'האתגר'- הסרט החדש של התאומות!

motib4

New member
'האתגר'- הסרט החדש של התאומות!../images/Emo29.gif

לפני הכל...
לתאומות ייצא בקרוב סרט חדש, 'The Challenge' או בתרגום חופשי, 'האתגר'. תאמינו לי- לדעתי, זה יהיה סרט שבאמת שווה לראות!
תשכחו מעלילה של שתי אחיות שפוגשות שתי בנים ומתאהבות, זה סרט עם עלילה טובה, ולא, הפעם הם בכלל לא אוהבות אחת את השנייה...
מידע!
בינתיים אין הרבה מידע על הסרט עצמו, אבל הוא צולם במקסיקו.
העלילה! זהירות, ספויילר![
]
הסרט סובב סביב קבוצת ילדים שנמצאים במין משחק השרדות לבני נוער, שמתחרים על מלגה לקולג'. מרי קייט ואשלי משחקות אחיות שלא אוהבות אחת את השנייה. ההורים שלהן גרושים ואחת גרה עם אביה בוושינגטון, והשנייה עם אמה בלוס אנג'לס. למרבה הצער, הן משובצות באותה קבוצה עם עוד מספר ילדים, והם פשוט לא מפסיקות לריב! הן צריכות ללמוד איך להסתדר אחת עם השנייה אחרת הם יהרסו את הכל לכל הקבוצה! וכמובן, בסוף הסרט הן לומדות להסתדר אחת עם השנייה.
לא יודע מה איתכם, לי זה נראה מעניין...
ומה התאומות אומרות?
"זה היה היפוך תפקידים נחמד מהתפקידים שמרי קייט ואני משחקות בד"כ", אשלי אומרת. "זה היה די כיף שיש קונפליקט בינינו, אני ממש אהבתי את אוירת ההשרדות שהייתה שם", מוסיפה מרי קייט. היא ממשיכה ואמרת: "ויש גם הפתעה מדליקה בסוף הסרט, אבל אני לא רוצה להגיד...
תצטרכו לראות את הסרט בעצמכם!" באמת נצטרך...

Bagit

New member
נשמע סרט מדליק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אני רוצה לראוווווווות! אני רוצה לראוווווווווווווווות!!!
וקולה כבוד לחבר'ה בדואלסטאר על התסריט שסוף סוף נשמע קצת יותר טוב

יווו../images/Emo70.gif איזה יופי../images/Emo70.gif--->

כל הכבוד מוטי על המידע הבלעדי
אני כבר מתה שהסרט יצא... אה, וזה לא מזכיר לכם את הדבר הזה שנגה [נכון?
] עשתה ["משחק השרדות לנוער"]...מגנוווב
ידעתי שהתאומות יעלו רמה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

נגה עשתה 'אולסורבייבר' ע"פ תוכנית הטי-וי- 'הישרדות'.

motib4

New member
באפריל...../images/Emo29.gif

רוב הסיכויים... אמרו שאו במרץ או באפריל, אבל אנחנו כבר בסוף מרץ ובד"כ יש תאריך מדוייק שבועיים לפני צאת הסרט. בכל אופן, אם לא יהיו עיכובים [והיו בעבר], באפריל.

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה נשמע סרט כזה מדהים
סוף סוף יציאה מהשיגרה של סרטי התאומות הרגילים
הסרט הזה עדיין יוצא בוידאו נכון
תגידו, זה לא נראה לכם מוזר שאף אחד לא ידע על הצילומים של הסרט או משהו כזה

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif מסקנה../images/Emo70.gif

אתם לא מבינים? אז התאומות יתחברו אחת לשניה, כמו אבא משתדך או אבא מתארס (של הג'ינג'יות...) וזה יהיה same old same old... סאקס

../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif זה נשמע יפה......

אני רק מקווה שזה יגיע לארץ מהר ושאולי סוף סוף זה יהיה בקולנוע, למרות שיש סיכוי קלוש שזה יהיה, אני יודעת את זה........

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

מגניפ
ודבר ראשון- מוטי קבל ח"ח ענקי
כל הכבוד על ההשקעה
ודבר שני- נשמע ביודיפול

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

וואי איך בא לי כבר לראות את הסרט!!!! ומוטי איך אתה יודע על הסרט בכלל מאיפה המידע?

Alexis14

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

עד כמה שאני מקווה שאת צודק, הנה משהו שמצאתי בטרנצ'קואט- "The new MK&A movie will be on Video and DVD and their last of the sort. It's out in March or Early April! Title and Plot are being kept a secret so if someone tells you anything they probably made it up! We did call Dualstar to confirm this. Title is possibly called The Challenge but it's not for sure yet" ותרגום- "הסרט החדש של מרי קייט ואשלי יצא לוידאו ודיוידי ויהיה הסרט האחרון שלהן מסוג זה. הוא יצא במרץ או בתחילת אפריל! שמו ועלילתו נשמרים בסוד כך שאם מישהו מספר לכם משהו כנראה שהם המציאו את כל העניין! התקשרנו לחברת דואלסטאר ואישרנו את העובדות האלו. כנראה שהשם של הסרט יהיה 'האתגר' אבל כלום לא בטוח."

motib4

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

אני לא יודע, אבל לא אני המצאתי זה זה...
בכל אופן- אני באמת מקווה שזו העלילה.

Alexis14

New member
לא התכוונתי שהמצאת.../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

התכוונתי שמי שכתב את זה במקור ומשם לקחת את זה המציא את זה. אולי, זתומרת. אני מקווה שלא.

דסדוּס

New member
אף אחד לא המציא...

זה לקוח מהביוגרפיה החדשה של התאומות שפורסמה אך ורק באוסטרליה, קוראים לה גם כן "Our Story" אבל היא שונה במהגרסא האמריקאית בתמונות והמידע שמוצג שם, המידע חדיש יותר! תמונות מהביורגפיה בקרוב, בתאומות אולסן - האתר הישראלי (אולסן-ישראל).

למעלה