האשמים הגדולים

isra533

New member
האשמים הגדולים

במוסף מעריב מיום 24.6.05 פורסמה הכתבה המצורפת ואם לא יקום ארגון גדול כמו אור ירוק שיהיה לו את האומץ הציבורי להתמודד עם הרשויות והרגונים הגדולים , הפצצוץ המתקתקות שנמצאות באלפים בכביש יתחילו להתפוצץ אחת אחת ואז זה כבר יהיה מאוחר מדי לכל אותן המשפחות שיקיריהם נהרגו או נפצעו מתוך הזנחה פושעת מצד הרשויות שידעו ולא עשו כלום.

אם אתה לא מכיר את הפעילות של הארגון

תימנע בבקשה מלדבר רע על ארגון שתורם המון משאבים למלחמה בתאונות הדרכים. אתה מוזמן להצטרף לשורות אור ירוק ולראות כמה כן הוא עושה בניגוד לאנשים "שרק" אוהבים לדבר ולקטר.

ttzz

New member
אשמח שתספר בו בפורום על המשאבים

שהוא תרם,מעניין שממש רואים איך כמות ההרוגים יורדת מה שלא מבינים זה שלא עובדים נכון אחרת הינו רואים שינוי

חדחתול

New member
אנחנו אשמים,

מר ישרא533, אתה אני וכל עם ישראל אשמים במצב נקודה! אנחנו הינו צרכים לצאת לרחוב ולעצור את הביזיון שקורה, רוב הדגים שבראש מסריחים ומקולקלים הגיע הזמן שנצא מהסלון ונעשה דברים,נפגין נעמיד את התנועה ונבדוק מה קורה היכן טעינו. איפו כל אותם גופים שאמורים לעצור את הבלגן? עסוקים ב.....לסוע לחו"ל,עסוקים בקידום עצמי ובמקורבים? איפו הם??? תרבות,חינוך אהבה לזולת מילים יפות איך ממשים אותן? אור ירוק הינה עמותה שנותנת הרבה כסף ו...

isra533

New member
כמה שאתה צודק

אלה שאני לא טיפוס של הפגנות ולעשות הרבה רעש. יכול להיות שזאת חולשה שלי, ובכל זאת אני חושב שאפשר לשנות דברים ע"י לקיחת אחריות אישית של כל אחד מאתנו. קודם כל הייתי מבקש מכל אלה שאיכפת לו 1. לחתום על המחויבות האישית (קובץ מצורף) מבלי לתת לי תרוצים וסיבות למה לא 2. להפיץ את המחויבות כמה שיותר, כך שיותר ויותר נהגים ידעו על זה. 3. להתחיב להתקשר לפחות פעם בשבוע לרדיו או לשלוח מכתב מחאה לעיתון. 4. להודיע בפורום על כל ענין שהמשטרה יודעת ולא עושה כלום בנידון(כפי שהיה במקרה תאונת הרכבת) 5. לחפש פתרונות מעשיים למניעת תאונות דרכים (לא רק אכיפה ושוב עונשים כבדים). 6. להביא עוד רעיונות ולהפסיק לקטר. אין על מי לסמוך הכדור עכשיו בידיים שלנו.

למעלה