האתר החדש

Alonchuck

New member
האתר החדש

לאחר תקופה שבה, שינינו, הוספנו, שיפרנו.ועמלנו קשות . הבאנו לכם את האתר החדש. חוו דעתכם ותהנו .. www.benhur.co.il

שמופית

New member
אתה באמת רוצה חוות דעת

על האתר ? (לא שואלת מלגלוג או קטילה, אלא מעוניינת לדעת אם אתה באמת רוצה לשמוע חוות דעת מקצועית והערות לשיפור...)

Alonchuck

New member
בהחלט ..נשמח לכול חוות דעת

אנו פתוחים לכול ביקורת , נשמח . תודה ושבוע מצויין .

שמופית

New member
אוקיי... ../images/Emo9.gif

אז אפתח ואומר שאהבתי את הצבעים הכחולים הרגועים של האתר, וסרגל הניווט שבצד מאוד נוח ומאפשר לנווט באתר בקלות.
הייתי מצפה שבשורה הכחולה העליונה (שיש לה הצללה), יופיע שם החברה עם לוגו או איזו תמונה כללית של המוצר.
לדעתי, כדאי להחליט על פונט אחיד לכל האתר - סרגל הניווט מעוצב עם פונט אחד (arial כמדומני) ושאר האתר נראה כאילו לא נקבע עבורו פונט והוא משתמש בברירת המחדל של המחשב. לכו על הפונט של סרגל הניווט - הוא אחלה לאתרי אינטרנט
רצוי להוריד בורדרים, כמו זה שמקיף את המילה Powered by techsoft. אם רוצים לעשות בורדר, עדיף לעשות אותו בהגדרות CSS ולא HTML.
היה כדאי לציין ולסמן איפה נמצאים - נניח כשאני נכנסת למוצרים, להדגיש את המילה "מוצרים" בסרגל הניווט, ושייפתח לתת-לינקים לפי דפי המוצרים השונים (עור פרה וכו') ואם לא עושים את זה, לפחות בדפי המוצרים רצוי לרשום כותרות. ורצוי גם להוסיף לינק "חזרה לעמוד הקודם"
דף "הזמנות" לא גמור - אמור להיות שם טופס, אבל אין שדות למילוי. ועכשיו אני רואה למטה שבעצם צריך להוריד את הטופס ולשלוח באימייל, כך שאני מציעה להוריד את מה שנראה כמו טופס לא גמור, כי אני בהתחלה חשבתי שיש איזו טעות ושאי אפשר לבצע הזמנה...
הדף של "הזמנות מיוחדות" התחרבש
(אגב, מעיל יפהפה
) זהו. אלו היו הערותיי
שיהיה בהצלחה

Alonchuck

New member
כול מילה מלמיליאן :)

כל מילה , מקצועי ורציני , בהחלט נשנה תוך התיחסות למה שכתבת . תודה לך.. אלון :)

rsmadar

New member
אלונצ'וק,

לא מבינה באתרים אבל - מזל טוב עם הצטרפותה של אירה... (יופי של שם)

למעלה