האתר הרישמי של טל מוסרי-האתר הכי שווה ברשת

• פותח הנושא roeid
  • פורסם בתאריך

roeid

New member
האתר הרישמי של טל מוסרי-האתר הכי שווה ברשת

גולשים יקרים!!!! אני רועי מנהל האתר הרישמי של טל מוסרי מזמין אותכם להכינס ולבקר באתר הרישמי שלו שאני בניתי , ולמה אני אומר לכם את זה: האתר הרישמי של טל מוסרי הוא האתר הכי אמיתי והכי כנה ברשת,טל מוסרי מבקר באתר מדיי פעם{הרי אני וטל בקשר קרוב והבאתי לטל את הכתובת של האתר } ואפילו הוא מתארח בפורום וומדבר עם הגולשים לפניי שבועיים טל התארח אצלנו בפורום ודיבר עם הגולשים ומעריצים ומעריצות שלו, אני וטל החלטנו שלכל מי שפספס את האירוח בפעם שעברה טל יתארח גם השבוע {מחר-יום רביעי} ה-8.8.07 בפורום באתר הרישמי שלו וידבר איתכם שנית על מה שאתם רוצים, האירוח יהיה בשעה 17:00 או 18:00 {השעה תתפרסם מחר באתר} אז לא לשכוח מחר טל מגיע לפורום... שימו לב מה עוד חדש באתר: העלינו את כל לוח ההופעות הפרטיות של טל מוסרי-הכפתור באתר נקרא "הופעות טל" סיקור יומן טל מוסרי-כל הפרטים וכל המידע על היומו+תמונה של היומן -כפתור בשם"יומן טל מוסרי" העלינו גם את חידון טל מוסרי-חידון נושא פרסים ,5 שאלות קלות , הגולש שיענה נכונה ובין הראושנים על החידון יקבל יומן טל מוסרי לבית הספר 2007-2008 ,יש לנו 6 זוכים ביומן טל מוסרי {שמות הזוכים יתפרסם מחר באתר}הפרסים ישלחו לזוכים.-{יכול להיות שהמבצע ימשך גם מחר} ועוד כפתור נחמד "הידעתם??!! 5 " -פינה קטנה שבו כתוב מה עוד לא ידעתם על טל, וגם העלינו כפתור vod נוסף--כפתור עם קטע וידיאו שבו טל מוסרי מודה לכל הגולשים שהם באו לפניי שבועיים לדבר איתו בפורום באתר הרישמי שלו בטיפו-הכפתור נקרא בשם vod"-טל מוסרי 4" ושימו לב -האתר התעדכן!!!! עיצבתי אותו מחדש ,ושמתי סקר חדש!!!! כנסו ותיהנו מאתר כל רגע אני וטל מוסרי עובדים קשה בשבילכם באתר,אנה גולשים יקרים הצביעו לנו בתחרות האתרים בטיפו,זה מאוד חשוב לנו שתצביעו לנו ותבחרו בנו!!!! כתובת האתר: www.talmosseri1.tipo.co.il כנסו,תיהנו,הצביעו,דרגו והשפיעו!!!! האתר הרישמי של טל מוסרי-"טל מוסרי כל מה שחם"

למעלה