הארכת ויזה

קרמי

New member
הארכת ויזה

שלום רב שאלתי כמה אנשים במסרים אך אני מעוניין לדעת אם מישהו עבר את התהליך בשלום.. אני סטודנט שמסיים בספטמבר שנה של לימודים בקנדה. אני מעוניין להאריך את הויזה כתייר ל- 6 חודשים כדי לחפש עבודה.. מה הדבר הכי חשוב שאני צריך להראות להם? כסף וסיבה טובה? כסף יש לי.. בנוגע לסיבה.. אני מתכנן להגיד שאני מעוניין לטייל בקנדה. למדתי שנה אינטנסיבית ולא היה לי זמן בכלל. האם זאת סיבה מספיק טובה אם אני מראה גם שיש לי מספיק כסף? אשמח להכוונה ולעצה בנוגע לזה.. אני פשוט לא יודע אם כדאי לשלם לעורך דין לעשות את התהליך או בשביל עצה.. נראה לי מוגזם. תודה קרמי

קרמי

New member
הקפצה

ההודעה נבלעה קצת בפורום..

predoc

New member
דעה לא מקצועית ולא מניסיון

יש לך שתי אופציות לצאת לטיול נחמד בארה"ב של שבועיים ולחזור אחר כך לגבול הקנדי עם תוכנית טיול מסודרת ל מספר חודשים וכסף מתאים. אתה צריך להראות קשרים למדינה חיצונית (ישראל) ולהשביע את ספק קצין ההגירה שאכן לא תישאר בקנדה בתום הויזה ובאמת תעזוב. לא פשוט אבל אולי תצליח תוכל לקוות לטוב ואם לא שיהיה לך גם כרטיס טיסה חזרה לישראל מיעד קרוב למקרה צורך. אופציה פחות מומלצת לדעתי אופציה שניה להגיש מבעוד מועד בקשה לויזת תייר על פי כל הנתונים בלינק המצורף "בקשה להישאר בקנדה הארכת או שינוי סטטוס " אם אתה לא יודע בדיוק איזה ריבוע לבחור תתקשר למשרד של CIC והם יעזרו לך. אם תגיש את זה נניח כחודש לפני סיום הויזה הנוכחית שלך. והתהליך לוקח כחודשיים שלושה עד שמקבלים תשובה. למייטב ידעתי על פי החוקים הקנדים אתה יכול להמשיך להישאר בקנדה עד שתקבל סרוב לבקשה החדשה שלך או לחילופין אישור שלה ושינוי הסטטוס לתייר. רק אסור לך לצאת ולהכנס מהמדינה. אולי זה יהווה לך מספיק זמן לטייל ובטעות למצוא מעסיק ולהגיש LMO כדי שתוכל להגיש בקשה אחרת אחר כך. בהצלחה

קרמי

New member
תודה על התשובה

אני כנראה אבחר באופציה השניה.. אך השאלה היא: מה הסיכוי שיאשרו או יסרבו באמת את הבקשה עצמה? הרי יש לי סיבה וכסף.. הרי באמת שלא טיילתי עד עכשיו בקנדה ולמדתי שנה אינטנסיבית. בנוגע לשאלה למטה.. למדתי אפקטים מיוחדים

למעלה