האשה הזאת החליטה היום

night mistress

New member
האשה הזאת החליטה היום

שהיא רוצה להתחתן עם גבר עשיר, שיקנה לה וילה בקסריה ויפרנס אותה יפה ככה שהיא תוכל לשבת בבית ולגדל את הילדים בין מסע קניות אחד למישנהו.. חושבים שיש מצב שאיזה מליונר ירצה תפרנית כמוני תמורת חום ואהבה? >
מיסטרס נדהמת מהנאיביות שלה<

קווטר

New member
לפעמים זה כן מזיק

תאמיני לי שכסף זה רק אמצעי לחיות, אהבה בכלל לא קשורה לזה.

neuron

New member
אישה...

...שרוצה להתחתן עם גבר עשיר, שיקנה לה וילה בקסריה ויפרנס אותה יפה ככה שהיא תוכל לשבת בבית ולגדל את הילדים בין מסע קניות אחד למישנהו.. אישה שרוצה בגבר מסוים רק או בעיקר מהסיבות האלו, לא יכולה באמת להעניק לגבר שלה חום ואהבה. ...לכל היותר סקס וקרבה מעושה ודביקה.

night mistress

New member
נו, אז הניסוח לוקה בחסר

אבל בלי אהבה לא הייתי מתקרבת אליו.. חייבת רגש..

night mistress

New member
טוב, מיציתי להסביר את עצמי בנושא..

כל אחד רשאי להבין את המשפטים הללו איך שהוא רוצה.. <וקווטר..תנבור בעצמך לפני שאתה מגיב..<

קווטר

New member
אין לי מה לנבור

תראי מה כתבת בהודעה הראשונה, שאלת אם עשיר ירצה תפרנית כמוך תמורת חום ואהבה. מה שאת אומרת זה שאת מוכנה לתת חום ואהבה תמורת כסף, לא אמרתי שום דבר נגד זה, רק אמרתי שאהבה לדעתי לא קונים בכסף. ואני נובר בעצמי וזה לא היה הכסף כמו שרציתי לשמח אותה ולספק את עצמי.

night mistress

New member
ואתה עונה לעצמך שוב..

בלי אהבה אין רגש.. אז איך אני אתן חוםלאדם שאין ליכלום אליו? מה אני אח? תנור חימום? עובדת על סולר?

קווטר

New member
עובדת על סולר לא

אבל על הכסף שלו אולי כן, יש את הבחורות שהולכות עם הזקנים שמלאים בכסף, מה לעזזל בחורה צעירה מוצאת בכזה אדם? איזה חום? איזה רגש? זה מה שאני מתכוון, אם המטרה היא כסף כתמורה לאהבה אז זה פשוט לא זה. גם לא נותנים כדי עם ציפיה לקבל, תתני כי את רוצה וכי את אוהבת את האדם ולא את מה שהוא יתן לך בתמורה. זה מצער אבל יש אנשים שנותנים אהבה כדי לקבל תמורה מסוג אחר וזה לדעתי מגעיל.

shloמי

New member
../images/Emo50.gif לך חומד

מותר לנו לבקש מה שאנחנו רוצים מה שאנחנו מזמינים אנחנו מקבלים רק צריך לבקש שזה לא יפגע בשום אדם כולם מחפשים אהבה מי יתן ותתגשם משאלת ליבך בברכת אור ואהבה

T r i l i a n

New member
חום ואהבה כנראה שלא

תנסי משהו יותר מפתה
גדילי חזה למימדים יוצאי דופן או משהו כזה... צריך למשוך תשומת לב, לא? גבירה, מה עובר עלייך? את בסדר??????

למעלה