האתר הרשמי התחדש!

Tomer TR

New member
האתר הרשמי התחדש!

מעוצב מחדש עם מלא מידע עדכני, תמונות, וידאו ועוד... מומלץ להסתכל בביוגרפיה והדיסקורפיה החדשות. בדיוק בזמן
שיהיה במזל

Tomer TR

New member
הקישור ועוד

מתוך הביוגרפיה - הקליפ השני הוא לשיר המצויין "What About You" והרדיו חי וקיים ככה שיש מצב שחוזרים לעונה חדשה

The Kinslayer

New member
היי תומר, אתה חכם!!

אתה אולי יודע למה לי ולעוד כמה עשרות אנשים זה מראה את האתר בדיוק כמו שהוא?

The Kinslayer

New member
לא פועל, אני עדיין רואה אותו דבר.

יכול להיות שלוקח למחשב שלי זמן לעכל את זה שהאתר הרשמי סופסוף עודכן.

Tomer TR

New member
תנסו את הדבר הבא

תעשו מחיקה לקבצים זמניים (TEMPORARY INTERNET FILES) ותנסו להכנס אליו שוב, בדוק זה יצליח לכם אם מישהו לא יודע איך לעשות את זה אז: באקספלורר 7 - לחיצה על כפתור כלים (TOOLS) -> DELETE BROWSING HISTORY -> DELETE FILES... באקספלורר 6 - לחיצה על תפריט כלים (TOOLS) -> INTERNET OPTIONS -> DELETE FILES או משהו כזה. אגב דעה אישית על האתר - נראה ועשוי בן זונה, רק הפרצוף עצוב מהחוברת של פורטה שיש בדף ראשי באתר קצת מבאס חח

חוצפאי

New member
האתר מתעדכן אצל הגולשים לאט לאט

אם אני מבין את ההסבר הטכני [בשביל זה גיא פה
], זה מתעדכן לאט לאט אצל הגולשים לפי ספקיות האינטרנט. אז נשימות עמוקות וסבלנות ויהיה בסדר. איזה כיפ
זיו

mooshki

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כתוב בחדשות ברשמי שהיום בחדשות בערוץ 22 תהיה כתבה על היהודים ועל פורטה.

הוא מדהים!!!../images/Emo47.gif גיא פישר שיחק אותה בענק.

וכל מי שעזר לו, כמובן. סופסוף לא כואב בעיניים :) [למרות שכבר התרגלתי לאדום המעצבן ואפילו קצת עצוב שהוא כבר לא ככה
.]

איזה אתר חתיך!! ../images/Emo99.gif

זהו. אין יוותר את הפורום האדום! עכשיו הוא שחור |קשוח| חוצמזה ממש אהבתי את העיצוב בכללי. קצת אפלולי, אבל חידושים זה תמיד טוב! ח"ח.

Tomer TR

New member
נ.ב. צחר וענבר (ומי שעדיין לא רואה ת'אתר גם)

בקשר להודעות מנהלתיות - טיפה בים כבר לא באוויר מזמן, ותעדכנו את כתובת לוח ההופעות לחדשה (מי שהאתר החדש לא נכנס לו שינסה גם דרך זה...): http://www.hayehudim.com/inner.php?page=Gigs

I SOG I

New member
תומר אני חושב שאני יודע מה הבעיה

אם זה קשור לספקיות אינטרנט אז כנראה שהדפים של האתר מתקבלים מה catch שלהן ולכן צריך לחכות שהן יעדכנו אותו (זה קורה אוטו' ..) וזה דיי דומה למה שאתה אמרת רק שלא אנחנו צריכים לעשות את זה במחשב אלא הספקיות סקר קצר : מי שמצליח לראות את האתר , שייכתוב מי ספקית האינטרנט שלו ...(נטויז'ן בזק בינלאומי ברק וכו' ..)

למעלה