LoVe in Ron
New member
הארצות שנמצאות בעולם הקסום...
... שמאחורי הארון
האאא. בדיוק הרגע סיימתי לקרוא את הספר הרביעי בסדרה ^,^ (הוא "כס הכסף", אני קוראת לפי סדר ההוצאה-לאור.) והרגשתי שאני חייבת לעשות סדר מכל המקומות, הארצות, האיים, והערים שלואיס סיפר לנו עליהם ס,ס אז עשיתי רשימה קטנה והיא הולכת כך: (המידע שברשימה הוא רק לפי ארבעת הספרים הראשונים: "האריה המכשפה וארון הבגדים", "הנסיך כספיאן", "המסע בדורך השחר" ו"כס הכסף") הארצות המופלאות שנמצאות בעולם הקסום שמאחורי הארון: · נרניה (כוללת בתוכה את קייר פאראבל, מישור הפנס, מעבורת ברונה, שולחן האבן ["תל אסלן"], ועוד...). · האי גלמה. · האי טרבינתיה. · שבעת האיים (כוללים בתוכם את מויל, ברן, ועוד...). · האיים הנידחים (הכוללים בתוכם את פלימת, אברה, ו-דורן). · האיים שבמזרח הרחוק (הכוללים את אי הדרקון, האי השרוף, מי מוות, ארץ הטמבגליים, ואי העלטה). · סוף-העולם (הכולל את האי של רמנדו שנקרא גם "ראשיתו של סוף-העולם", את הים האחרון, ואת סוף העולם, כמובן). · ארצו של אסלן (הנמצאת מחוץ לעולם). · ארצות השממה הפראיות של הצפון (הכוללת את הבתה של אטין, העיר הרפנג, ועוד...) · ארץ תחתיות, או כפי שקוראים לה אנשי-העפר, "הארץ הרדודה". · ארץ ביזם (היא ארץ המעמקים האמיתית, כמובן!). · ועוד אחת נראה לי.. קלורמן? אתם מוזמנים להוסיף כמובן, כי אני קראתי רק ארבעה ספרים מתוך השבעה ^^" אבל אני רק מבקשת ממכם, בבקשה בבבקשהה, שתזהירו אותי לפני שאתם כותבים על שלושת הספרים האחרונים, "הסוס ונערו", "אחיינו של הקוסם", ו"הקרב האחרון", כי אני עוד לא קראתי אותם, ואני לא רוצה לקרוא ספויילרים ^^" מממ... ואם כבר, יש למישהו מפה של נרניה ושאר הארצות?
אם כן, אפשר בבקשה? ^^;
... שמאחורי הארון