האתר הרישמי של היהודים

האתר הרישמי של היהודים

אוקיי,אז ככה.. כבר הרבבבבהה זמן חיפשתי אותו.. ומצאתי אתו במקרה. אני לא יודע כמה מכירים וכמה לא מכירים.. אבל בכל מקרה, שיהיה. אני חושב שהם גם רושמים מתי כל ההופעות מתי יוצאים הדיסקים והכל שם.. אז, חפשו. תהנו. http://www.hayehudim.com/sounds.php ~אלעד

sagiiltus

New member
אלעד יש סיבה למה באתי לכאן...

וזה בגלל שהאתר הרשמי מסריח.. לא רוצה ללכלך יותר מדי אבל הוא די לא מתאים ליהודים, לרמה ז"א.. הוא מתנהל בצורה חובבנית למדי (אפשר להגיד שהוא לא עבר שינוי מהותי מאז שהיה אתר לא רשמי).. מעדכנים בו פעם בחודשיים בערך, אין בו שום דבר מיוחד, לא ספיישלים, לא ראיונות, לא ביוגרפיות נורמליות... עשו טובה ששמו את הליריקים ואקורדים אפילו שלדעתי לשים 4 אקורדים ולהגיד שזה אלה ולכו תנגנו את זה לבד זה קצת אידיוטי... בכל מקרה... אחרי 3-4 פעמים שנכנסים לשם, העניין ממצה את עצמו.. (על הפורום אני לא רוצה לדבר ב-כ-ל-ל)

צודק אחי

הייתי באתר הרישמי עוד פעם או פעמיים.. האתר חמוד. לא יותר. אבל בכל זאת יש שם מידע. זאתהייתה כל הפואנטה, שגיא. אבל פסדר, לא משהו של אתר. אפשר לפתוח אחד יותר טוב.. לא בהרבה מאמץ גם. אני וחבר שלי פותחים אתר לאהבה, ואני הולך לעשות שם חלק שלם לאביב גפן וליהודים. אני צריך מידע וכל זה.. אם מישהו יכול לתת לי מידע על הזמרים.. ועל הכלללל.... שקשור ליהודים. בכייף. תודה רבה מראש. ^-^אלעד

sagiiltus

New member
כנס לאתר הבא...

www.mooma.com פעם זה היה רדיו אינטרנט מצליח, היום כל מה שנשאר מזה זה אינצקלופדית מוזיקאים לא רעה בכלל... אני בטוח שתמצא שם הרבה מידע גם על אביב וגם על היהודים וגם על המון להקות/אמנים אחרים מהארץ ומחו"ל הערה: הודעה זו אינה פרסומת

sagiiltus

New member
כנס לאתר הבא...

www.mooma.com פעם זה היה רדיו אינטרנט מצליח, היום כל מה שנשאר מזה זה אינצקלופדית מוזיקאים לא רעה בכלל... אני בטוח שתמצא שם הרבה מידע גם על אביב וגם על היהודים וגם על המון להקות/אמנים אחרים מהארץ ומחו"ל הערה: הודעה זו אינה פרסומת

למעלה