח בנווה. או משהו. שמעתי ככה. כן, נווה, זה אומר שאתה מת בסוף. חבר'ה, הוא גם ככה לא שוער מדהים. טוב, נווה, מכיוון שלא שרת "מי אני" יורדות לך נקודות.

עמוק בפנים, דדש היא בן אדם טוב. עמוק עמוק. איזו שעה זה אישון לילה? זה מעודד, תמיד יכול להיות גרוע יותר. לכי מהר לטולילנד.

י-הו-נתן. דורון! איזה יופי שבאת.​

שיר m

Well-known member
נטע מהממת

מישהי בעולם הזההההההההה מישהי בעולםםםםם

למעלה