האתגר השבועי החדש - שכול בעקבות שנת הפטירה של אמי האהובה
H Hiroshima36 New member 29/1/20 #2 אהובי הנצחי בייבי שלי שמת לי לפני 4 שנים איך ככה פתאום הלכת לי?? הבטחת שנהייה ביחד לנצח!!
S steiff New member 31/1/20 #7 אכן נושא מאתגר - לכן מוארך בשבוע מאחר והנושא הוחלף באמצע השבוע, ומאחר ומדובר בנושא לא פשוט, האתגר מוארך עד יום ראשון הבא. 9.2 מעבר לכך - אבקש להשאיר את שרשור האתגר לתמונות בלבד ולהימנע במידת האפשר מהשתתפות בצער ותנחומים. הביעו את עצמכם בתמונות ולא במילים.
אכן נושא מאתגר - לכן מוארך בשבוע מאחר והנושא הוחלף באמצע השבוע, ומאחר ומדובר בנושא לא פשוט, האתגר מוארך עד יום ראשון הבא. 9.2 מעבר לכך - אבקש להשאיר את שרשור האתגר לתמונות בלבד ולהימנע במידת האפשר מהשתתפות בצער ותנחומים. הביעו את עצמכם בתמונות ולא במילים.
S steiff New member 9/2/20 #13 בעקבות התקלה בהעלאת קבצים לתפוז האתגר מוארך מוארך עד לתיקון התקלה ועד שכל מי שרצה להעלות קבצים - העלה.
בעקבות התקלה בהעלאת קבצים לתפוז האתגר מוארך מוארך עד לתיקון התקלה ועד שכל מי שרצה להעלות קבצים - העלה.
S steiff New member 11/2/20 #14 מאחר והתקלה נפתרה (כנראה) בין אם ״הסתדרה״ מאליה או תוקנה בפועל, אם יש למישהו עדיין תמונות לתרום לאתגר - אנא העלו.
מאחר והתקלה נפתרה (כנראה) בין אם ״הסתדרה״ מאליה או תוקנה בפועל, אם יש למישהו עדיין תמונות לתרום לאתגר - אנא העלו.