האתר החדש עלה - עם קישור לפורום החלומות הצלולים של תפוז

Amaterasu

New member
האתר החדש עלה - עם קישור לפורום החלומות הצלולים של תפוז

שלום רב לקהילת החולמים הצלולים של תפוז!
לפני שנים העליתי את האתר halom.co.il, שבין היתר קישר אל הפורום הזה בהסכמה עם המנהלים.
קודם כל רציתי להודות לכם על שנים של תמיכה במעטים שהגיעו אל הפורום דרך האתר.

בימים האחרונים בנינו את האתר מחדש, והוא הרבה יותר נוח לשימוש כעת. כמו תמיד, המטרה הייתה ועודנה להעביר את המידע על החלומות הצלולים בצורה הפשוטה והטובה ביותר.
הקישור לפורום החלומות הצלולים של תפוז נשאר - ואני מקווה שזה עדיין בסדר.

אשמח אם תמשיכו לעזור לכל מי שיגיע לפורום דרך האתר.

בברכה ותודה,
מיכאל אלבוים.

Boglob

New member
תקשיב

האתר נחמד חוץ מ 2 דברים:
1, כול הזמן אתה נותן מעמד עליון לרוחניות, לי זה טיפה הפריע וזה הרגיש לי כאלו דוחקים אותי לעשות משהו שאני לא רוצה.
2, בדיקת המציאות מלחיצה ולא הגיונית, זה מפתיע אותך משום מקום וזה כמו שאני יקרא בחלום "עם אתה קורא את זה אתה ער".
חוץ מזה האתר סבבה.

וולפהרט

New member
הי!

בהצלחה עם האתר! אם הכרתי אותו בעבר זה היה בטח באחד הגלגולים הקודמים שלו.
הרעיון להקפיץ "בדיקת מציאות" חמוד ביותר:) אבל במיוחד מהסיבה שזה אתר העוסק בחלימה צלולה כדאי שתדגיש שיש לקרוא את הטקסט 3 פעמים, עם הסטת מבט בין לבין, כי בחלום יש אפשרות לקרוא טקסט, והעניין הוא שהוא משתנה.
תוכל להכניס עוד בדיקות כמו בדיקת מספר אצבעות ביד ובדיקת שעון או שאלה של: "איך הגעת לכאן מרגע שקמת בבוקר?" ולהקפיץ לעיתים רחוקות יותר.
היתי שמה את התפריט של המאמרים כדף ראשי של האתר. לא לכולם יש סבלנות לקרוא את כל הטקסט המקדים.
יש לך שם טעות בעניין הגדרת ההבדל בין חלום רגיל לצלול. חלומות רגילים וגם חלומות צלולים יכולים להיות ברורים וצלולים מאוד או מטושטשים ובלתי זכירים. ההבדל היחיד ביניהם הוא הידיעה או אי הידיעה שאתה בחלום!
את הזיכרון מחדדים בעזרת כתיבת יומן חלומות, וכך גם החלומות הרגילים מתבהרים יותר.
כדאי לך גם להוסיף תמונות!
ומוזמן תמיד לשים קישור לפורום:)

למעלה