האתגר - להרוויח דולר ממשהו שאני אוהב לעשות

האתגר - להרוויח דולר ממשהו שאני אוהב לעשות

הרגע קראתי (שוב) את המאמר הבא של סטיב פבלינה: how to earn your first love dollar במאמר הזה פבלינה מציב לקוראים אתגר: לחשוב מה אנחנו יכולים לעשות ב-24 השעות הבאות כדי ליצור הזדמנות שבה נרוויח דולר אחד ממשהו שאנחנו אוהבים לעשות. ואני קיבלתי על עצמי את האתגר הזה. 24 השעות שלי התחילו לפני קצת פחות מחצי שעה, והצעד הראשון שלי בכיוון הוא פשוט לשאול אתכם: האם יש פה מישהו שרוצה שאני אעשה בשבילו משהו קטן תמורת דולר אחד? זה יכול להיות באחד התחומים הבאים: עיצוב גרפי, מוסיקה, תכנות ו/או אינטרנט, מתמטיקה (למשל עזרה בשיעורי בית), תכנון ויעוץ. תודה גורי

מצטרפת לאתגר.

למרות שאני אוהבת את העבודה שלי (כמה מוזר שהמשפט הזה בא ממני... אבל כן). לא קראתי את המאמר (כי הוא ארוך והוא באנגלית. גור, הנה לך הדולר שלך- רוצה לתרגם לי אותו תמורת דולר?
) הנה התחומים שלי: עיסוי תאילנדי מסורתי (מקצועי), כתיבה כלשהי (בתחום שאני מבינה בו), הקלדות כלשהן, עזרה בלימודי גיטרה התחלתיים, ארגון סידור וצריבת תמונות על דיסק, עריכת סאונד, תוספי תזונה, מוצרי קוסמטיקה וספא טבעיים. אני לא מגבילה את עצמי ל24 שעות אלא לשנה. היעד שלי בעניין הזה הוא בשנה הקרובה להרוויח כל חודש לפחות דולר אחד ממשהו מהרשימה הזאת. אפשר לפנות אלי במסרים.

סבבה. אני כבר מתחיל בעבודה ../images/Emo13.gif

ולאור האתגר שלך, יש להניח שתקבלי את הדולר שלך בחזרה ממני בעתיד הלא רחוק

סיימתי. איפה הדולר שלי? ../images/Emo13.gif

תירגמתי את המאמר וגם סגרתי אותו יפה בקובץ PDF. בבקשה תשלחי לי במסר את כתובת הדוא"ל שלך, כדי שאוכל לשלוח לך את המאמר המתורגם. בתגובה תקבלי את קובץ ה-PDF, ולינק לתשלום דרך paypal בסך דולר אחד. ואם אפשר גם לתת לי פידבק על התרגום, אני אודה לך. תודה גורי

אה, בעייה.

אין לי פאייפל. אוכל לשלוח לך בדואר רגיל אם אתה רוצה.
לא משתמשת בכ.א. לכן לא יכולה לפתוח אחד, ולכן גם לא יכולה לסחור באיביי. אה, זה והאנגלית. כמובן.

זה לקח 48 שעות ו-55 דקות ../images/Emo13.gif

תרגום המאמר של פבלינה היה אמנם לחינם, אבל את היום מכרתי CD עם מוסיקה שלי בדולר אחד. וזה אפילו לא היה קשה.
אני חושב שאמשיך עם הגישה הזאת, של מטרות קצרות מועד וקטנות עד כדי גיחוך. אנסה 10$ בשבוע. השבוע מתחיל עכשיו - בשעה 20:00, ה-15 לאפריל 2009. והוא יסתיים ב-20:00, ה-22 לאפריל 2009. שיהיה לי בהצלחה

GMjoy

New member
גורון, אני רוצה לקנות את הCD מוסיקה שלך../images/Emo220.gif

השאלה איך זה אפשרי ?? חחח אתה מגיע לפעמים לבת-ים ? אני כנראה אהיה שם בקרוב, ואם תהיה אפשרות להיפגש שם, אז יהיה מאוד נחמד:) אה, ואם תוכל גם להרחיב על המוסיקה והיצירות ?

מציע לך להקשיב לדוגמאות לפני שאתה רץ לקנות

מדובר במוסיקה בסגנון קלאסי לפסנתר. לפעמים עם "עקיצות", פה ושם, בכיוון של פופ וג'אז, אבל בגדול מדובר במוסיקה קלאסית. אתה יכול לשמוע כמה קטעים לדוגמא, באתר שלי: http://music.d-vinci.comסלינק| ואם עדיין יש על מה לדבר, אז... נדבר

ע ו פ ר ה

New member
גור מאוד נהניתי מהמוסיקה שלך

לאט לאט מגלים דברים נפלאים על האנשים פה. תודה על השיתוף. והרעיון על הדולר שהבאת לפה, מאוד יפה. באהבה עופרה

GMjoy

New member
וואוווו גור, אתה בנאדם ממש מוכשר!!!

מאוד נהניתי לשמוע את היצירות מהאתר שלך... אני אוהב לא קטן של מוסיקה קלאסית, ג'אז ועוד סיגנונות כאלה ואחרים... אז אלה היצירות שלך והנגינה ?? כל הכבוד לך..אין לי מילים..! בהחלט יש על מה לדבר

../images/Emo9.gif

כן, היצירות שלי. הנגינה גם שלי, אבל בזה אני לא ממש מתגאה... מה, לא שמת לב לכל הטעויות שעשיתי? (ולא, זה לא "מחשבה מגבילה" אלא עובדה מקצועית. אצטרך להתאמן עוד כמה שבועות לפני שאוכל להוציא הקלטה מקצועית אמיתית) קח בחשבון שרמת הנגינה בדיסק היא בערך אותו דבר כמו באתר. אם זה לא מפריע לך, סבבה, אבל ההגינות מחייבת שאומר לך מראש. בכל מקרה, לא נראה לי שאני הולך להיות בבת-ים בעתיד הנראה לעין. נראה לי הכי פשוט שאשלח לך את הדיסק בדואר, אבל תצטרך לשלם את הוצאות המשלוח (3.30 נדמה לי). את התשלום עצמו אפשר לעשות דרך האתר שלי (אם יש לך כרטיס אשראי) או שפשוט תשלח לי את הכסף בדואר רגיל. יא אללה... איזה בלבול מוח בשביל דולר אחד, מה?

GMjoy

New member
אני שמתי../images/Emo23.gif למוסיקה שמרגשת אותי../images/Emo13.gif

תראה, לשלוח בדואר או כרטיס אשראי - לא בא בחשבון...אני פשוט לא סומך על הדברים האלה. יהיה לי גם הרבה יותר נעים לקבל את הדיסק מיד היוצר :) אני פשוט לא יודע איפה אפשר להיפגש... אני אהיה בחודש הקרוב הרבה במרכז ואהיה בסוף החודש בנמל תל אביב... יש לך אפשרות לבוא ? אגב, אתה מחייב אותי בתשלום נוסף ???
אני עושה לך ייחצנות ושואל עוד אנשים שירצו לקנות את הדיסק, אז אם תוכל לפגוש אותי, אני אגיד לך כמה עותקים להביא

עושה רושם שאתה מחייב אותי בתשלום נוסף

אתה מצפה שאני אשלם 25 שקלים על כרטיס רכבת הלוך-חזור, בשביל הזכות למכור לך דיסק בדולר אחד. אני צריך להסביר לך למה זה לא עיסקה טובה בשבילי, או שאתה מבין את זה לבד?
אבל עזוב, השיחה הזאת מתחילה לקבל תפנית לא נעימה, אז למה שלא פשוט נרד מהעניין? כל הקטע הוא להרוויח מ*משהו שאני אוהב לעשות*, ודי הוצאת לי את החשק...

ע ו פ ר ה

New member
כנראה שלא כך פשוט למכור דברים בדולר ../images/Emo4.gif

קחו את זה בתור שיעור ונמשיך הלאה. אל תאבד את החשק להמשיך ולנסות, כי הדרך מאוד מעניינת והשרשור הזה נפלא בעיני. מאחלת לך להמשיך לעשות דברים שאתה אוהב, כי אתה כשרוני ברמות והבוקר שלי מאוד השתפר בעזרת המוסיקה שלך. באהבה עופרה

אמשיך לנסות, אבל רק בדרך שעושה לי טוב ../images/Emo13.gif

אני חושב שזה אחד הדברים היפים בניסוי הזה. העובדה שמדובר רק בדולר אחד מאפשרת לנו להסתכל בצורה ממוקדת, כנה, ומזוקקת על הדרך שבה אנחנו רוצים ללכת. אם משהו לא מתאים לך, את פשוט לא תעשי אותו. אין פה שום פיתוי לסטות מהדרך האמיתית שלך "בשביל הכסף", כי לא מעורב פה כסף של ממש

ע ו פ ר ה

New member
דרך טובה לזהות

מה עושה לנו טוב ומה לא. יש אנשים שבמקום הזה לומדים איך לומר "לא" וזה נפלא בפני עצמו. באהבה עופרה

למעלה