האתגר הנכסף

froggirl

New member
האתגר הנכסף

עם יד על הלב (שאלה במין נקבה אבל מתייחסת לשני המינים - אין לי כוח לסלאשים) האם בחורה צריכה לשחק אותה קשה להשגה, כי אם לא הגבר מאבד עניין ברגע שהיא מעוניינת חזרה? (ולהיפך) האם האתגר הוא מה שמושך ובסופו של דבר אם אין אתגר אז אין עניין? האם נועדנו להשתתף במשחק של מי מתקשר למי כל פעם מחדש ואי אפשר אלא לשחק אותו כדי ליצור איזושהי מערכת יחסים או קשר?

שלילי נחרץ!!!

בעצם חיובי גורף!!! סתם... אישית אני מוצא שאם אין כימיה מהסוג שלאף צד אין בעיה להתקשר מתי שבא לו, ומצד שני אף צד לא עושה את זה באופן מוגזם, אז עדיף לתת לקשר להתמוסססס...

משתנה..

מאדם לאדם.. תלוי בכימיה איתו. יש כאלה שלא בא לשחק איתם, שנותנים תחושה נוחה אז כיף להיות אמיתית.. יש כאלו שלא נותנים את התחושה.. אז קצת סנובים איתם עד שזה נפתח.. או מתמוסס.

לא, כבר עברנו את הגיל

מי שמשחק משחקים כאלה, רק מקרין שהוא עדיין במנטליות של גיל הנעורים, וזה כשלעצמו כבר מוריד מהאטרקטיביות שלו.

עם יד על הלב, האם ראית יותר מדי "סקס והעיר"?

שאלות נוסח קארי ברדשו... בכל אופן, לדעתי משחקים זה בזבוז זמן. כמובן שלא צריך להתנפל בהתלהבות חסרת מעצורים- גם זה לא ממש בוגר, אחרי 2-3 פגישות להפוך למטרידנית סדרתית, אבל אם אישה מנהלת חיים שלמים משל עצמה, היא בהחלט יכולה ליצור קשר עם הצד השני כל אימת שהיא חפצה, וזה כנראה לא יהיה מוגזם. כמובן, שאם מישהי למדה מניסיונה, שיש לה נטיה להתלהבות יתר- לגיטימי שהיא תהיה מודעת לכך ותמנע מעצמה ליפול למלכודות דבש כאלו. גם לי אין כח לנסח לשני המינים.

daniella1980

New member
אבל תחשבי על זה בהגיון

אם תשחקי מישהי אחרת ממי שאת, ורק בגלל זה הוא יישאר איתך, יקרה אחד מהשניים - או שתצטרכי לזייף כל הזמן ולא לעשות מה שאת באמת רוצה רק כדי להמשיך במשחק שהתחלת, או שהאמת תתגלה, מי שאת באמת תצא לאור והוא ירגיש שעבדו עליו בעיניים. ולמה לך לרצות להיות עם מישהו שנשאר איתך רק כי שיחקת אותה מישהי אחרת? להיות מי שאת זו דרך סינון טובה, כך את יודעת שמי שאיתך רוצה להיות איתך באמת ולא כי שיחקת איזה משחק. ולא אני לא מתכוונת שברגע שאת רוצה מישהו את צריכה להתקשר אליו 30 פעם ביום בלי שום גבולות ולהפוך אותו למרכז עולמך. זה כבר נושא אחר ממשחקים- אני חושבת שכשרק מכירים מישהו, מטבע הדברים צריך לפעול לאט - את לא יודעת מי הוא באמת, דברים נבנים בהדרגתיות, כל התנפלות והגזמה הם ילדותיים ומועדים לפורענות בלי קשר לקשה או לא קשה להשגה. החיים שלך צריכים להיות מרוכזים בך ולא בו, בטח בתחילת הקשר. אולי לזה את מתכוונת בקשה להשגה ואז אני מאוד בעד - לא בכוח ולא במשחק, אלא באמת תחשבי על זה - רק הכרת מישהו - אל תהפכי אותו למרכז עולמך, תמשיכי להיות את מרכז עולמך, אל תחשבי כל היום אם להתקשר אליו או לא, יש לך חיים, אל תזניחי אותם. יש לך חברות, יש לך תחביבים יש לך עבודה לימודים וכו' - אם תמשיכי לעסוק בהם ולתת להם חשיבות - את תהיי מטבע הדברים קשה להשגה, כמו כל אדם עם לו"ז שאינו מתגמש כמו פלסטלינה ברגע שמגיע גבר שאת אפילו לא יודעת *באמת* עד כמה את רוצה. אבל לפעמים אנשים שוכחים את זה, מאבדים את הראש והופכים איזה אדם זר, שהם אפילו לא מכירים, למרכז עולמם, יושבים כל היום ליד הטלפון ומחכים. אז גם אם הם לא מתקשרים בשביל המשחק בשביל להצטייר כקשים להשגה - הם עדיין הכי לא "קשים להשגה" שיש, להפך - הם כחומר ביד היוצר, וזה מעיד על בעיה אחרת שהם צריכים לטפל בה - לאהוב את עצמם ואת החיים שלהם שלא כתלות בבן זוג או בדייט.

W i l d C a r d

New member
מצד שני

יש את הדבר הזה שנקרא חיזור. כנראה שכמה דקות של תרבות לא עקרו זאת מאיתנו. גם חיות בטבע מחזרות ולא ישר קופצות אחד על השניה. הכל עניין של טעם. של מינון. תמיד יש מקום להשאיר טעם של עוד.

magenta73

New member
לא.

לא צריך לשחק קשה להשגה, זה ילדותי קצת, לדעתי. מה שכן, לא צריך להתרפס, להיכנס לסרטים מכל פיפס, לעזוב את כל החיים שלך, לחכות ליד הטלפון בעצבנות, להתקשר 7 פעמים ביום, להסתכל על הבחור בעיני פאפי ולקשקש על כל מה שיוצא לו מהפה כאילו היה תורה מסיני ואקיצר להיות עלוקה חסרת עמוד שידרה. נכון לגברים ולנשים. אין דבר יותר טורן-אוף מזה.

froggirl

New member
עם יד על הלב

לא ראיתי יותר מדי סקס והעיר, אבל זו מחמאה גדולה שכתבתי שאלה כמו התסריטאים של סקס והעיר ועל זה - נעים לי לשמוע. לא מדברת על קיצוניות. לא מדברת על להתנפל. על מטרידנית. ברוך השם החיים שלי מלאים בפעילות - עבודה, משפחה, חברים, ספורט, תחביבים - בד"כ אין לי מספיק שעות ביום ואין לי מספיק שעוות בסופ"ש... לא מתלהבת יתר. להיפך, חברה שלי פעם צעקה עלי למה העדפתי להיפגש עם חברים במקום עם בחור אחרי שראיתי אותו איזה פעם פעמיים באותו השבוע. מסתבר... מניסיוני העגום לאחרונה, שגברים שאני מכירה אוהבים מאוד את המשחק. אוהבים מאוד את האתגר. שאם אני בלתי מושגת, זה מעורר אותם. לא אוהבת לשחק, לא אוהבת לא להיות אני. אז כנראה שאני צריכה לזהות יותר את הסוג הדפוק הזה של הגברים לפני שאני מתחילה משהו. למישהו יש עצוות איך?

תתפלאי

יש מספיק גברים שמשחקים מרחיקים אותם. איך לזהות אותם? כמו שאת אומרת - תנסי להיות מי שאת, בלי לברוח ובלי לעשות שטויות, ותראי אם זה מרחיק אותם או לא.

תראי, לא שזה לא עובד...

גם גברים וגם נשים נוטים לרדוף יותר כשבורחים להם... אבל בקשר טוב, קשר בריא וחיוני, אין מקום לזה... והאמת, האמת תמיד מתגלה בכל מקרה...

magenta73

New member
תראי,

אי אפשר באמת לדעת מההתחלה מי הבחורון שעומד מולך, אם הוא בקטע של משחקים או לא. ולכן - את צריכה להיות את. מי שאוהב משחקים - שילך לשחק טאקי עם החברים שלו. ומה שחשוב זה מי שנשאר, לא ככה?... לפעמים זה גם לא משחקים, לפעמים זה פשוט אנשים שמנסים והבחור/ה לא ממש מתאימ/ה להם, סך הכל זה לא שכל בחור שאת מכירה ישר יתאהב בך ואת בו. אין מה לעשות, למצוא מישהו טוב לך ואת לו, זה כמעט כמו לזכות בפייס... אבל בשביל לזכות בפייס צריך למלא לוטו.

froggirl

New member
מזל שזה שזה אני יסנן בחורים

אחרת תתאר לעצמך איך אני יכולה ליפול חזק על איזה אחד שמשער השערות לפני שהו א מכיר אותי

W i l d C a r d

New member
אם תפלי עליו חזק

או שתהני או שלפחות נפלת עליו ולא ישר על הפנים. זה ממש מרכך את הנפילה. אני חושב... האמת, המוח האנושי בנוי כך שתמיד הוא משער השערות לפני שהוא מכיר. מכסימום אחר כך הוא מתאים אותם קצת למציאות. ככה זה באינסטינקטים שלנו. אם זה אדום כתום זה בטח אש וחם אז לא נכניס את היד, לא מכניסים את היד ומקווים שהפעם זו תהיה אש קרה...

בחורה צריכה לשמור נגיעה לפחות עד החתונה

אם לא גם לאחר מכן, עד תכנון הולדת הצאצאים המאושרים

למעלה