האריות של שלי הכובשת- פרק 51- הסוד של קבסה

YossihNew

Well-known member
|אילם|

אז מה יקרה לנווה בהצגת הבכורה?

האם ציקי יצליח לשווק את ההאנדפוף?

ואיזו החלטה קבסה תעשה?

YossihNew

Well-known member
תארו לכם קבסה הייתה אומרת לה "אה, כן?! בן כבר יודע שקוראים לי רקפת!". בחורה מלאת סודות. בסדר, לשלי היו החמצות גרועות יותר.

אבל מי אבא שלך ולמה מפה לפה? ומה קרה לבן?

זאת עלילה הזויה קצת. קצת. פרנקנשטיינס, אה? אה, גם הוא ידידיה? אתה מתבייש בשם שלך, ידידיה?

אלה בהלם. ממש. אוף, פרמיירות. לא ישימו לו חומר משלשל או משהו, נכון? עכשיו בא לי שנווה יכסח אותו, שיישאר רק כדי למחוק לו את החיוך. ושישמע מה אלה תמיד אומרת.

יותר מדי אנשים מחמיצים, גם בבית הכלבים החמיצו. ליטרלי החמיצו. לסוף נוצמבר. הבן הזה? יותר מדי אנשים מחמיצים, גם בבית הכלבים החמיצו. ליטרלי החמיצו. לסוף נוצמבר. הבן הזה? אה, אתה.

מישהו זוכר את התקופה שבמקיף מילאנו היו סטוריז באמצע הפרק פתאום?

הוא מפחד מרופאי שיניים. כמו כולנו.

אתה באת כדי לקחת את הדמות של אופק בן מאיר מהפונדק, והיא שיחקה את זה פי מאה יותר טוב ממך. אתה שחקן נפלא נפלא, רק תן לעצמך צ'אנס להוכיח, ואתה תעשה את זה. בסדר, איה הלכה לשחק כדורעף בינתיים.

תירגע ותעשה קפה! אה, 17:31. זה שונה. כמה?! ובקפריסין... לא משנה. שמע, הצלחת. מה קרה? כתבת 80? איזה מספר... תגיד בביטחון.

סיגי, את יכולה לצפור להם צפירת הרגעה? זמבורה שימושית.

טוב, נחליף אותך באמיר דדון. דמיין אותם בתחתונים! לא, לא השער, איה. די עם השער.

שרים את זה! עוד יום, עוד יום, השפל את מבטך. עוד יום, עוד יום, חכה ליום מותך. היי חבר'ה. יופי, אלה. שכנעת אותי. משחק יפה. יהונתן, שקט. יופי, יופי. מה זה היה? סצנה? מה, גם לו יש סוד? מה הסוד שלו? מה לחשת לו? זה סיפור יפה.

לעעעעסת, לעעעעעעעסת. שמעתי שיהיו עוד בעיות בקבוצה. יופי, יופי, הוא ראש העיר עכשיו. היא דיברה. בערך.

נו? מי אבא שלה? תתבייש לך, בן. לא, המחזה מהמאה העשרים. אתה מפחד מרופאי שיניים, זה כולם יודעים. בוא, מי לא מפחד מרופאי שיניים. מקצוע מטומטם. תודה, קבסה.

הוצאה? הוצאה? שריתה, שמנת. ביטלו לציקי את החוזה?! עצוב. חבל. וזה היה רק פוף. לא, לא כמוהו. בואו. לא יודע, יש אנשים שרוצים את הבושם בריח של דלק, סיגריות. הוא יקום עם היד של הפוף. לא? אה. נעלמה.

באמת? בחייאת. אבל מי אבא שלה כרגע? זה חיים זנאתי? אבל לא נולדה בארץ גם? אה, ברזיל. בסדר, אני אוהב את הזאת שאומצה מווייטנאם. וההורים שלך כמובן. מי הם? כן, כן. נווה, כן...​

שיר m

Well-known member
כפיים לנווה!
גם לי כואבת השן...
ממש חיבבתי את ההאנדפוף

למעלה