האתר החדש שלי...

The Crusader

New member
האתר החדש שלי...

קפצו לראות את האתר החדש שלי!!! כמה מהלינקים (בעמודים של הציורים המוגדלים) לא פועלים... אבל לא חשוב תעשו אחורה...וגם האפקטים של הלינקים לא פועליפ חוץ מבעמוד אחד... לא יודע למה... יש לי מישהו שאמור לבדוק ולסדר את זה... בינתיים זה פעיל...רק בלי כל האפקטים אבל תכנסו ותגידו מה דעתכם... http://www.geocities.com/nirthecrusader/

אמיר0

New member
טוב, אם אתה מתעקש... (סתאאאאם)

אז נכנסתי לאתר שלך. נחמד, אבל די בסיסי יחסית לדברים אחרים שראיתי. אהבתי את הפונט אזור הניווט. הערות: שים יותר ציורים, ואל תשים לי שלוש גרסאות שונות בשלושה שלבי הכנה של אותו הציור (למשל Deadpool, שאותו אתה מראה בעיפרון, ולאחר מכן את הצביעה בדיו של אותו הציור ואחר כך את הצביעה של אותו הציור). תשקיע יותר ברקע. באתר כזה, גם האתר צריך להיות יצירת אומנות בפני עצמה. אל תמתח תמונות ב-HTML שאתה יוצר Thumbnails. תקטין אותן בתכנת הציור שלך ותשמור אותן קטנות - זה יראה הרבה יותר טוב (ככה ניפטרים מהלכלוך שאתה רואה בהקטנה).

Supermans girl

New member
איזה יופי!!

אתר ממש מקסים. את רוב הציורים והקומיקסים ראיתי פה אז אין כל כך מה לחדש *לי* בתחום הזה, אבל חוץ מזה העיצוב נחמד מאד, ואהבתי את הפונט של האופציות מצד שמאל. אם תעדכן את האתר הרבה אבקר בו הרבה...

The Crusader

New member
יש!!!

סוף סוף הבנתי מה הייתה הבעיה... אוקי...אתם מוזמנים להכנס שוב... עכשיו הכל פועל כמו שצריך!

למעלה