הארץ - לא רק כשנח

• פותח הנושא TJSBZ
  • פורסם בתאריך

ניר נגר

New member
מצטער שאני לא קורא! מבחינתי

הארץ הוא לא עיתון אוביקטיבי, ואני לא רוצה לקרוא מאמרים לא אוביקטיבים... אדון גיל נעמתי צריך לבוא בטענות רק לעצמו...הוא עבר על החוק! חתך את הגדר? מי הוא שיחתוך גדר שמשלמי המיסים משלמים עליה? מי שם אותו? לצערי הוא קיבל כדור ברגל..אני לא הייתי יורה! אבל החייל שירה ירה על פי הפקודות ולכן הוא נקי מבחינתי (אפילו ששיקול הדעת שלו היה מוטעה) אם אתה מכניס ראש בריא למיטה חולה...שא בתוצאות.

TJSBZ

New member
תגיד, את מעריב אתה קורא?

כי במעריב אונליין יש יומן נורא אובייקטיבי של מתנחלת. המאמר של רוגל אלפר התייחס בפשטות לעובדה שצה"ל - הפרה המקודשת מכל הפרות - נתפס שוב בשקרים. אלפר הוא הכתב לענייני תקשורת, והוא מכסה את הכיסוי התקשורתי של הפרשה. ואם אינך קורא זה משום שאתה מפחד פחד מוות שהעובדות יבלבלו אותך.

ניר נגר

New member
זו בדיוק הבעיה! שיש לי בעיה

לקרוא עיתון "שהעובדות"שלו לא אוביקטיביות. בחיים לא ראיתי מילה שנוטה טיפה לקראת הימין..אני בטוח שעיתון כזה המייצג רק את השמאל נקרא רק על ידי השמאל, כעאעבור לצד השני של המפה הפוליטית ...אקרא. אני קורא ידיעות ומעריב...ושם אני נתקל בדעות מאוזנות של ימין ושמאל גם יחד...ואז רק אז מבחינתי העיתון מאוזן.

TJSBZ

New member
קבל עדכון

מעריב לא הביא ולו תגובה אחת מצד שמאל ליומן הקוזאק הנגזל של אביגיל צדק. גם לא ראיתי שם כותב קבוע אחד מצד שמאל. הארץ מפרסם באופן קבוע טורים של כותבים כישראל הראל (כל יום חמישי) וכמשה ארנס. גם אריק שרון, בטרם הפך לראש ממשלה שתקן, בחר לפרסם דבריו בעיתון זה. הארץ אכן נוטה שמאלה, אבל באותה מידה ניתן לומר שמעריב נוטה ימינה. ההבדל בין שני העיתונים הוא, שאת הארץ לא עורך שליחו של עבריין מורשע.

אז מה אם יש ישראלי בין המפגינים...

...איכפת לי מה צבע ת"ז שלו?... הוא חיבל בגדר בזדון, היה מעורבב בין הערבים, לבש/חבש כפיה-לא לבש...מה זה משנה...בלונדיני עם עיניים כחולות או כהה עם עניים שחורות...לא רלוונטי... היה פעיל עם האוייב...שיקבל 5.56 בין הגבות... דין שווה... מה הוא חושב לעצמו?...מה השמאל חושב לעצמו?... יעשה מה שירצה?... אין דבר כזה... שישא באחריות...שיגיד תודה שזה רק 2 כדורים ברגל...יצלע כל חייו ויקלל את היום שהצתרף לאוייב...

TJSBZ

New member
אני מקוה שעדיין תחשוב ככה

ביום שבו ירו בחבריך המתנחלים, שמתפרעים פי כמה, ביום שבו ירו במישהו בגלל צבע שערו ביום שבו ירו בך בגלל דעותיך, יהיו אשר יהיו. לא ירו בגיל נעמתי למרות שהוא ישראלי, ירו בו מכיון שהוא שמאלני. וכמו שאמרתי המון פעמים בעבר, וצדקתי לצערי, חברה שמתירה אלימות, מתירה את הרסן ובסופו של דבר תשא בתוצאות. וגם אלה שהיום עומדים על המרפסת ומעודדים רוצחים, יום אחד ישאו בתוצאות, כשאותם רוצחים עצמם יראו בהם "לא רלבנטים".

ניר נגר

New member
תרשי לי לתקן אותך שיר לי..ירו בו

בגלל שהוא היה במקום שהוא לא היה צריך להיות בו... ירו בו בגלל שהוא לקח את החוק לידיים... אם מתנחל היה זורק עליי אבנים ומסכן אותי הייתי יורה בו בדיוק כמו באדון גיל. עכשיו, לעניות דעתי שיקול הדעת לא היה במקום ואין לירות במי שלא מסכן אותך ולא משנה מה הוא עשה. ובכל זאת שיקול דעת זה דבר סובייקטיבי ולכן החייל הסדירניק ירה (סדירניקים לא חושבים).

TJSBZ

New member
הרשה לי לתקן אותך, ניר

מתי שמעת על מתנחל שנורה על ידי חייל צה"ל, ולו ברגליים, משום שהיה במקום הלא נכון? או, לצורך העניין, משום שהתפרע? או משום שסיכן חיים? לא היה מקרה כזה. ומכאן מסקנתי: גיל נעמתי נורה משום שגיל נעמתי אינו מתנחל אלא שמאלן. סדירניקים שחושבים הולכים לכלא. לכן הסדירניקים לא חושבים...

ניר נגר

New member
כי מתנחלים לא מתנהגים שאנשים

שצריכים לירות להם ברגליים, עשרות שנים אני עושה מילואים בשטחים, הייתי בסדיר בשטחים, ולא ניתקלתי פעם אחת במתנחל שזרק עליי אבנים או סיכן את חיי...אם זה היה קורה הוא היה מקבל כדור ברגליים (מינימום) היה חרדי שירק לידי...בגלל שאני חייל כששמרתי עליו כשהוא בא לבקר בקבר רחל או יוסף (כבר לר זוכר..כנראה מנטורי כרטא) בו דווקא הייתי יורה. אבל החלטתי שאני לא אהרוס את חיי בגלל רמש כפוי טובה. אז "רק" אמרתי לו מה אני חושב עליו ועל אנשים כמותו. נאי סמוך ובטוח שסדירניק שהיה מסרב לירות על אותו מתנחל לא היה נשלח לכלא...

TJSBZ

New member
אתה אומר בדיוק את מה שאני אומרת

רק לא שם לב. לו היית יורה בחרדי ההוא - היית הורס את חייך. אבל החייל שירה בגיל נעמתי לא הרס את חייו. סדירניק שהיה מסרב לירות בחרדי ההוא - לא היה יושב בכלא. אבל חייל שהיה מסרב לירות בגיל? ובנזוגי משרת בשטחים ולפניו אחי ואבי, וכו-לם נתקלו במתנחלים שזרקו עליהם אבנים, ניאצו אותם, וגם יותר גרוע. אבי נתקל בשכמותם עוד בתחילת שנות השבעים. כבר אז הם היו אלימים כלפי מי שעזבו בית ומשפחה ובאו לשמור עליהם.

TJSBZ

New member
אתה יודע מה? במחשבה שניה

אני בעד לאמץ את שיטתך. מתי שולחים פלוגה לפורעי החוק בגבעת גלעד? ביצהר? בגינות אריה? יש רק בעיה אחת עם המקומות האלה - הם בודאי ירו בחזרה.

למעלה