האריות של שלי הכובשת- פרק 53- גול שלי

YossihNew

Well-known member
לאן נטע נעלמה? היא כל כך עסוקה אצל דדש? סיגי בטח למדה מהחרוז "תחזור לאשתך, ורצוי בזריז". כן לציפור, לא לאלימות. זה היה של בן. זה פגע בו? זה נראה לי שזה לא. עשיתי הילוך חוזר- הכדור שפשף אותו בלבד.

וצריך לנקום בבלפוריה. לא היה כדור שלך! די כבר! זה שפשף אותך! עמית גרבינר זה בטח האבא של במציאות. או פלה! לך תדע.

יום טולי כיף. סופגניה במילוי תות לגברת... איך זה הלך שם בחממה? סופגניההההההההההההה. זה מה שאני זוכר. אימאל'ה. אה, נחמד. הבנתי. מובן לגמרי. אפשר לראות את הסחורה?

עדן, זה שפשף לך את הרגל. איה, אין לך זווית נכונה. נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני להגיד שאף אחד לא צילם את המשחק, ועוד לספר לחברה שלך על זה?

פורטוגזית, מה?

הוא? הוא?! את נורמלית?! הוא מקסימום שוער! יופי, לך לשירלי. או משהו. מה יצא משניהם? זה לא מתאים. שילך יבקר את נווה, יבדוק אם טוב שוער. היא מאוד חייכנית! בחורה מאוד נחמדה.

היי. איזה כיף זה פרוטקציות. כן, אסור. תקשיב טוב, מר... עובד סוציאלי. זוכר שיצאת עם החברה לשעבר של אבא שלך? אז אוי לך, אוי לך, לעשות את זה לחברה של הבן שלך.

הקמתם קבוצה? בחייאת.

לכי תדעי, אולי את בת של פושע מסוכן. לא, זה באלופה.

אה, באמת. זה מעניין. אז מה חיים זנאתי ישחק? תפור עליו שחקן כדורגל לשעבר. או אולי... ויקטור, מאמן הכדורגל לשעבר. ויתר לה על הקנס. לך לסופר. אתה עסוק.

מבן.

אתם רואים, והוא מטפל בענייני אימוץ משפחתיים! בחייכם. איזה דומים הם. נכון? אז תקצץ לו בדמי כיס. בן, הטלפון כבוי.הוא כבוי! הוא עורך דין, הוא אמור להבין בזה.

זה ממש פלילי ברמת אשמורת!

בן, הוא יכול להיות אבא שלך, דבר איתו בכבוד. מה? חייבים, לא?

כן, הוא חזר למשרד שלו. זה לא בסדר, קבסה, זה פלילי. והתלתלים בעייתיים.

אולי היא נעלמה. ירון אוהב. איזה מבטאים יש לה, היא מלכה. גרנרל אייזנהאואר, לא? חצי שנה זה בעצם שני מפגשים. איפה עמליה כשצריך אותה...

חבר'ה, חבר'ה, זה לא כמו באשמורת. לא יפה, רקפת. כן, היא באמת שונאת את השם הזה, אבל היא משתמשת בשם שלהם.

אז תעשה משהו עם זה, עדן! קטנוני כזה...

קשאסה. לא? פיז'ואדה. משהו. לינדה, אה? לינדה לינדה יא לינדה?

אוקיי, ברזילאים מאיפשהו. קבסה, את שלהם. די. קוראים לך קבסה. זה מהם. תזכרי!

יופי. אבא שלך סידר הכל?

עדן נהיה כזה קטנוני. אופססססססססס...​

למעלה