האריות של שלי הכובשת- פרק 56- בעיטת וולה

YossihNew

Well-known member
כן, איה, מה חשבת שאנחנו? בנות בני רעננה? טפי! היא גם הייתה ככה לפני אתמול, אבל בגללכם.

אתם. לא נעלמתם? מי כותב את ה... זה נשמע אמריקני כזה. תמיד יש כאלה סרטים על פוטבול ובייסבול עם סיפור כזה. אלה אומרת, ברור. מסכן בן. אז נשים אותך בכיסא גלגלים.

זיתים, בוודאי. אני לא בטוח, עדן. מותסס? למה להתסיס את כולנו? נקודה מעניינת, הילי.

הוא מחק את ה... קורע. בן, זאת שאלה חשובה ואתה יודע את זה. אתה רוצה להיות הטוב ביותר.

דורין המסכנה. היא תמיד כועסת בטלפון. אתם יודעים מה זה אומר... זה האיחוד של... הבלשיות ה... לא?

זה מוכרים בפיצוציה?

זה שובר לב של גבר...

זה גם לא יונתן, זה יהונתן. העירייה? אבאל'ה שלך זה לא ההוא מהאימוץ? לא, יהונתן, זאת קבסה.

אני חושב שמצאנו מישהו גרוע יותר מציקי. התסיסות, מה?

עצוב לי על דורין. בכלל. אני מתגעגע להצגות, לשיפי. מסכנים כולם.

וגם אם כואב, איך אלה תמיד אומרת? לא יודע. ראש העיר! מגניב. האמת שכל אחד חולם לפעמים ל... נו, אדוני ראש העיר... גם ניסים סרוסי.

אני תמיד בעד גלידה. ונגד קינואה. ואיך בדיוק דדש איבדה את רוב משקלה? האמת שאין לי מושג.

ברור שהן... לא ידעת? ראש העיר, מה? אבל מי זאת זהבה אגב?

אבל מסי ארגנטינאי. או ספרדי. ברור שהוא אוכל מלא בשר. מי זה ויניסיוס? מהטלנובלות כמו כולן. הלכה לאיבוד. אבל נטע... נטע... לא צריך ל... את לא צריכה לחסל אימפריית מתוקים אחרת ש... בדרה רוצה לאכול גלידות.

אוקיי, תהיה ירדן. אתה לא ז'אן ולז'אן? זה כמו ילד עם טיסן. אה, אני מעדיף את "הנה האוכל". תנו לי לנחש, גם הוא נכווה מבצלאל הנוכל? ולמה הוא מדבר כמו אסי דיין? הנפילה של ציקי מסכמת.

טוב, אולי הוא ייפול באיזו... לא יודע... פרשת הברחת כספים או משהו... בדקתם ליד המגדל באמת? יופי, חצי.

סיגי. איזה יופי. עכבישי זאב איתנו בלב! זה חרוז יפה, סיגי. ומתאים גם לפרק. לא ידעתי שהיא... לא משנה. טוב, זאת העונה האחרונה כמובן...​

למעלה