האתר הזה בלתי אפשרי

arana1

New member
האתר הזה בלתי אפשרי

פשוט חוצפה להעלות זבל כמו האתר הזה לרשת אז בגלל שלא ניתן טכנית להגיב מתחת לתגובה של שלומית אגיב כאן.

יש אנשים שמסוגלים ורוצים לשמוע ולהבין אותי, האנשים האלה אינם גור, קגומה ושלומית אבל בדיוק בגלל זה מבחינתי יש טעם לנסות לדבר איתם.

אין לי עניין בדיאלוג עם גור או קגומה, מבחינתי ברור למה הם לא מסוגלים לכזה, עם אנשים שונים מהם אני בהחלט רוצה ומסוגל וגם מקבל מהם כל הזמן תגובות הכי מעודדות.
ככה זה, אתם לא היחידים בעולם

גורג42

New member
רק אתמול קראת לחרסינה נאצית. על מה אתה מדבר בכלל?

יש בכלל מישהו כאן בפורום שלא קראת לו מנוול ורשע ומטומטם וסתום ובבון?

אפילו את נתנאל, שמסיבות שאני לא ממש מצליח להבין ממשיך להעריץ אותך, כינית בכינויים כאלה בעבר.

אז תפסיק לזבל בשכל. הבעיה היא לא אני ולא קגומה. הבעיה היא ביחס שלך לכל חברי הפורום האחרים, וחוסר היכולת הבסיסי שלך לתת מקום לכל מי שדעתו שונה משלך.

אגב, שלומית צודקת שהיא אומרת שיש לך הרבה מה לתרום לפורום. אבל ככה, חביבי, אי-אפשר להמשיך.

אני לא מעריץ אף אחד

אני מעריך זה שונה ארי אדם טוב ותרם לי הרבה בזמנו גם התחרפנתי עליו ואמרתי " שתמות מהסרטן שלך אני ישתן לך הקבר " או איימתי לפגוע מינית בבת שלו והוא לא נטר טינה והמשיך הלאה הוא אדם מאוד מיוחד ואלה הייתה בת זוג שלו ומאוד אוהבת אותו עד היום כולנו חברים אני מעיין אלה וארי ואנחנו מקללים ורבים אבל זה לא אומר שלא אוהבים וחברים

arana1

New member
דוגמה לאנשים שיודעים להשליך רק מעולמם על זולתם

שמתיימרים לאמפטיה ולרגישות ולסובלנות אבל מעולם לא שמו לב עד כמה ולמה ואיך אנשים נבדלים אחד מהשני גם הכי מהותית,
אז הם טופלים את כל מה שרע ונפסד בהם דווקא על אחרים שלא לוקים בזה בכלל

אני אפילו לא מעריץ את לאונרדו דה וינצי

והוא אהוב ליבי הגדול מכולם שקראתי עלין שלושה ספרים ביום באחד מאטרפים שלי עליו לכן בוודאי שאיני מעריץ את ארנה אני פשוט אוהב ומתחבר עליו להעריץ זה חולי בעיני ביטול עצמי ואני תמיד מבקר את כולם כן גם את ארי וגם את אלוהים בכבדו ובעצמו

arana1

New member
בוודאי

לרוב האנשים כאן לא קראתי כך, כי הם בניגוד לך לא ראויים לכך.

נתי אינו פשטני ורדוד ושטחי כמוך, הוא מבין שימוש "חופשי" במילים, כזה שנועד להדגיש נקודה, היבט, רגש ולא אמור להיות מובן רק הכי מילולית ושטחית.

אתה הבעיה, ואני גם מסביר ומנמק וטוען למה, בעוד שכל מה שיש לך לטעון נגדי זה שאני לא מדבר יפה, ומה לעשות שעל מצב מכוער, מצב מצוקה, לא ניתן ולא צריך ואפילו אסור לדבר יפה, אבל אין מצב לעבור את מחסום הנרקסיזם הצדקני והמתחסד של הפורום הזה בדיוק כשם שלא ניתן לעבור אותו גם במציאות הנורמטיבית שבדיוק בגלל זה היא כל כך מנוולת ומושחתת ואלימה ומכוערת

arana1

New member
אתה לא תקבע איך אפשר להמשיך

לצערך דיקטטורה פחות מקובלת מכפי שהיית רוצה להאמין

גורג42

New member
נכון מאוד. אני לא קובע שום דבר (ובעצם - גם שלומית לא)

מי שקבע שככה אי-אפשר, זה אתה.

ברגע כתבת במפורש שאין לך שום דיאלוג עם האנשים כאן, פרשת מהדיון.

ובמיטב המסורת שחרסינה התחילה אתמול, אני זוכר את מילותיך ולא אתן לך לערפל אותן עם כל מיני תירוצים. אינך יכול לאחוז בחבל משני קצותיו. החלטת שאין לך דיאלוג כאן איתנו, ובזה נגמר העניין. כי אי-אפשר לכפות על בן-אדם להיכנס לדיאלוג. לא רוצה? לא צריך!

זה נכון גם לאנשים שמוכנים לסבול את היחס הזה ממך. יש פה אנשים (בודדים, לשמחתי) שחיים באשליה שהם חברים שלך או שיש לך איזשהו דיאלוג איתם. מן הסתם הם ימצאו לאמירה הנחרצת והברורה שלך תירוצים, אבל זה לא משנה את העובדה שגם איתם אין לך שום דיאלוג. בזה הרגע, הרי, הודת בזה.

ואם שלומית תחליט לחתוך את הטירוף שהולך כאן כרגע, זו לא תהיה היא שתסגור בפניך את הדלת. אתה כבר טרקת את הדלת, וגם נעלת אותה עם בריח פלדה.

בעיני אתה אדם טוב

שאפשר ללמוד ממנו המון אני מבין ומאוד מחובר עליך , אני די מצטער שאני לא יודע ממש לתאר מה אני מרגיש אבל אני בהחלט מעריך ואוהב אותך כחבר

arana1

New member
אני אחלה בן אדם

מאז שאני ילד כל מי שמכיר אותי אומר שאני ממש מלאך, אני פשוט לא חנפן

גם אני לא הכי לא ומסתבך

כל הזמן בגלל זה חסמו אותי המון אבל שאני אוהב זה עד הסוף שאל את אל היא תגיד לך .

schlomitsmile

Member
מנהל
"מה שנורא ... בכל האנשים בפורום הזה" -ציטוט שלך (אחד מרבים)

arana1

New member
בסדר

אז אני מדבר דרך הפורום הזה לכל האנשים שלא פורום הזה ולמרות האנשים שבפורום הזה.

אין לי ולו שמץ של עניין או אפשרות לדיאלוג עם אף אחד כאן, זה חלק מהחוויה שאוטיסטים רבים מכירים, אין עם מי לדבר ואין סיבה לדבר עם אף אחד, עדיין,כדי אולי מתישהו בעתיד, כדי שלשמר תקווה וסיכוי למרות הכל, למרותכם, אני אמשיך לדבר אל אף אחד.

בנוסף, הדרך והצורה שבה אנשים כאן טוענים, מתייחסים, מספקת לי הזדמנות לבדוק ולהגדיר טוב יותר מה מחליא אותי כל כך במציאות האנושית,
זו הזדמנות לחדד את אי הסכמתי עם היצוג הכל כך עלוב ומעליב שיש כאן למין האנושי,
וגם זה חשוב ומהותי.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם אין לך עניין בדיאלוג עם אף אחד כאן
והנמענים שלך הם איזשהם קוראים סמויים,
למה אתה מדבר עם האנשים הרעים והסתומים לדעתך שכאן?
למה אתה עונה למי שאינך רוצה לענות לו/לה?
יש דרך לדבר ישירות לאותם קוראים ראויים עלומים -
אולי בלוג יתאים לך יותר.
&nbsp
נכון שכתיבה בפורום אינה התכתבות אישית,
אבל השיח הבינאישי הוא בהחלט מרכיב משמעותי בה.
לקלל בלי הרף את בני שיחך ולצרוח שהם בכלל לא בני שיחך ולא ראויים להיות בני שיחך,
לא עובד בפורום.
אם אתה לא רוצה לדבר איתנו, אל תדבר איתנו.

arana1

New member
הסברתי

הרעים והסתומים מאפשרים התייחסות קונקרטית, מתמשכת, ולגופו של עניין, לכל מה שמגעיל ומחריד בחיים.
בדיוק כשם שמחזאים ותסריטאים וסופרים משתמשים בדמויות של אנשים רעים על מנת להמחיש ולחדד ולהדגיש את מקומו של הרוע במשחק החיים, בדרמת הקיום, אז גם כאן, ההזדמנות לפסאודו דיאלוג עם דמויות שמבחינתי הן דמיוניות משמשת כדי לחדד סוגיות מסויימות, כמו במקרה החוזר ונשנה של הסימטריה הכל כך כוזבת ואלימה בין הקורבן לתליין שדמות מסויימות כאן חוזרת אליה שוב ושוב,
ודרך הדינמיקה עם הדמות הזאת אפשר לקשור את הסימטריה הזאת גם לעמדות אחרות של הדמות הזאת כדי ליצור מרקם שלם ו"עגול" של רוע והדרך הספציפית שבה הוא מתבטא בחברה

אני לא מדבר איתכם, אני מדבר עליכם

בעצם המצאתי שיטה חדשה לכתיבת בלוג, בלוג בהשתתפות אנשים חיים, זה יותר אינטראקטיבי, דינמי יותר, הולם יותר לאפשרויות הטכנולוגיות החדשות ונכון לדעתי יותר גם לסוג הנרטיב שמתאים לאוטיסטים ששפתם נוגעת במציאות במידה ממשית מדי בשביל הנורמה.

אני מאתגר את הדיכוטומיות המקובלות כמו שלמשל במקרה שחרסינה לא הבינה שאפשר מחמת רגישות רבה למימד הבין אישי לסבול ברמה ממש מפלצתית ממה שנחשב להכי חשוב למוסכמה הנורמטיבית ועדיין להבין שמי שאומר שלום אינו מפלצת בדיוק בגלל שאינך נורמטיבי

schlomitsmile

Member
מנהל
אז זה לא יעבוד.
אנחנו
(ובאופן מעשי-אני, כמי שתפקידה להגן על האינטרס של ציבור כותבי הפורום)
לא נאפשר לך לנהוג בנו כך.
אנחנו לא החימר שלך, חומר לשימושך, אנחנו בני אדם.

למעלה