האתר החדשד של ג´קי צ´אן.....

nadiwainer

New member
האתר החדשד של ג´קי צ´אן......./images/Emo88.gif

לא...אין כאן לינק......זה ההודעה: אני מתכוון לפתוח אתר כחול לבן על הסדרה,וכדי להתחיל להרים אותו אני זקוק לצוות.....נחשו מאיפה....מהאנשים שהכי מבינים....כן,כן אתם...אנשי הפורום! אני צריך בשביל הצוות, מעצב גראפי....לא קשור כל כך.... 3 אנשים שיכתבו מאמרים, וטורים אישיים, 1 שיהיה אחראי על הסקר והגלרייה 2 שידאגו לתומנות מפרקים.. וזהו ביינתיים......אם יש לכם הצעות, או שלחלופין אתם רוצים להיות בצוות, נא לשרשר לפה, בתוספת אס"ק או איימייל..... תודה! הנה העיצוב הראשוני של האתר..... זה לא מעלה דפי אינטרנט אז שמתי את זה בתור תמונה.

NiKi†a

New member
אם מדברים על איסיקיו...

למה שכל אחד לא ירשום את האיסיקיו שלו? ואז נוכל לדבר
שלי-140686936

M ar y K at e

New member
אני יכולה להיות בסקר ../images/Emo15.gif

והגלרייה
*פאפי פייס* והאי סי קיוב שלי:165334776

אני תמיד מוכן לעזור...

ב"ה האייסי שלי הוא.. 153598961 יש לי גם מסנגר למישהו יש? [email protected] אני פה או שם למי שרוצה לילה טוב לכולם!! ושבוע טוב!!! ושנה טובה!!

זיושי

New member
אולי בכלל כולנו ננהל את האתר ואז זה

יהיה אתר שלנו כמו בבנות גילמור? יהיה יפה מימ שרוצה שיעשה בכותרת
מי שלא שיעשה
אני רוצה.... והאיסי שלי זה:167305751

nadiwainer

New member
או קיי......

אני בעד לעשות אתר...אני הנמהל! זה היה רעיון שלי..... מי שרוצה מהפורום מוזמן להצטרף בכל נושא שהוא רוצה.. הבעיה זה דוממיין, איין לנו... ומה תהיהי הכתובת:<? www.jch...... jch= ג´יי זה ג´קי וסי אייץ´ זה צ´אן....

זיושי

New member
לא משו יותר קליט כמו....

www.nbv.co.il... זה כזה קליט עושים שלוש אותיות למטה זה קל!

nadiwainer

New member
למה nbv????????????

מה הקשר לג´קי צ´אן? וחוץ מזה, איפה מפרסמים את האתר?, מי פראייר שיקנה דומיין?..... אני בעד להיפגש היום בצ´ט בשעה 20:00 בערב!

Adj

New member
nbv??

nbv = no body visits... jca יותר טוב וגם פנוי לרישום

swirrrly

New member
../images/Emo4.gif

אגלה לך סוד, ואגיד לך שאתה לא הראשון שעובד על אתר ישראלי. בכל מקרה.. מי שבא אני באיציק: 164543618 רוב הזמן אני שם.. שאר הזמן אני לא. (
משפט חכם
)

nadiwainer

New member
../images/Emo26.gifסיכום שרשור../images/Emo36.gif

אני מסכם: אני, נדב, בונה אתר על ג´קי צ´אן. כל מי שרוצה לכתוב, לבנות, לעצב, ולהיות שותף, שיפנה אליי באס"ק: 150736676 תודה!

M ar y K at e

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif לאתר ../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

תקשיבו: יש לי אתר על מפורסמים, ומה שאני רוצה זה לפתוח על ג´קי צ´אן אז מי שיכול לתת לי ביוגרפיה על ג´קי+סדרות וסרטים ששיחק הכתובת של האתר היא:city.boom.co.il/alona4809

למעלה