האתה-יוגה פראדיפיקה

Sambodh Rana

New member
האתה-יוגה פראדיפיקה

שלום לכולם. לאחרונה עלה רעיון באוויר, לתרגם לעברית את הטקסט האתה-יוגה פראדיפיקה, טקסט יוגי עתיק, המציג "פסוקים" הקשורים ליוגה, ופרשנויות של שני מאסטרי יוגה. הפסוקים נוגעים לדרך חיים יוגית, אסאנות, פראנאיימות באנדות וכו'. אני רוצה לשאול שני שאלות: 1. מי מקוראי הפורום היה קונה ספר שכזה בעברית? (מי שלא רוצה לפרסם ברבים מוזמן לשלוח מסר) 2. אשמח לקבל רעיונות להפצה ספר שכזה, במטרה לערוך סקר שוק מקיף. בברכת אור ושמחה Subodh Rana

אני....

היי סאמבודה ראנה. אני הייתי קונה בשמחה, ואני בהחלט חושב שיש לזה "שוק", אולי מצומצם, אבל אם לוקחים בחשבון, ואין הרבה ציפיות לרווחים, שווה. בקשר לרעיונות הפצה. בדיוק לפני כמה ימים התקשרו אלי מהוצאת דע"ת (של שלמה קאלו) לעדכן על ספר חדש שיצא. יש להם רשימת תפוצה של אנשים שפעם קנו מהם, וכל דבר חדש שיוצא הם מעדכנים. נכון שלך אין מאגר שמות, אבל סתם רעיון להפצה דומה: אפשר להתקשר לרשימת המורים של ארגון מורי היוגה, יש שם כמה מאות קונים פוטנציאלים... אני חושב שהפצה עצמית היא רעיון טוב, כי מניסיון, בספרים מהסוג הזה קצת קשה לענין הוצאות לאור, אבל בכל מקרה שווה לבדוק גם איתם. בשמחות וכל הכבוד על היוזמה. דרך אגב, של מי הספר ?

Sambodh Rana

New member
תודה רבה על התגובה

שלחתי מייל לאתר ארגון היוגה, אבל הבנתי שהם לא ממהרים לענות, וגם תועלת גדולה מדי לא תצמח מהם. אם אני אשיג קהל של כמה מאות איש, אני אמהר לעשות את זה, אם יהיה לי 100 איש בטוחים, זה יספיק לי, כי המטרה היא לא רווח אלא הרחבה של התודעה הישראלית. הספר הוא כמו שאמרתי פסוקים הנכתבו לפני מאות שנים ע"י סוואטמאראמה ופרשנות של סוואמי סאטייננדה סאראווסטי, ושל סוואמי מוקטיבודחאנאנדה סאראווסטי, שהיה לא מזמן בארץ והעביר סמינר מאלף. אולי תוכל לקשר אותי להוצאה הזו? כרגע פניתי לאושו במטרה לקבל מהם את ההוצאות שלהם בארץ, הוצאה שכזו יהיה יחסית קל לעניין בספר הזה. בברכה, סאמבוד ראנה

יוגי בר

New member
האתה'א יוגה פרדיפיקה

היי אבי אז ככה: ספר חובה למורה הרציני ליוגה. הספר קיים באנגלית בהערות ופרשנות של סוואמי וישנו דיבננדה. (אין כמעט מורה מפורסם ליוגה שלא נתן הקדמה לתרגום זה או אחר באנגלית) הספר בעברית (כריכת חוברת)הוצא כבר לפני מס' שנים ע"י מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה בת-א בתרגומו של סוואמי סוורופאננדה. (באם איני טועה) דאז- העותקים אזלו. בכל מקרה שווה להתקשר אליהם ולבדוק מחדש. באם יצאו עותקים חדשים בברכה ואהבה יוגי בר

Sambodh Rana

New member
תודה רבה לך על המידע!

ייתכן וחסכת לי עבודה

למעלה