האתר בלי פאניקה

Silvi k

New member
האתר בלי פאניקה

ריפרפתי אם כי בעיון באתר של בלי פאניקה ממש התרשמתי ממנו לטובה אהבתי ביחוד את כל הביקורות על הספרים והסופרים שמצאתי שם ואמנם יש שם הרבה כאלו אך לא מספיק (רוצה ביקורות על עוד ספרים ישנים וחדשים ועוד סופרים) האם אתם מכירים אוד אתרים שכאלו עם ביקורות ותיאורים של ספרי מד"ב ופנטסיה?

Boojie

New member
אתר הממסד האפל, כמובן.

רק ששם כל הביקורות והסקירות הם של הממסד עצמו (דידי חנוך) ולא של כותבים שונים.

גרומיט

New member
חן חן ../images/Emo9.gif

כעורך "בלי פאניקה" אני יכול להבטיח לך שיהיו עוד ביקורות. אבל, גם כך, מאה ביקורות (בערך) בפחות משנתיים (משך קיומו של המגזין) זה הספק לא רע, לדעתי
אין הרבה ביקורות רלבנטיות בעברית ברשת, עם כי באנגלית ניתן למצוא אלפים רבים. כפי שהזכירה כבר בוג´י, ניתן למצוא את ביקורותיו המצויינות של דידי חנוך באתר הממסד האפל (בעיקר על ספרים לא מתורגמים). מספר קטן יותר של ביקורות ניתן למצוא גם באתר האגודה הישראלית למד"ב ולפנטסיה (ראי לינק למטה) - זכורות לי ביקורות שם על ´שיר של אש ושל קרח´, ´הדרך לגן-עדן´ וכמובן ´גשר ציפורים´ (פרי מקלדתי), ובודאי יש גם אחרות. במדור הספרות של וויינט ניתן למצוא מפעם לפעם ביקורות על ספרים בז´אנר, אם כי רבות מהן נוטות לעצבן חובבים מנוסים. ומומלצות שם מאוד, כמובן, שתי רשימות המומלצים של נועה מנהיים - על מד"ב ופנטסיה.

Silvi k

New member
אתה צודק לחלוטין 100 זה הרבה :)

זה רק האגואיזים שלי מדבר :) כי אני רוצה עוד עוד ועוד עוד אתרים טובים שכאלה. (בלי שום רצון לחנופה, רק באמת רצון בעוד אתרים איכותים)

למעלה