הארנב ממושי

הארנב ממושי

שלום
בראש וראשונה אני חייבת לשבח את הפורום
שפע של רעיונות . תמיכה וסיוע לכולם
שמי דובשנייה מעצבת בובות
ובימים אלה מכינה הצגה ע"פ הסיפור הארנב ממושי
בסיפור יש שלושה בלונים שתוך כדיי הסיפור אני צריכה לפוצץ בלון
נאמר לי שיש איסור לפוצץ בלונים בגני ילדים ןביכלל
מה האלטרנטיבה שיש במקום בלונים ואך משלבים את זה

תודה
סוף סוף העזתי לכתוב
ודבר נוסף קטן יש לי לשאול אך מכינים פרפר שהכנפיים יזוזו
תודה וישר כח
שהוע טוב
שנה טובה :):)♥♥

הכנתי בלונים מסול על שיפוד ופשוט "העפתי"

והעלמתי את הבלון מאחורי התפאורה.
פרפר- תמיד היו לי פרפרי אצבע עם כנפיים מרשרשות (שכחתי איך קוראים לחומר הזה, דומה לשקית), אבל לאחרונה קניתי פרפרי אצבע מוצלחים מאוד באיקאה ב-7 ש"ח וכשאני מניעה את האצבע הם "עפים".

פ י ו ל ה

New member
אפשר לעשות

פרפר מסול או מפל ולתקוע אותו על שיפוד ביו שני חרוזים מודבקים. כשתניעי את השיפודי, הכנפיים יזוזו.
אפשרות נוספת זה עם קש של שתיה, חותכים לשניים, מחברים לכנפיים כל אחד מהצדדים ואת השיפוד מעבירים בתוך הקש ומקבעים לכנף. כך הקש הופך להיות ציר שמאפשר להעלות ולהוריד את הכנפיים עם היד מתחת לכנפיים בהסתר מעיניי המתבונן ונותן תחושה של "קסם"

ברוכה הבאה דובשנייה

נעים להכיר דובשנייה

וברוכה הבאה לפורום שלנו

שמח שסוף סוף העזת באמת לכתוב (תודי שזה היה הרבה יותר קל ופשוט ממה שנדמה?!
)
מעבר לזה שאני מאוווווווד אוהב דובשניות, למרות שהמון המון זמן לא אכלתי...
מבקש לשאול האם את רק מעצבת ובונה בובות או שאת גם מופיעה איתן בעצמך?
כמובן שכולנו נשמח לראות גם תמונות של הבובות שלך ובכלל, להכיר אותך ואת עבודתך טוב יותר!
לא ידעתי שיש איסור על פיצוץ בלונים בגני ילדים ולמרות שאני תמיד בעד האמיתי והמוחשי, מחזק את דעתה של חגית שישנן כל מיני דרכים והעמדות בימתיות שבהן ניתן לעשות בכאילו ולהסתפק בזה בשילוב סאונד שדומה או מסמל את הפיצוץ.
כדי להיות יותר ספציפי באיך משלבים את זה בפועל, צריך לדעת על איזה סוג בובות ומבנה מדובר ומה הקונספציה הכללית של ההצגה מבחינת עיבוד וויזואליות.
אז נלך לאט לאט,
ניתן לך להתאקלם,
ואז את מוזמנת להמשיך לשאול ולהתייעץ בכל ההיבטים לגבי ההצגה הזו והבאות שיבואו בהמשך הדרך

אם יש לך מה להוסיף ולייעץ לאחרים מניסיונך - זה תמיד מתקבל בברכה

למעלה