הארי פוטרH-)

mor pilas

New member
הארי פוטרH-)

הארי פוטר ספר ששוה לקרוא (כדי את כל הספרים שיצאו עד עכשיו )

Boojie

New member
ואו, זאת היתה ביקורת מעמיקה,

רבת אינפורמציה ומשכנעת מאד. אכן היה שווה לבזבז זמן להיכנס ללינק הזה, כדי לקבל המלצה חסרת תוכן, חסרת אינפורמציה ממישהו שאני בכלל לא מכירה, לספר שכולם כבר קראו ממילא! אני שונאת דברים כאלה.

dragoran

New member
הארי פוטר זה פנטסיה

ואם זה מביא לך את הסעיף RED BARON או שזה מוסיף לך טיעון נגד פנטסיה אז רק בשביל לסבר לך את האוזן מאקרון 1 זה מדע בידיוני לא פחות ממסע בין כוכבים !!! ותחשבו על זה..........

הייזל

New member
חומד

ביקורת כל כך מפורטת, מרתקת ומשכנעת צריך לדעתי לפרסם בפורום הארי פוטר. ואם אין כזה בתפוז אני בטוחה שיהיה בקרוב. ולכל השאר, אני מאד מאד מקווה שאתם/ן מבינים/ות שביקורות כאלה לא מקובלות כאן, חוץ ממקרים נדירים (ראה ערך: בוג`י שמפרסמת את ``שערי אנוביס`` בלי בושה בכל פורום אבל לא טורחת לספר על מה ולמה. ואל תדאגי הספר כבר אצלי בספריה, אני אקרא אותו מיד אחרי ``הדרור`` ועשרים הספרים האחרים שמחכים לי בקוצר רוח) בכל מקרה ביקורת נוספת כזאת אני בטוחה שלא נראה פה יותר. המחק ממש מדגדג לי באצבעות.

Boojie

New member
אוי, זה היה מתחת לחגורה... :)

האמת, אם לא שמתי פה לינק לביקורת על שערי אנוביס, זה באמת פישול שלי. יש ביקורת מצוינת באתר של דידי, אתר המימסד האפל. והסיבה שאני כל כך מתלהבת מהספר הזה, פרט לעובדה שאני תרגמתי אותו, היא שהוא ספר מצוין, ולא לעתים קרובות יוצא לי להתלהב מספר פנטזיה.

למעלה