"הארכת" אוזניות

drifting

New member
"הארכת" אוזניות ../images/Emo35.gif

היי, יש לי בעיה קטנה עם האוזניות של ה-H10, אותה בעיה שלמעשה תמיד היתה לי עם אוזניות כפתור - הכבל מאוד קצר. יש אנשים שזה לא מפריע להם, אבל אותי זה מטריף, ומכל מיני סיבות טכניות מייגעות, אני פשוט לא מסתדרת עם זה. האם יש פתרון לעניין הזה? הבנתי שהאוזניות שקיבלתי עם הנגן נחשבות לטובות יחסית (sennheiser), אז חבל לי סתם לעבור לאוזניות קשת זולות, ואני גם שומעת הרבה רדיו, אז אני לא יודעת אם סתם אוזניות עם כבל יותר ארוך ישמשו כאנטנה טובה. יש איזה כבל מאריך שאפשר לחבר לאוזניות הקיימות כדי להוסיף קצת אורך? אם כן, אולי אתם יכולים לתת לי כמה פרטים - איפה קונים, כמה עולה? תודה רבה.

נדב8

New member
תשובה

אתה לא בוחן את הדברים נכון. קיימות אוזניות קשת הרבה יותר איכותיות מאשר אלו שבאות עם האייריבר. אין קשר גדול בין סוג האוזניות לבין קליטת הרדיו. אורך הכבל של הסנהייזר הוא רגיל לא תמצא הרבה אוזניות עם כבל ארוך. מלבד לסוני mdrex71, שבאות עם כבל מאריך.

drifting

New member
לנדב

אני "את" לא "אתה".
אני יודעת שזה האורך הרגיל והממוצע. מה לעשות שבכל זאת לחלק קטן מהאנשים האורך הזה לא מתאים, ואני ביניהם...
אני לא באה בטענות לסנהייזר, מן הסתם הם מייצרים מה שעובד טוב למרבית המשתמשים - לגיטימי. הזכרתי אוזניות קשת פשוט כי ממה שראיתי, שם יש יותר מגוון באורך מאשר באוזניות כפתור. כמובן שיש אוזניות קשת איכותיות - אלא שאני לא יכולה להוציא את הסכום הגבוה שהן דורשות, ולכן אני שואלת על אפשרויות הארכה לאוזניות הקיימות, מה שאמור להיות יותר זול מקניית אוזניות איכותיות אחרות. בכל מקרה, טוב לדעת שזה לא אמור להשפיע משמעותית על קליטת הרדיו. זה חשוב לי. תודה.

Lady Drm

New member
יש מאריכים לאוזניות

בדיוק קניתי אחד אתמול, למטרות קצת אחרות. ל5 מטר עלה לי 20 שקל בהום סנטר, עובד יופי, אבל בטח זה יותר מדי...אבל בעיקרון יש.

drifting

New member
כן, 5 מטר זה קצת הרבה ../images/Emo13.gif

את בטח מתכוונת לכבל המאריך של אוזניות טלויזיה. האמת, חשבתי על זה, אבל בגלל שזה באמת מאוד ארוך ותופס הרבה מקום מגולגל, החלטתי לשאול כאן למקרה שמכירים כבל מאריך קצת פחות מאסיבי.

drifting

New member
באמת? ../images/Emo13.gif

פשוט מבקשים כבל הארכה ואפשר לקבוע אורך? אבל מה זה בדיוק "חנות אודיו"? אני לא מכירה חנויות שמוכרות רק ציוד אודיו... את הנגן קניתי בבאג ואוזניות בד"כ אני קונה בחנויות מוזיקה למיניהן... שוב תודה.

יאיר B

New member
חנויות אודיו הן חנויות שמוכרות ציוד

למערכות סטריאו: כבלים, פלאגים, מחברים - כל מה שמשוגעי המוזיקה (הכבדים) צריכים. הם כמובן גם מוכרים את המערכות עצמן (ואלו עולות המון כסף). חפשי חנות כזאת באזור שאת גרה (בטח באיזה קניון באיזור יש). שם יהיה מה שאת רוצה.

yqueteparece

New member
"הארכת" אוזניות ? אין בעיה

היי drifting אין בעיה, יש מאריך לאוזניות שלך. אני מבין את הבעיה, גם אני חיפשתי. יש חנות ברמת-גן, "אל-אורו מחשבים" שם תוכלי להשיג גם את המאריך שאת מחפשת וגם כל סוגי הכבלים השונים למחשבים. דרך אגב, הם אחד המשווקים הגדולים של SENNHEISER . שווה לתת מבט באתר שלהם: www.el-oro.com בהצלחה !!!

למעלה