האתר הפרטי של אשלי הקישור למטה
א אושרת אולסן New member 14/8/02 #2 וואי זה... זו באמת אשלי? כי אם כן אז פצצה יש אתר רק למרי-קייט? אם כן אז זה גם פצצה אתר חמוד
R RinRan New member 14/8/02 #5 אני חושבת שהתכוונו ש... ...שאשלי בנתה את האתר למרות שלדעתי זה סתם משהו באמת משועמם...
G gntk New member 14/8/02 #6 זה האתר של אשלי אבל היא לא עדכנה אותו הרבה זמן כי היו לה בחינות וכל השטויות האלה ואז היומולדת 16 ואז הן נסעו לחופשה כך שהאתר לא כל כך מעודכן
זה האתר של אשלי אבל היא לא עדכנה אותו הרבה זמן כי היו לה בחינות וכל השטויות האלה ואז היומולדת 16 ואז הן נסעו לחופשה כך שהאתר לא כל כך מעודכן
A Alexis14 New member 14/8/02 #7 מאיפה שמעתם על זה? אם זה באמת האתר שלה אז זה די סנובי כזה- לבנות לעצמך אתר הערצה עם תמונות שלך ושל אחותך כרקע...
מאיפה שמעתם על זה? אם זה באמת האתר שלה אז זה די סנובי כזה- לבנות לעצמך אתר הערצה עם תמונות שלך ושל אחותך כרקע...
G gntk New member 14/8/02 #8 לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמעתי סנובי???????????????? סתם.... לא אבל זה באמת לא סנובי וזה מגניב כזה. זה מיועד בעיקרון לא למעריצים אלא לקרובים.
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמעתי סנובי???????????????? סתם.... לא אבל זה באמת לא סנובי וזה מגניב כזה. זה מיועד בעיקרון לא למעריצים אלא לקרובים.