האשכול הפוליטי לקראת בחירות 2003
ד דן צ New member 22/1/03 #2 מדוע המפד"ל מזניחה את החילוניים בפורום המפד"ל פונה אחד הגולשים בתלונה נגד המפד"ל
ד דן צ New member 22/1/03 #4 תמיכתה של "ימנית קיצונית" במר"צ?? בפורום מר"צ הביעה גולשת המסווגת את עצמה כ"ימנית קיצונית" את תמיכתה במר"צ.
תמיכתה של "ימנית קיצונית" במר"צ?? בפורום מר"צ הביעה גולשת המסווגת את עצמה כ"ימנית קיצונית" את תמיכתה במר"צ.
ד דן צ New member 22/1/03 #5 2 הודעות חשובות מפורום ישראל אחרת בהודעה הראשונה נשאלת השאלה האם לישראל אחרת יש קשרים אסורים. בהודעה השנייה מביאה אפרת את שני שיקולייה למה כדי להצביע לישראל אחרת.
2 הודעות חשובות מפורום ישראל אחרת בהודעה הראשונה נשאלת השאלה האם לישראל אחרת יש קשרים אסורים. בהודעה השנייה מביאה אפרת את שני שיקולייה למה כדי להצביע לישראל אחרת.