האתר היפה מכל
!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
למה לבקר ולהרוס את היופי

איכפת לנו שיש עוד אלף כאלה? לא אז שתוק.

אתה יודע משהו,

אתה פשוט לא מסוגל לקבל דעה שונה משלך, אז אני לא חושב שזה "מדהים", אז מה, אסור לי להגיד את זה?! מה ציפית כשרשמת את ההודעה הראשונה בשרשור, שכולם יסכימו ויהללו את האתר הזה, ברור שלא! וזאת זכותי (וזכותו של מאסטר בו) להגיד שלא התלהבנו מהאתר הזה! נ.ב: ואם כולם היו מסכימים כאן על הכל, אז היה קצת משעמם לא?

IC4

New member
who died and made you an asshole?

אל תדבר שטויות אני לא מה שאתה אומר גם אם זה נדמה לך אני חשבתי על זה גם בעצמי למה זה מפריע לי - אז הוא חושב שזה לא אתר משהו, אז מה? אבל לא !@ מעצבן אותי ברמה מסוימת שאנשים חייבים להקניט דברים טובים אתם חושבים בצורה אחרת ? יופי תמשיכו לחשוב ככה, למה זה כל כך חשוב שאחרים ידעו שאתם לא אהבתם את מה שהם כן אהבו? אתה תרצה שאני אגיד על אשתך משהו רע
? לא. כי הדעה שלי בעיניך תהיה חשובה כמו שנייר טואלט חשוב לפילים. אבל בכל זאת למה לעזאזל שאני אגיד לך שאשתך קוץ בתחת? ושיש עוד מיליון כמוהה ושום דבר שמייחד אותה... (זאת בהנחה כמובן שאתה יודע שהיא לא ואני לא אומר לך שום דבר שיערער את כל החלטתך להשאר נשוי לה)

Master Boo

New member
...

"למה זה כל כך חשוב שאחרים ידעו שאתם לא אהבתם את מה שהם כן אהבו"?? אז שאלה לי אליך- למה זה כל כך חשוב שאנחנו נדע שאתם אהבתם את מה שאנחנו לא אהבנו??? כמו שאתם אמרתם שזה יפה, אנחנו אמרנו שלא... כמו שtopsecret אמר- אני מניח שהיה לך ברור שתקבל לא רק תגובות חיוביות! (ואם לא- wake up and smell the elephant´s droppings!!)

IC4

New member
אויש... אתה באמת משווה בין טוב לרע?

בואו נפתח פורום "לא אוהבים מאטריקס" כי זה נוראאאאא חשוב לנו שאנשים ידעו שאנחנו לא אוהבים מאטריקס. מה אתה מעדיף שאנשים ידעו עליך מה שאתה אוהב או מה שאתה לא אוהב?

Master Boo

New member
שניהם חשובים באותה מידה!

כמו שtopsecret אמר- אם כולם יגידו רק מה הם אוהבים, ואף אחד לא יגיד דברים שהוא לא אוהב- איך נחייה בעולם המשמעמם הזה?!

IC4

New member
אה וואלה

מי כמוני מעריך מלחמה טובה אבל יש דברים שאין טעם להלחם בהם ויש דברים שאין טעם לבקר

Master Boo

New member
מה ז´תומרת?

אני מקווה שאתה לא אומר את זה בגגל שהדברים האלה פשוט "טובים" מטבעם!

Master Boo

New member
פשוט יותר מדי קיטשי...

ראינו (או לפחות ראיתי) כמה וכמה כאלה, וזה פשוט יותר מדי מתיימר להיות "משנה חיים"... כמו שגבע אמר, לא מדבר אליי...

למעלה