האתר החדש שלי ...

wildspirit

New member
מזל טוב על האתר החדש ../images/Emo20.gif

בהצלחה
נראה ממש מזמין ונחמד

אתר מאוד יפה..

יש לי משהו להגיד לכל מוכרות החזורים למינהן ... אני שמה לב לאחרונה בדוכני מכירה וכל אלו שהמחירים מופגזים ביותר וממש ממש יקרים. אם עולה לךלהכין עבודה 20 שקל חומרים תוסיפי 20 שקל כאילו שמתי לב לכל מיני מוכרות שאני הייתי מכינה א אותו הצמיד בשעה מקסימום והחומרים היו עולים לי 20 שקל והן מוכרות במאה.. זה לא מופנה אליך אישית אבל אם רוצים שיקנו תורידו מכירים ... זה לא זהב..

ורדה 1

New member
מצטערת, אבל לא מסכימה איתך אני דווקא הסתכלתי בירידים וראיתי מחירים נמוכים מאוד. אם חומרים לצמיד עלו לך 20 ש"ח, עבדת עליו שעה שלמה, ואחר-כך עוד עמדת ביריד למכור אותו - אם תמכרי אותו ב-40 ש"ח, את לא מקבלת אפילו שכר מינימום. ואל תשכחי שלפחות חלק מהמוכרות גם משלמות על זה מס הכנסה.

zoharle

New member
גם אני לא מסכימה עמך. . .

דבר ראשון, כל אחת מחשבת את שעת העבודה שלה אחרת. דבר שני, אל תשכיחי שמדובר פה גם באומנות . . . דבר שלישי, יש תכשיטים שהעלות שלהם מאוד זולה והם נראים מליון דולר אז מה למכור אותם בזול. . .

אלינורש

New member
תגובה

אם תסתכלי לדוגמא על המחירים באתר תראי שהם ראליים לחלוטין (הכל תלוי בגודל השרשרת ובאבנים) . מה שכן , בחנויות מכפילים את המחיר . אנשים הרוכשים תכשיטים בדוכן מחפשים את הזול .

אלינורש

New member
מחירים..

נכנסים לקולקציה מסויימת , בוחרים תמונה של תכשיט וליד כל תמונה מופיע מחיר

ורדה 1

New member
זה מה שעשיתי קודם... אבל לחלק מהפריטים אין מחירים - כנראה ש"נפלתי" במקרה עליהם...

zoharle

New member
../images/Emo12.gif לא אמרתי שהמחירים שלך יקרים,

אמרתי שאני לא מסכימה עם דבריה של ענבלושית. כמו כן, את צודקת שמי שקונה תכשיטים בדוכנים מחפש זול. אבל, הכל תלוי גם בעלויות של התכשיט עצמו (מאיזה חרוזים עשוי
) וכמה משקיעים בשביל להקים את הדוכן והכל מסביב. יש עוד עלויות שצריך לחשוב עליהם כאשר מוכרים תכשיטים בדוכנים/חנויות

אלינורש

New member
../images/Emo189.gif

את צודקת לחלוטין . לא מזמן התחלתי למכור בדוכנים ואף פעם לא חישבתי את השכירות וכו'...

חרוזיתה

New member
תתחדשי על האתר!!!!

יש לי שאלה אליך...השרשרשת הירוקה שהיצגת ממש ממש יפה! איך עשית אותה? בסריגה? אם כן באיזה סוג של חוט סרגת ואיך הישחלת את החרוזים... מצטערת על החקירה פשוט ממש ממש אהבתי ורוצה ללמוד את הטכניקה... יום טוב ובהצלחה עם האתר החדש. חרוזיתה!!!!

למעלה