האריות של שלי הכובשת- פרק 54- ההודעה

YossihNew

Well-known member
|מייל|

אז איך בן יגיב להודעה שעדן שלח?

האם עדן יעשה משהו?

ולמה סיגי ויניב לא רבו?

YossihNew

Well-known member
תמיד, אבל תמיד, תבדוק למי אתה שולח. ואל תסתבך עם בן. ברור, אריות העמק בלי הפצלוחה, או אריות העמק בתוך אריות העמק. הילי למדה מאבא. אבא אמיתי. בבלפוריה הייתה המפחידה ההיא.

היי, שוער. טולי מנסה להשתלט שם, מה? מנסה לקחת עוד סניף. דמיינו את הילדים. אוקיי, הם אולי יהיו מושלמים כמוה. אולי. ברור, היא גרנרל אייזנהאואר מרחוב מרסשמידט... רווית אחות של סתווית?

בדרה בחור טוב. אפילו ציקי? מוזר. ברור, זאת קבוצה כמו בנות בני רעננה. טפי!

זה לא נראה לי טוב. אגב, הגול של בן. זה רק שפשף את הרגל של עדן. אין משחקקקקקקקקקקק. סליחה, דורון.

יש לסיגי ח' וע'. בדיוק, בדיוק, היה את זה. לא, זה ריב.

תגידו, הם עוד בדייט? בוודאי, דדש, את תמיד רצויה. גם את, נטע. כן, כן. נתווך ביניהם. נגיע להסכם. כמעט כמו הסכמים עם הפלסטינאים. או בדרה. בדרה יכול לתווך.

למה דדש לא מתווכת בין ישראל לחמאס? כן, כן, זאת אידיאולוגיה ידועה. גאונה! זה מסברי מרנן. מה שמצחיק זה הפרצופים של נטע ברקע. איפה הימים שהיא הייתה עדה לפגישות בין הגרי וערן...

זוכרים כשאלומה ניסתה לריב עם בוזי? היה פחות נחמד. אבל אלומה היום בגלדיאטור. אמרת "געה"? יש שם קיווי? זכוכית? קיץ. סיגי, אני אריב איתך. איזו הרצאה? תריבו על קיווי. תריבו על זה שאתם לא רבים!

לא נראה לי שזה עובד ככה. דורין יכולה לתווך. אני יודע, התבלבלנו, חשבנו שזאת צריכה להיות דדש, אבל אתם מכירים את ענייני השיבוטים. זה כמו דניאל עם נעמי וחני. מה יניב רצה ממנה?

כמו בתיתנייק. תיפול! קאם און, תיפול! ברור. כמה זה כואב. דורון לא מדברת הפרק. אמרת, אמרת.

סרטונים מכניסים לסרטים? אמרתי לכם לריב על זה.

תקשיבי לאבא, תקשיבי. בחור חכם.

מונדיאל שנוא עליי. הוא היה הרי בקטאר, שמו בחורף ולא בקיץ, ואז נוצר מצב שכל הזמן הייתי צריך לראות אותו. שנות ה-2000, הכוח ירושלים, תום שלייפר, סער פדידה וג'לל קאסום רבים... והגלקטיקוס. לא? אבי נמני ו... משהו... נווה, סתום. פדידה ושלייפר לא היו חברים. ויואב לוי מאגדות המשחק בארץ. סתם אומר.

פנתרים? בחייאת?

בלי ללעעעעעעעעוס? יהיה קשה. ולמה דורון שותקת?

ושעעעעעעעעערררררררררררר!

יופי הילי.

זה מצחיק אותי שאיה לא מכירה את השמות של האחרים, היא פשוט קוראת להם "פנתר" או משהו. אבל עדיף על גול של עדן.

יופי. אחלה. דורון, את עדיין שותקת מדי. כל הפרק היא שותקת ועדיין אחלה של סצנות איתה.​

שיר m

Well-known member
טוב, דורון תשלים ביניהם, יאללה לפרק הבא.

סיגי מושלמת

מתגעגעת לצ'צ'ה

למעלה