הארכת ויזת עבודה

הארכת ויזת עבודה

רציתי לדעת מה המסמכים הדרושים ולאן צריך לשלוח אותם על מנת להאריך ויזת עבודה קנדית.

יש שתי אפשרויות:

הראשונה: לקבל מכתב הארכת חוזה עבודה מהמעסיק, ושכל בני המשפחה יסעו לנקודת הגבול הקרובה ויאריכו כלומר יקבלו רישיון חדש. השנייה: למלא טופס מיוחד לצרף את מכתב ההארכה של המעסיק ולשלוח אותו למשרדי ההגירה באלברטה. הראשון ייתן הארכה מיידית אבל יחייב נסיעה, השני מחייב למלא טופס בקשה ולוקח כחודשיים.

predoc

New member
אתה סגור על האופציה הראשונה ?

אני מכיר רק את השניה וזה במקרה הטוב חודשיים יכול לקחת מניסיון גם 4 חודשים. אם האופציה הראשונה קיימת מניח שצריך להביא את כל המסמכים שאמורים לשלוח ששולחים. טפסים יעודיים, הוכחת השכלה, קורות חיים, תעודת נישואים וכו וכו. מה לגבי תשלום ? אולי נהרוג שני ציפורים בסוף השבוע גם בילויי בארהב וגם נחדש על הדרך את רישיון העבודה לעוד שנה.

סגור לגמרי על האופציה הראשונה.

המעסיק צריך לתת לך מכתב דומה למכתב שעל בסיסו קיבלת את ההיתר עבודה הראשון, שבו הוא מודיע שהוא מבקש להאריך את העסקתך בשנה נוספת, ואם ה LMO היה בתוקף ל 3 שנים, אתה הולך לגבול עם ה LMO עם מכתב המעסיק שמאריך את החוזה ומבקש מהאימיגריישן להנפיק לך רישיון עבודה לשנה נוספת, ואם התירי השהיה של כל המשפחה (כדאי שהם יהיו נוכחים כולם פיזית יחד בגבול). נדמה לי שבפעם השנייה לא צריך להביא שוב את הוכחות ההשכלה והנישואין כי זה כבר נבדק בהנפקה הראשונית, אבל לא מזיק שזה יהיה אתך. זה חוסך את החודשיים המתנה לדואר.......למיטב זכרוני גם אין גם צורך למלא אפליקיישן חדש.......אבל כדאי שיהיה לך טופס מוכן למקרה שצריך כששמות כל בני המשפחה על הטופס, ואם זה מקצוע A B או O אתה צריך להתעקש שהאשה תקבל רישיון פתוח, ולכן כדאי לגשת למעבר גבול גדול ומרכזי ולא למעבר כפרי קטן. ב BC יש גם מעברי גבול שכוחי אל שיש בהם פקידים שלא מכירים אפילו רבע ממה שאני יודע על נהלי הגירה, ואני יודע מעט מאד........

predoc

New member
ננסה נראה

משרה שלא זקוקה ל LMO בכלל ...נקווה שהפקיד שם ידע את זה נביא כסף ומסמכים ואולי הכל יסתדר במהירות בלי להמתין זמן ארוך ושכל שאר התעודות יחודשו גם בזמן SIN MSP וכו תודה אעדכן אם ניסה לארהב ונצליח בדרך לסגור גם את זה

אם המשרה פטורה מ LMO מכתב המעסיק

צריך להסביר,את זה (למשל אם מדובר בהעברה בתוך חברה או נימוק אחר), הנימוק צריך להופיע בגוף המכתב הראשוני ו.או הנוכחי....בכל מקרה הם בהארכה לא ממש בודקים כמו שזה בהנפקה הראשונית. באיזה מעבר אתה הולך לבקש? זה סוף השבוע הארוך, תתכונן לחכות קצת בתור במיוחד במעברים הגדולים שבהם יש מחלקת אימיגריישן מלאה.....שלשם עדיף לך ללכת. אם הפקיד לא ידע, מקסימום תשאירו את המצב כמו שהוא ותשלחו לאלברטה אבל אני משוכנע שיהיה כאן ביום שלישי דיווח עליז.

predoc

New member
לא יודע מה שם המעבר בדרך לסיאטל מוונקובר...

משרה אקדמית פוסטדוק- מופיע שם ותאור המשרה ושזה המשך - ניתן עד 3 שנים וזאת שנה שלישית - אחר כך כבר צריך שינוי תאור התפקיד. וכן מניח שיהיה תור הלוך וגם חזור אדווח אם

הלו!! הלו II

אני מקווה שאתה לקראת סיום וותק החיכיון ל PR במסלול פדרלי .....לא תמיד אפשר להאריך תושבות זמנית אחרי 3 שנים וצריך לקבל אחר כך הצעת עבודה קבועה.....מסלול טניור או משהוא כדי לקבל מהר תושבות קבע וגם אז אם נגמרו המכסות צריך קצת לחכות...... אל תתעכב פן תאחר.......

כן יש מכתב מהמעסיק שמעונין

שמעונין להעסיק אותי באופן קבוע אני פשוט עדין לא יודע האם כדאי להאריך את ויזת העבודה מכוון שאני כבר בתהליך פדראלי לקבלת PR ולפי הבנתי זה תהליך מהר שאולי אספיק לקבל את האישור אף לפני ינואר.

predoc

New member
הרישיון עבודה החדש יכסה תקופה של 24 חודשים

מההגשה אם זה מספיק ...בספק... לכן מנסים לזרז את זה. חושב שכן ניתן לקבל רישיון עבודה אחר על עיסוק אחר לחלוטין במקום עבודה אחר. ( מהניסיון של אנשים מסביב פה) לפעמים נישארו לשבת על אותו כסא רק כובע אחר כרגע אני מחוויב לעבודה פה ומנסים לראות איך אפשר לזרז עם הצעת עבודה לאישה.... נראה אולי אנסה גם אני לחפש עבודה אחרת אבל יש קצת קונפליקט עם המעסיק הנוכחי - אולי בכלל נדרים לארהב אף אחד לא אמר שהחיים קלים אולי אפילו נצטרך לחזור לארץ באמצע לכמה חודשים או יותר אולי לתמיד תודה בכל מקרה על כל העזרה

למעלה