האתר הרישמי של כלא 6!

elekamit

New member
האתר הרישמי של כלא 6!

סוף כל סוף!, לאחר חודשים של עבודה קשה, האתר הרישמי עלה לרשת. עידכונים יגיעו בקרוב. בינתיים תהנו: WWW.KELE6.CO.IL

מורן 1986

New member
../images/Emo99.gifשיאהה איזה יופי../images/Emo23.gif

מזל טוב
הוא מהמם

kombinaizer

New member
../images/Emo207.gif איתמר ודנידין

איתמר מתארח באלבום ( המעולה) של דנידין בשיר מתי תביני שמספר על בחורות בשיר מתארחים גם אלון שר ודין אבישר.

Segalovich

New member
פייי... אתר בין המדהימים שראיתי

מקורי מאוד, מושקע וחדשני. הייתי משפר במקצת את ההתמצאות והממשק למשתמש היותר חדש, אני חושב שאם הייתי קצת פחות מבין לא הייתי יודע בכלל איך להתמצא באתר, אף על פי שמדובר כולה בלחפש מקומות ללחוץ עליהם... מה גם שצריך קצת יותר להדגיש את האיקסים - המקומות שמהם אתה יוצא ממקום מסויים שאתה נמצא, כי הX נחשף רק אם אתה עובר בנקודה מסויימת במסך, וזה קצת מבלבל, שוב - ביחוד למשתמש שלא מתמצא. חוץ מזה - רעיון ממש ממש מקורי לאתר, מחכה לראות איך זה יתפתח. אם צריך עוד רעיונות - אני אוכל לתת בכיף.

מסכימה איתך מאד

האתר באמת מקצועי מושקע ומקורי כל הכבוד לכלא 6 ולבוני האתר. דבר שני, באמת הבאסה היחידה היא שהוא לא מלא מספיק בתמונות וגלריות וכאלה, וגם שאי אפשר לחזור לעמוד הראשי ותמיד צריך לעשות BACK במקום ללחוץ על X וזהו.. אבל לא נורא., סחה על ההשקעה! אם אתם צריכים עזרה בגלריות של התמונות אז בבקשה, יש לי מלא תמונות של הכלא באיכות לא רעה מההופעות וכלמיני... שתהיה לכולנו שנה פוריה ומבורכת, ~לין~

אורצ'ו

מאמי תשמע, אם אני כך פעם אצטרך להקדיש לגלריה של הפורום שעתיים בשביל להעלות 60 תמונות, רק בגלל ממשק, אז אני הולכת לישון ותעיר אותי יותר מאוחר.. =] ואם לא, אז בכיף. אתה יודע שאני תמיד מוכנה לעזור. ~לינע~

kombinaizer

New member
אני אברר איך נעשה את זה

חלק ומהר
פשוט שכשהעלית את התמונות המערכת החדשה של האלבומים עלתה אני מניח שרוב הבעיות נפתרו בכל מקרה אני אברר תעניין

ItsNotMe1

New member
לא הבנתי מה הקשר ל"מה קשור"

שמופיעות תמונות שלהם ב"מנהל הכלא"

למעלה