הארכת ויזת תייר מ3 ל6 חודשים

t a l t o

New member
הארכת ויזת תייר מ3 ל6 חודשים

שלום, כשהגעתי לקנדה (לפני כחודש וחצי) הגעתי עם כרטיס טיסה לשלושה חודשים ובהתאם קיבלתי אשרת תייר לשלושה חודשים. המדינה מצאה חן בעיניי ואני רוצה להאריך את הטיול שלי, ולכן אני צריך להאריך את אשרת התייר שלי, לפרק הזמן המותר המקסימלי, כלומר - 6 חודשים. מישהו יודע היכן וכיצד מבצעים זאת? כרגע אני נמצא באיזור טורונטו, לאן צריך לגשת והאם זהו תהליך מסובך? שהרי אם היה לי כרטיס טיסה ל6 חודשים בהגיעי כנראה לא היו בעיות לקבל אשרת תייר ל6 חודשים. תודה על העזרה.

יש בעיה,

כלומר אם יש לך סיבה טובה להאריך כמו התאהבות בחבר קנדי שייתן לך מכתב שכל מחסורך עליו ושאת מתארחת אצלו, זה יכול לעבוד בקלות ובלי עורך דין, אבל אחרת את תהיי חשודה מיידית כעובדת בלתי חוקית, לא יאריכו לך ויכניסו אותך לרשימה השחורה, גם אם היית מגיעה מראש בחורף עם כרטיס טיסה לחצי שנה ואת בחורה צעירה, היית יכולה לקבל חותמת לחודש אחד בלבד.....ואולי אפילו היו מבקשים ממך פקדון של 4000 דולר כדי להבטיח את יציאתך. אם כל מה שאת רוצה הוא להאריך לחצי שנה "כדי להכיר את קנדה" הסיכוי להארכה הוא נמוך, ותלוי בהתרשמות פקיד ההגירה מהכנות שלך, וממות הכסף שברשותך. את צריכה לשלוח בקשה מנומקת ל CIC להאריך את הויזה (יש באתר טופס מתאים),ולהשיג מכתב מחברת התעופה שתמורת תשלום כזה וכזה את יכול לשנות את מועד הטיסה ל תאריך X . את יכולה גם לצאת לגבול האמריקאי, לעשות U TURN ולנסות להאריך את האשרה, אם לא יאריכו את בבעיה. אפשר גם לעשות את זה דרך עורך דין (פני במסרים אתן לך כתובת) שיודע לכתוב מכתבים יותר יפים משלך מה שיגדיל את הסיכוי. אם את עובדת לא חוקית כאן עצתי לך: אל תנסי להאריך, כי אם יחשדו בך ותגורשי לא תוכלי לבוא שוב בקיץ הבא, ואולי תכנסי לרשימה השחורה שתמנע את יכולתך להגר לקנדה ואולי לכל מדינה שהיא בעולם. יש הרבה דרכים פשוטות להגר לקנדה, נצלי אחת מהן ואל תעבדי כאן לא חוקי.

aviadbarel

New member
קודם כל זה הוא ולא היא

זה חבר שלי שהגיע אלי, הוא מטייל ולא עובד. הוא בא עם מספיק כסף להסתדר כאן לתקופה ארוכה ויש לו רזרבות נוספות בארץ. הוא בא לשלושה חודשים כי הוא חשב שהוא יהיה רק כאן בסביבה ועכשיו הוא רוצה ללכת ולחקור עוד פרובינציות. אני יודע שחברה שלי היתה אצלי חצי שנה ולא היו איתה בעיות בכלל, כי היא הגיעה מלכתחילה עם כרטיס טיסהשל חצי שנה, פשוט במקרה דנן הבחור לא ידע שהוא ישאר חצי שנה. האם אני יכול לעזור לו בדרך כלשהי? אפילו לפתח "התאהבות"? אגב הרעיון הוא שביום מן הימים הוא יהגר לקנדה, אבל עכשיו הוא רק מתרשם מהמדינה, והוא יחזור הנה אחרי תהליך הגירה מסודר, לכן חשוב לו מאוד שלא לקבל כתם שחור כאן ולכן חשוב להאריך את אשרת התייר ולא פשוט להשאר. תודה!

לך יש PR ? אתה עובד?

תן לו מכתב שהוא מוזמן להתארח אצלך, אבל זה לא פשוט כי הם יכולים עדיין לחשוד שזה לצרכי עבודה, שיגיש בקשה, או לחילופין ישנה את מועד כרטיס הטיסה, יסע לארצות הברית לשבועיים לטיול (אם יש לו ויזה אמריקאית) ויחזור דרך מעבר יבשתי. ה I-94 יהווה הוכחה שהוא יצא מקנדה לתקופה, ואז סביר שהוא יקבל חותמת רגילה. העובדה שהוא קיבל חותמת ל 3 חודשים ולא חותמת רגילה מעידה שהם חשדו בו. כשאני באתי לכאן לראשונה באתי עם כרטיס טיסה חזרה לעוד שבוע, וקיבלתי חותמת לחצי שנה, הם לא אוהבים לעבוד קשה ולכן בכל מקרה שלא מתעורר חשד הם נותנים חותמת רגילה כדי לא לעבוד קשה בכניסות חוזרות ונשנות במשך חצי שנה. אם הוא שוקל הגירה למניטובה או בתהליך של SW עדיף שיעזוב בזמן, או שיקבל אישור, להערכתי דחייה של בקשה ועזיבה בזמן לא תשפיע על היכולת שלו להגר. מקסימום העיבוד של הבקשה יהיה יותר ארוך.

למעלה