האתר הברזילאי - Brasiloca.co.il

pazitkanfi

New member
האתר הברזילאי - Brasiloca.co.il

לכל חובבי המוסיקה והריקודים הברזילאיים שלום! האתר הברזילאי - ברזילוקה עלה היום לאוויר ובו מידע על סגנונות ריקוד, אוכל, על ברזיל, מצעדים, גלריה מהפסטיבל האחרון ומהופעות (סמבה וסמבה רגאיי) ועוד.. נשמח לשמוע כמו כן ביקורת בונה על האתר. בברכה, פזית כנפי.

eldarinn

New member
ברוך הבא וברכות על האתר ../images/Emo24.gif

לטעמי האתר נראה זוועה, וכשדברים נראים רע אני ממהר להתחפף. לכן את התוכן לא ממש בדקתי. אם תרצה טיפים על איך אתר אינפורמטיבי צריך להיראות צור איתי קשר במסרים, כן במסרים, ולא דרך האימייל. בהצלחה

bethania

New member
גם התוכן

טוב שלא בדקת אותו, אם האתר נראה רע אז התוכן גרוע, זה היה מה זה מאכזב.

pazitkanfi

New member
תגובה...../images/Emo51.gif

באמת אחלה ביקורות בונות אתם מעבירים... המטרה היא לשפר מכיוון שהנושא ברזילאי ...לבחור שכתב מאכזב מה בדיוק היה מאכזב? התמונות עם הקוסטרו? הבגדים? התוכן באתר שכבר היה ידוע לך? תפרט יותר מה חסר לטעמך באתר ונשפר... בברכה, פזית

eldarinn

New member
דיברתי איתך על זה במסרים.

מקווה שהבנת את עיקר הדברים. TADANADO BOM

batucada

New member
אתר ברזילאי

אני חושב שאתם "מחמירים" עם האתר ! אני חושב שבתור אתר שיווקי למוצר אותו הוא מוכר ,האתר מייצג באופן הולם ואולי אף מקשט ומאדיר את המוצר עצמו. האתר פשוט ,מעוצב רע ולא כולל כל ערך מוסף מעבר ללהקה אותו הוא מציג ומייצג , וכדי להקל על הנתקלים בו -מזל שלא ראו את המוצר האמיתי. לקחת שוב את ניוטון וסימוני ולבנות איתם להקה ברזילאית ( זו בערך הלהקה ה 7 שהם שותפיה ורקדניה הפעילים ) ,ולצרף להם רקדנים ישראלים שלמדו לרקוד ריקודי שרוות אצל פנטה בדולפינריום וב"קוקו לוקו" ,כאשר לא התקבלו שם כרקדנים ,ולדחוף גם אותם תחת המטריה הרעועה של "סלסרוס הפקות " -לא לגמרי תורמת להנצחת התרבות הברזילאית האיכותית בארץ. ובעצם תורמת רק להרחבת העסקים הפיננסים של המשתתפים בדבר- וכל הכבוד להם על כך ,בתקופה כמו היום!

pazitkanfi

New member
תגובה להשמצות הפרועות מצדך...

אז ככה... נכון שהאתר מייצג להקת רקדנים ורקדניות ברזילאים וישראלים. לא נכון שהאתר רק מייצג להקה זו ישנם מדורים נוספים באתר אם רק היית טורח לבדוק את כולו היית מגלה את כולם. אני לא זוכרת שלמדתי לרקוד ו\או אחד מהרקדנים והמדריכים שמוזכרים למדו אצל אותם אנשים שהזכרת (למרות שכבודו במקומו מונח והוא זכור לטובה אצל כולנו וחבל שהוא "פרש" מעולם זה) ובטח שלא בלהקה שהזכרת...שדרך אגב, היא כבר מזמן לא אותה להקה אם אותם איכויות שהיו לה פעם וכמובן שחלק מהאכויות והרקדנים שהיו לה היו נילטון ושות... מעבר לזה שלא זכור לי שהלהקה הזו לימדה ריקודים ברזילאיים אלא הופיעה ומופיעה בלבד. גם לא זכור לי שניסתי ו\או משהוא חוץ מנילטון כמובן (ומה הקשר לסימוני?) ניסה (מחברי הלהקה) להתקבל ו\או לרקוד באותה להקה שהזכרת. אני חושבת שכתבת את ההודעה רק בגלל צרות העין שלך ולא באמת להביע איזושהיא ביקורת (בונה כמובן) על האתר. לסיום, אני לא מקבלת גם את מה שאמרת על העיצוב לדעתי אתר ברזילאי (ובמיוחד אתר של ריקודים ומוסיקה) צריך שיהיה "שופע" בצבע ובתמונות ולא "חיוור" קיבלנו גם תגובות חיוביות והצעות לקידום האתר מהמון גורמים שמאמינים ברעיון (שאגב מקורי) מכיוון שעדיין אין אתר ברזילאי נורמלי וזה האתר הראשון שנבנה לצורך העניין וזה שאנחנו תורמים להרחבת עסקינו וכד... מעבר לכך שבצורה הצינית שטרחת להזכיר זאת אני אזכיר לך בשני מילים, זו זכותנו!. יום טוב,

batucada

New member
למה השמצות פרועות?

הרי גם טומי לפיד הצליח לאחר שנים של ציניות וסרקסטיות והשתלכות חסרת רסן באמצעי התקשורת השונים. אבל דיאלוג זה דבר נפלא ,ולכן- בדקתי את האתר עוד לפני שפורסם ב"פורום" (או במקביל בלי ידיעה) ולמעט התייחסות טקסטואלית קצרה לברזיל (מדינה ,אוכל וריקוד) כל האתר הינו פרסומת ללהקה ! ומותר לכם!!!!!!!! . הקשר לסימוני היא שהיא מופיע בתמונות שהצגתם מאילת ,ניוטון עבד בקוקו לוקו וגם גלית (וגם סימוני). ואיפה למדת לרקוד ? הרי הבסיס הוא בארץ (אם לא בקוקו לוקו ,שרובכן השתתפתם בתחרויות ריקוד שם, אז מטנירה)ואם לא משיעורים פרונטלים אז מהסתכלות - אבל גם זה בסדר! גם אני למדתי את הבסיס בארץ . ולגבי האתר -יש עשרות אתרים של בתי ספר לסמבה ולריקודים יפים ,צבעוניים ואינטלגנטים -כולם כוללים LINKS ,התייחסות למוסיקה והרבה יותר חומר ( כולל שיווקי )- אנא עייני ב WORLDSAMBA.ORG . לגבי "מקוריות " רק בארץ יש אתרים ברזילאים דומים: ל "קוקו לוקו" , "בטוקדה תל-אביב","לטינו דל מונדו" ,"אמזונס" ןמאחר ורובינו קוראי אנגלית או פורטוגזית -השמים הם הגבול. וזו זכותכם ! כמו שזכותי להביע את דעתי - שתופתעי שאינה נובעת מצרות עין (כי אין לי כל אינטרס ואולי אף הפוך) אלא סתם מההנאה שבביקורת.

pazitkanfi

New member
אני אסביר לך למה השמצות...../images/Emo41.gif

א. אתה לא טומי לפיד עדיין, אבל כמו שהגדרת את עצמך בדימוי הכי טוב "השתלחות חסרת רסן וכד...", "ציניות וסרקסטיות..." בהחלט תיארת את כתיבת הודעתך הראשונה כראוי "באמצעי התקשורת השונים..." לפחות אתה כנה עם הצורה שבה אתה כותב ומודע לבעיה החמורה שבה אתה מפרסם את דבריך בקהילה כהשתלחות חסרת רסן וסרקסטיות. ב. גם אחרי ההודעה השניה שלך שאמורה להיות במקור ביקורת בונה שוב חזרת לנושא של הפרסומות ושל הרקדנים/יות. ואני שוב מגיעה למסקנה שלא בדקת את כל המדורים לפני שפצית את פיך לאומה. דוגמא קטנה: סימוני כבר מזמן לא מופיעה מה שראית זה אירוע פרטי בקאזה וחוץ מזה איפה בדיוק היא נמצאת בדף המדריכים/רקדנים באתר? עוד נקודה שלא הטבת להשכיל לראות באתר אבל הטבת להזכיר לאלו שקראו את הודעתך הלא נכונה והשגוייה. ג. הבסיס שלנו הוא מברזיל (לפחות של חצי מהחברים) שם נחשפנו לראשונה לסמבה ולא מטנירה, עוד מעט גם תגיד שנילטון (ולא ניוטון!) למד ממנה ו/או בקוקולוקו לרקוד שכחת שהוא ברזילאי במקור? אל תיקח קרדיט ואל תיתן קרדיט למי שלא מגיע לו\ה נילטון הביא בכבודו ובעצמו את הסמבה לישראל וגם אתה יודע את זה בתוכך (פשפש בזכרונך אתה בטח זוכר למרות שזה היה מזמן) ובתקופתו שהגיעו שאר הרקדנים מאותה להקה הסמבה הייתה בפריחה אבל ברגע שהגיעו רקדנים (גם מברזיל) שלא ידעו לרקוד ולדוגמא נקח את הלהקה שהזכרת חיש מהר הקהל החל להעלם כי הוא הרגיש את ההבדל על אחת כמה וכמה הוותיקים מבינינו. ד. האתר שלנו לא דומה לאתר שהזכרת ואת המודעות למוסיקה ולריקודים אנו יוצרים גם דרך אירועים אחרים (לטיניים כמו סלסה) שנכון להיום להבדיל מפעם הרבה יותר המוניים מהסמבה והברזילאי בכלל ולכן גם האתר גם הרעיון וגם הצורה שעשינו ונעשה את הדברים קצת שונה מכל שאר האתרים דרך אגב, רק המתחרים שלנו ידעו שהאתר הברזילאי עלה וגם זה דרך אתר הסלסה של הקבוצה בנוסף לזה הטבת להזכיר את להקת הקוקו... ואני כבר חושבת שכל הפורום יודע מי אתה ומה מניעך... וחבל שאתה מתעצבן שחלפה לה תקופה יפה כנראה שגם אתה מודע לזה ונמצא עדיין "בהמסגה". ה.לסיום, אם ההנאה שלך מבקורת "שלוחת רסן..." כהגדרתך ולא אני אמרתי זאת אתה בהחלט צר עין ובעל אינטרס (ולא הפוך) כי אחרת היית כבר מזמן שולח לי אי-מייל כמו הבחור הנחמד ששלח לי על שגיאה בעיצוב האתר, מעבר לזה אתה לא יומיים בתחום ולדעתי כל להקה ו\או אתר שמפיץ את "התורה" רק מקדם את התרבות וזה בכלל לא משנה אם הוא מסחרי ו\או לא אף אחד ובטח שלא אתה עובדים בחינם בימינו. פה אני אסיים ואם יש לך תגובה נוספת ורצינית לשיפור שלח לי למייל ואם אתה מתכוון לכתוב פה עשה טובה לעצמך ותהיה רציני בכתיבתך אל תיתן לאמוציות הרגשיות שלך להשפיע, תהיה מקצועי.

shellyland

New member
מספיק לריב, ילדים! ../images/Emo22.gif

פזית - תודה רבה על הלינק לאתר. אמנם מדובר באתר פרסומי, אבל אפשרתי לו להשאר כאן ולא מחקתי אותו (למרות שזו פרסומת) משום שהוא נוגע בנושא הפורום ויכול רק להעשיר את כולנו. אבל את צריכה להבין שמרגע שהחלטת לפרסם את האתר בפורום שעוסק בדיונים, חשפת אותו לביקורת (חיובית או שלילית) של של חברי הפורום, ולכל חבר יש זכות לגיטית להביע את דעתו, גם אם את לא אוהבת את מה שיש לו להגיד. ככה זה. אלו החוקים. לכן, אני מבקשת משניכם לשמור את הדיון ענייני ומקצועי ולא להוריד אותו לפסים אישיים. חן-חן

pazitkanfi

New member
שלי...../images/Emo23.gif

שמחתי לשמוע את תגובתך לנושא. הדיון היה אכן ענייני ומקצועי ונגע לעולם הברזילאי כמו שהיה פעם, ואיך הוא נראה היום. למרות שבדרך עלו גם האתר, גם להקות, גם רקדנים וכד... הדבר היחיד שהפריע לי אצלו היו המשפטים שבהם הוא פתח את דבריו וזה אוליי מעיד עליו ואני מכבדת את דעתו אבל יש צורה להתבטא (גם אתית). לדעתי, הוא קולגה שאיבדה קצת את העשתונות בסוף הוא יבין שטעה בגלל שבהסה"כ כל דף וכל אתר בין מסחרי ובין ארגוני תורם לעולם זה בצורה זו או אחרת לעולם זה וזה עובדתית נכון, מה גם שהיום המצב באמת לפני מלחמה ולא הכי טוב אז למי יש ראש למריבות מטופשות כאלו ועל מה?. בכל אופן התנצלותי הכנה בפנייך לא מאשימה אותו, הוא יבין.

Baiano

New member
אם סיימתם לריב...

אז רציתי לשאול אותך פזית - מה עם מסיבות בסגנון מה שהיה בחוף פלמחים?

למעלה