האתר הישראלי ה1 של הטופ מודל!!

רותוש2

New member
האתר הישראלי ה1 של הטופ מודל!!

שווה בטירוףףףף http://www.antm.exe.co.il

Access M

New member
חמודה:)

תודה אני המנהל של האתר והוא התעדכן היום בספיישל ע-נ-ק-י או יותר נכון במיני אתר לסידרת הריאלטי החדשה גבר גבר שתשודר מיום שישי בערוץ 3 שווה להיכנס ולראות

niranat

New member
וואי נכנסתי...

והאנטר הזה פשוט קופי אשטון קוצ'ר!!! ב-70% מהתמונות יכולתי להישבע שזה אשטון.. איך הוא דומה לו יייאווו

Pink Angel1

New member
יש משהו

יש תמונה אחת ששם הוא ממש דומה לאשטון... השאר לא כל כך

niranat

New member
לי הוא היה נראה ממש דומה...

בכל התמונות! היו תמונות שהוא היה נראה שם קופי פשוט, והיו תמונות שהוא נראה דומה לו אבל ראו שזה מישהו אחר - אבל לא הייתה תמונה שהוא לא הזכיר לי אותו!!! כל כך מזכיריםםם יוו

Pink Angel1

New member
...

כשהואנ עם שיער שחור הוא מזכיר, כשהוא עם שטניאו איך שרושמים לא מזכיר... עם שחור נראה יותר טוב

Pink Angel1

New member
איזה מבאס../images/Emo4.gif

התכנית "גבר גבר" ממש משעממת ראיתי כמה פרקים של זה בסטאר וורלד וזה פשוט עלוב, אי השקעה ובגלל זה אין יותר טאצ' עליז

niranat

New member
גם שטופ מודל התחיל זה היה די עלוב

כאילו תסתכלי על העונה הראשונה לעומת עכשיו.. אין מה להשוות את הרמה!!! של הפוטושוטים, של הפרסים, של האתגרים, של הכלללל... רמה אחרת!

Pink Angel1

New member
אולי טופ מודל השתפרה עם הזמן

אבל בהחלט היא לא הייתה עלובה בעונה הראשונה. בגבר גבר הכל שם משעמם לא יודעת... חסר אקשן חחח והמנחה אולי מדהימה אבל להיות מנחה לא יודעת

oOBAGIRAOo

New member
האמת,

בדר"כ כשממשיכים לעונה שנייה הסדרה מתדרדרת. לא כך בטופ-מודל. כאילו העונה השנייה הייתה ממש גרועה, השלישית יותר טובה. אבל הראשונה
הו הראשונה
. המשימות המדהימות, הקסם, היופי המושלם של כל הבנות, והכי הכי חשוב: איליס
כי ראיתם פעם מישי כזאת מושלמת, שלא יצאה לה אפילו תמונה גרועה אחת?

oOBAGIRAOo

New member
כשאני מנסה להשוות בין כל העונות

שהיו עד עכשיו, אז זה: עונה ראשונה עונה שלישית עונה שנייה. כאילו לעומת העונות האחרות, היא הייתה ממש גרועה.

Access M

New member
תודה רבה:)

אני מציע לכולם להירשם לפורום של האתר ולדבר שם:)

JULI4561

New member
אתר מהממם נכנסתי אליו כמה פעמים

ומשום מה אני לא מצליחה להכנס שוב נראה לי שיש תקלה או משהו ..

Access M

New member
הבעיה..

הבעיה היא בקיצור כתובות השרת שלו כל הזמן נופל מי שרוצה יכול להיכנס דרך הקישור הישיר שהוא: www.antm.hostime.co.il וזה יוביל אותכם ישר לאתר מקווים שהבעיה בקיצור כתובות מתישהו תסתיים

למעלה