הארנבון הקטן מוסר לכם ד"ש
ע עדית יואב פז New member 7/11/03 #5 ../images/Emo108.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif../images/Emo107.gif
3 3VIVI New member 7/11/03 #7 תמעכי אותו,, ממש נהדר ומקסים הקטנציק שלכם תמעכי אותו,, (שמעתי את הביטוי הזה היום משכנה שדיברה מלמטה לשכנה בקומה רביעית, מה שלומך? ,,איך הקטנה ? תמעכי אותה! בהתחלה לא הבנתי,,וכך חזרה על זה שוב במהלך הטלפון השבור- תבואי לבקר ותמעכי את הבייבי בשבילי,, ) נשיקות לכם מתוקים ויוי.
תמעכי אותו,, ממש נהדר ומקסים הקטנציק שלכם תמעכי אותו,, (שמעתי את הביטוי הזה היום משכנה שדיברה מלמטה לשכנה בקומה רביעית, מה שלומך? ,,איך הקטנה ? תמעכי אותה! בהתחלה לא הבנתי,,וכך חזרה על זה שוב במהלך הטלפון השבור- תבואי לבקר ותמעכי את הבייבי בשבילי,, ) נשיקות לכם מתוקים ויוי.
G gaia20 New member 7/11/03 #9 מתוק מתוק מתוק../images/Emo24.gif גם אני דורשת מעיכה, וגם צביטה בלחי... רגע, הרגל שלו נראת לי אכילה, איזה באסה שאני צימחונית....
מתוק מתוק מתוק../images/Emo24.gif גם אני דורשת מעיכה, וגם צביטה בלחי... רגע, הרגל שלו נראת לי אכילה, איזה באסה שאני צימחונית....
1 1ט ל י New member 7/11/03 #10 אני לא צמחונית... תביאי ביס... אבל.. אני לא קניבלית... אוף.... טוב, אז תוסיפי עוד מעיכה לרשימה, ואני בינתיים אמעך את האחיין החמוד שלי.
אני לא צמחונית... תביאי ביס... אבל.. אני לא קניבלית... אוף.... טוב, אז תוסיפי עוד מעיכה לרשימה, ואני בינתיים אמעך את האחיין החמוד שלי.
R ritarita New member 12/11/03 #17 מסקנה 4../images/Emo3.gif הזלת ריר מוגברת... (טוב, לא מסקנה - תוצאה)