אה, זה הטילון. נווה תמיד חלוד. ולאיה יש משחק נגד בנות בני רעננה, טפי. סיגי... אה... יניב מעייף גם אותי. לא, לא הכוכב האלו. סיגי, איך את בגשר? לא, אולי את יכולה. אבל לא במאלמו. או באמסטרדם. לא. גם שרו על זה כבר. זה גם קצת מעייף. ואני מעדיף טבית. ג'חנון, לגמרי. אל תכבשי ולא באירופה. אנחנו גם ככה בצרות עם הכיבושים של שלי.
גילי מעצבנת. פרויד רצה את אימא שלו. אבל בן וקבסה חמודים. רק לאן מיכאל נעלם ואיפה תמר?
לופר, אה? היא תהיה מהאלה שמצחיקים באודישנים ואז נופלים. לא צלצל לי השעון, לא צלצל לי... סליחה.
למה, תשירי מבול. את?! לוקה בחסר?! נו, גרביים זאת התחלה!
מי זאת? קורע. מחפש מחילה. אני יודע. רויו מתרבה לאחרונה וגם מאור. אז אבא שלה זה לא חיים זנאתי. טוב, זנאתי יהיה הפקח של דדש. מתאים דווקא. שני שחקנים מעולים ששמור להם תפקיד בפאנבויז. אני מבין מה מטריד את קבסה. שהיא כאילו מוחלפת. היא גם בכיתה י', זה די מטורף לקבל אח בכיתה י'.
אני מבין שהכדורים סובלים העונה. הנה, בדיוק. למי אכפת מהברזילאים?
צודקת, סיגי. אני לא מאמין שלא חשבתי על זה. אז את סיגי מסרגה עכשיו? גרביים?! אפשר להחליף אותך אם ככה.
לא יפה, רקפת. ותלמדי איך להתייחס להורים כאלה. כמו מאיה לבני!
הנה תמר! לא, תמר, את... את מתאימה לדברים אחרים. לא לזה. אתם!
אלה אולי תסחף את הקהל. הוא שחקן נפלא! תנו לו צ'אנס והוא יוכיח לכם את זה! אלה שכנעה אותי. מה קרה?! מה היה?! לא נעים לי. אביטל? איפה את?! אני צריך אותך...
רקפת לא תתפקד היום. לא כדאי. גם אני לא מתפקד. אני יותר מושקע בהכוח ירושלים לאחרונה.
תמר, לא. סליחה. אני מת עלייך.
אמרתי לכם שהיא לא תתפקד. נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני לפספס ככה כדור, ועוד להראות לחברה שלך את זה? ירון כפכפי זה טוב!
תמר שכנעה אותה. תמר משכנעת. חמודה.
אמרתי לכם.
היא אפילו בלי גבות צבועות! לפחות לתמר היו חרוזים. תגידו, מה איה עושה עם כל החומרים האלה?
אחלה טיל. מעודדים את סיגי, יפה.
את גם מתאימה וגם מדהימה. לא חבר טוב.
איזה ברזילאים, בחייאת.